Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 normal bişi arada free weekend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 sdf heyecanlanmis adam beles olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 hacıt zaten sen parasını çıkardın sfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 "Broken matchmaking, aggressive microtransactions, and poor balance. For Honor has it all." - PC Gamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 microtransaction kısmı tamamen yalan. İster alırsın ister almazsın. Gerçek para verip de alınan her şeyi oynayarak da alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 aggressive microtransactions = grind'ın insanlık dışı vakit istemesi ve/veya "PARA MI VERSEN ACABA :3 ???" önerilerinin aşırı sık olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Aşşşşşırı büyük patch geldi. Boyutu da büyük. İçeriği de büyük. 1v1 ranked mode zaten gelmişti. Bugünkü QA'da 2v2 rankedi öne çekmeye karar verdiklerini söylediler. Neyse. Unlock GG. (FG discordundaki pro oyunculardan barace unlock techin gelecekte geri gelmemesine yönelik bir peç olduğunu söyledi. Unlocklayarak atak yapmak istesen dahi oyun bunu lock kabul ederek hesaplıyomuş falan filan) Flickerler gg. Brawl mapleri değişiyor. 2x 1v1 yerine 2v2 olarak başlanacak. Büssürü balans change Timesnap removalını fixlemişler. UI'da manuel olarak guard sensitivity ayarlama geldi. Dead zone, angle sensitivity bilmem ne full manuel (Benim acciyip hoşuma gitti) https://forhonor.ubisoft.com/game/en-us/news-community/164-302393-16/for-honor-v1141-patch-notes Bir de bu ay içinde yeni game mode release olurmuş. Tribute diye bi mod işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 https://www.reddit.com/r/forhonor/comments/7jcxj6/open_test_dedicated_servers_we_need_you/ Greetings Warriors! Since July, when we announced For Honor would be moving from its Peer-to-Peer infrastructure to a Dedicated Servers model, our development team has been working tirelessly to implement the system you’ve been hoping for. We’ve already performed hundreds of hours of testing internally and externally, and now are ready to take the next step. So begins our Open Test, a 4 day long, multi-platform stress test happening simultaneously on all platforms, including Steam. You don’t even need to own For Honor to participate in putting our new architecture to the test, so tell your friends! Official Open Test Dates: Preload: December 13th @ 13:00 UTC (8:00 EST) Test Start: December 14th @ 13:00 UTC (8:00 EST) Test End: December 18th @ 01:00 UTC (December 17th 20:00 EST) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 en gerekli degisiklik/yenilik buydu abi. dedicated server olmayan pvp oyununu ciddiye almak zor. hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Forumda dedicated geldiğine üzülen tek adamım resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Dedicated server geldigini gorunce aldim. Cok begendim simdiye kadar oyunu. Hala oynaniyor mu patiler tarafindan? Padawan isteyen var mi? Hic duel falan atmiyorum, oturdum level 0 botlarla tum herolarin movelari calisiyorum. Sonra da level 1 bot ile kapisiyorum ama dodge, parry falan deniyorum daha cok. Noobness is hard :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 https://steamspy.com/app/304390 600K satmış. Dünkü peak player sayısı 3500. Patiden oynayan kalmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Ben, xunn, bingil, phyx ve daesu oynamaya devam ediyoruz. Oyunu çoğu kişi bıraktı. Bırakanlar ya 4v4 modlardaki stabil olmayan connection sorunu için bıraktılar ya da oyuna yetemedikleri için bıraktılar. Sonuçta kılıç kalkanla oynanan bir fighting oyunu ve frame data/optimum punish falan bilmeden fighting genre oynamaya kalkarsan adamın eline controllerı verip gönderiyolar. Sallıyorum Orochi ile side light/heavy atan bir adamın bana karşı şansı yok. E doğal olarak oyundan gram zevk alamıyıp rage quit atıyor.. E bir de oyunda HALA spectator mode yok. Turnuva izleyip hype yapma şansı da olmayınca oyuncu sayısı düştü. Yine de sezon 5 itibariyle oyuncu sayısı tekrar artmaya başladı. http://steamcharts.com/app/304390#1y Oyunu steamden değil Uplayden satın alan ciddi bir kesim var. Ancak yine de PC for honor'ı oyuncu sayısı olarak konsoldan çooooooooook geride. Geçen ay ubi 1.2milyon oyuncu var demişti. Bir kaç ay önce ise pc oyuncularının toplam oyuncu sayısının %10'una denk geldiğini söylemişlerdi. Düşün aradaki devasa farkı. Ha bir de Diskord'ta oluyoruz zaten genelde. Ordan sor cici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 uplay oyuncusu daha cok, ortalama 30k peak var oyun içinde 1v1 2v2 için adam bulsada ranked 1 kere oynayabildim baştan sona adam bulmuyor (sikko bi progresi var girdinmi cıkamıyosun yarım saat millet tercih etmiyor) onun harici 4v4 oynuyor cogunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 bide oyun inanılmaz SALT asdasdasd, gördügüm en toxic community olabilir conq prestige 8 yaptım, son bir haftada ne anam kaldı ne sülalem, günde ortalama 20 beddua ile kapıyorum oyunu. ama ne oynarsanız oynayın yenerseniz karşısı rage direk, kazanırsa emote spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Abi fighting genre işte... https://www.youtube.com/watch?v=PElmAFZFoqQ Hani hiç bir genre bu derece bm'e yatkın değil. E bir de kötü oynayan oyuncunun bunu kabullenmek istemeyişi işin içine girince üfff.... edit: Video harika bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 İnanılır gibi değil. Hala bir tane saracen hero gelmiş değil. Nasıl dev lan bunlar. Knight vs Saracen gibi epic bir fırsat tepilir mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Sarazen niyetine weeb dövüyoz. Aynı tadı veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Aceace said: Hani hiç bir genre bu derece bm'e yatkın değil. bm ney ya deliricem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Saracen ne ya köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Cokomantis said: Aceace said: Hani hiç bir genre bu derece bm'e yatkın değil. bm ney ya deliricem :) Bad manner işte. Karşıdaki adamla dalga geçmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 amaan. ben de bişey sandım. ama evet taunt'suz bişeysiz, mind game'siz dövüş oyunu olmaz kuru kuru. frame sayan, bilmemkaç bin dolarlık turnuvalara giden adamlar da bi zahmet buz adam olsun biraz. şu tarz hareketlere verdikleri tepki de oyunu ne kadar iyi/kötü oynadıklarının bi parçası. pro'sun abi, oyunu evinde aşırı iyi oynayan random 12 year old'dan bi farkın olsun. go hard or go home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Ya her zaman o derece sakin kalamayabiliyolar. Sadece oyun şeysi olarak düşümme. Zidane futbola kafa atarak veda etti. Geçen hafta Quaresma'nın yaptıklarını da gördük. Her ne kadar oyun olsa da işin içine rekabet girdiği zaman herkes sinirini kontrol edemeyebiliyor. Hele bir de rakibin teabagging yapıyosa daha da etkilenebiliyosun. Starcraftta manner mule çok popülerdi mesela. FH özelinde konuşursak, Conq ile önceki patchte max punish yapmadan önce bir-iki adet "RAH" çıkarabiliyoduk. Karşıdaki adam kesin bir sonraki roundta çok daha agresif oynamaya başlıyodu :) İster istemez etkilenebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 1 doz başarcoş izleyin yeter zaten.. adam karşısındaki adamın oyununu beğenmiyor, geri zekalı diyor. sonra ben bu geri zekalıya yenildim diye aglıyor sdsafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar