Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 robot götü için 60dolares fırlatırlır mı ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Dandik bıçak skini için 600 dolar atıldıktan sonra robot götü çok daha fazlasını hak ediyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/216/976/131.jpg hhmm bence verilir :D saka bir yana, story+gameplay icin her turlu 60 dolar verilir. 2b'nin poposu bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qnp2v9gt3as achievement'ı bilem var dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ahahah what are you doing ? ne go get help sick weeaboo vereydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 internetim boktan olduğu için alıp dl edemiyorum doğru düzgün fiziksel kopyasıda çıkmaz bunun arallike 300lirales bayılcam gibi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 http://i.imgur.com/Y0Rcxpv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ya ben bunu oynuyom cıktıuğıdanb beri.. yanı ne desem spoiler olur. gameplayle storytelling baya ic ice gecmiş durumda. sadece oyun baya güzel diyebiliyorum. combatı bıraz yavan ama baymıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 45$ US de indirimde su anda, ilk defa indirim yiyor. oynayanlar ses etsin degermi bu fiyata yoksa EU indirimimi bekliyek :/ 35$ a gelicek alirsam hazir 10$ kuponum vardi zaten US store da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 story, karakterler ve muzikler 11/10 tek eksi yani gameplay, herkesin zevkine hitap etmeyebiliyor. hack n slash, light rpg elementleri olan bir tur iste. demosu olacakti store'da. en azindan nasil bir gameplay sundugunu gorebilmek adina faydali olabilir. oyunu alacaksan tavsiyem, oynarken yaninda bir kutu pecete mendil bulundurman. hungur hungur aglicaksin! GLORY TO MANKIND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 bitirdim ya demoyu :D alicam oyunu kesinde backlog les durumda, p5 bitiremedim daha, HZD, fate extella, berseria, bloodborn, SoA hollow realization filan duruyo daha 10$ kuponla 35$ a simdiden alip kenara atsammi yoksa EU sale mi beklesem benim yasadigim kararsizlik su anda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 ve tabiki US den satin aldiktan 3-4 gun sonra TR storeda 149TL ye dustu :D bu kadar ugursuzluk olur ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 asagi yukari ayni fiyata gelmedimi ya :( 5-10 lira fark var sanirim ama senin en buyuk hatan oyle bir backlogun varken almis olman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 dayanamadim :P eu da indirim yemediydi bayadir simdi aylarca beklemiyim kafasi :p 5$ filan zararim, neyse helali hos olsun guzel oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Kaça aldın bilmem ama şu an TR store fiyatı 150TL Edit: Ah sen de yazmışsın zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 amazon da 39.99 dolares us accountlar alabilir : https://www.amazon.com/NieR-Automata-PS4/dp/B017S3OPZM/?th=1 DIGITAL DEĞİL GALİBA emin olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 digitali 60 dolar diye yaziyor orda kocaman zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=QBjSXABCL9k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Çok pahalı be olm. Baya pahalı yani. Korsanlamak da istemiyorum iyi oyunu, indirime girince alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 korsanla ucuzlayınca al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 steam indirimini (-%35, 130 tl) görüp merak ettim, korsan indirip denedim çok iyi oyunmuş, keşke 70 tl civarında olsaydı hemen alırdım. bütün konsol oyunları böyle zevkli mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 abi hiç yeri değil ama sorayım, mesela ben ps4 alsam bunlarda ethernet girişi oluyor mu? rocket league falan oynasam delayden ölmem değil mi? alıntılayıp cevaplasanıza, evet googlelamaya üşenip daha fazla eforla size sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 var ethernet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sende butun terimler birbirine girmiş delay input lag lag ethernet'le ilgili olan sadece lag, wifi'dan bağlansan da olmaz ama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 yok ole bisi, wi-fi lagi hissetmemek icin nub olmak lazim veya 24 FPS ile competitive shooter oynadigini sanmak lazim :p kami said: steam indirimini (-%35, 130 tl) görüp merak ettim, korsan indirip denedim çok iyi oyunmuş, keşke 70 tl civarında olsaydı hemen alırdım. bütün konsol oyunları böyle zevkli mi ya? oyun iyide PC portu les otesi. butun konsol oyunlari boyle zevklimi kisminda error verdim ama, oyun iste zevkte goreceli bir kavram. breath of the wilda basladigimdan beri bi tuvalet ve yemek aralarinda gercek dunyaya donuyorum misal :( WHAT A TIME TO BE ALIVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar