Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NieR: Automata

knox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/216/976/131.jpg
hhmm bence verilir :D

saka bir yana, story+gameplay icin her turlu 60 dolar verilir. 2b'nin poposu bonus.
Mesaj tarihi:
internetim boktan olduğu için alıp dl edemiyorum doğru düzgün fiziksel kopyasıda çıkmaz bunun arallike 300lirales bayılcam gibi dsf
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya ben bunu oynuyom cıktıuğıdanb beri..

yanı ne desem spoiler olur. gameplayle storytelling baya ic ice gecmiş durumda. sadece oyun baya güzel diyebiliyorum.

combatı bıraz yavan ama baymıyo.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
45$ US de indirimde su anda, ilk defa indirim yiyor. oynayanlar ses etsin degermi bu fiyata yoksa EU indirimimi bekliyek :/ 35$ a gelicek alirsam hazir 10$ kuponum vardi zaten US store da
Mesaj tarihi:
story, karakterler ve muzikler 11/10 tek eksi yani gameplay, herkesin zevkine hitap etmeyebiliyor. hack n slash, light rpg elementleri olan bir tur iste.

demosu olacakti store'da. en azindan nasil bir gameplay sundugunu gorebilmek adina faydali olabilir.

oyunu alacaksan tavsiyem, oynarken yaninda bir kutu pecete mendil bulundurman. hungur hungur aglicaksin!

GLORY TO MANKIND
Mesaj tarihi:
bitirdim ya demoyu :D

alicam oyunu kesinde backlog les durumda, p5 bitiremedim daha, HZD, fate extella, berseria, bloodborn, SoA hollow realization filan duruyo daha

10$ kuponla 35$ a simdiden alip kenara atsammi yoksa EU sale mi beklesem benim yasadigim kararsizlik su anda :p
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
steam indirimini (-%35, 130 tl) görüp merak ettim, korsan indirip denedim çok iyi oyunmuş, keşke 70 tl civarında olsaydı hemen alırdım. bütün konsol oyunları böyle zevkli mi ya?
Mesaj tarihi:
abi hiç yeri değil ama sorayım, mesela ben ps4 alsam bunlarda ethernet girişi oluyor mu? rocket league falan oynasam delayden ölmem değil mi?

alıntılayıp cevaplasanıza, evet googlelamaya üşenip daha fazla eforla size sordum
Mesaj tarihi:
yok ole bisi, wi-fi lagi hissetmemek icin nub olmak lazim veya 24 FPS ile competitive shooter oynadigini sanmak lazim :p

kami said:

steam indirimini (-%35, 130 tl) görüp merak ettim, korsan indirip denedim çok iyi oyunmuş, keşke 70 tl civarında olsaydı hemen alırdım. bütün konsol oyunları böyle zevkli mi ya?

oyun iyide PC portu les otesi.

butun konsol oyunlari boyle zevklimi kisminda error verdim ama, oyun iste zevkte goreceli bir kavram.

breath of the wilda basladigimdan beri bi tuvalet ve yemek aralarinda gercek dunyaya donuyorum misal :( WHAT A TIME TO BE ALIVE
  • Yeni Oluştur...