Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 göndermemiş zaten bana beta, taa ne zaman önce başvurmuştum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 War of the Roses ve Vikigs klavye fare ile 10 numara idi. Kitlenme falan olmadan gardını da alıyorsun, vuracağın açıları da mis gibi ayarlıyordun. Ben beğenmedim açıkçası klav-fare. Gamepad ile deneyim. Ek olarak bu ilk girişteki videou yeniden nasıl izleriz ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 oyun güzel gibi. 2 kere duel yaptım AI verdi elime ikisinde de hdsuafhua. klavye ile zor olur sanki, pc için olan xbox360 var bende taş gibin. herkese de öneriyorum her türlü oyunda gideri var. taş gibin derken 3-4 senede vericisi bozuldu, gittim elektronikçinin birine yaptırdım. 20-30 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Yabgu said: Ek olarak bu ilk girişteki videou yeniden nasıl izleriz ya :S bilmem. nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 dark souls, lords of the fallan, for honor vs controller oyunu bunlar. zorlamayın klavye ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 biraz aşırı karmaşa var 4vs4, vurkaç paso hedef değiştirmece karambol oluyor herkes yanyana dövüşürken, onu pek tutmadım. bir de karakterlerin rainbow six siege gibi sabit tipler olmaları hoşuma gitmedi. onun dışında fena değil gibi ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Abi armordur silahtir falan degisebiliyo. Herkes lvl 1 diye oyle bi sikinti olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 onu anlamıştır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Karmasa iste hosuna gidiyo insanin. Hel fight var hem objective var. Satandart sefil askerleri de minion olarak koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 PvP'den baska bi olayi yok mu peki oyunun? Yoksa cok yazik olmus o kadar mekana, tasarima, modele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 call of duty nin de adam vurmaktan baska bi olayi yok abi asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Lopeth said: ubisoft olunca canım denemek bile istemiyor ubisoft account açmam gerektiğini görünce kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Esh said: Abi armordur silahtir falan degisebiliyo. Herkes lvl 1 diye oyle bi sikinti olmus onu gördüm de temel olarak kaarkter aynı yani silahı, tipi vs olsun. onlar customize ediliyor iyi tabii ama daha freeform bıraksalardı keşke. karmaşa dediğim yani çok sağdan soldan darbe geliyor, gard vs alınamıyor ona gördüğüm direkt gg kaçmak hariç. neyse daha oynamak lazım tabii erken konuşmuş olmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 iste controller lazim onun icin 1v1de kolay gard almak da 4v4te direk guard i kime karsi aldigini degistirmen gerekiyo. 2v1 kacacan zaten her turlu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Amma keyifli olmuş oyun lan. Hoşuma gitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 demin controllerla oynadim. zor biraz el alisik olmadigi icin ama onun disinda cidden tam geyik bira patates oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Esh said: Yabgu said: Ek olarak bu ilk girişteki videou yeniden nasıl izleriz ya :S bilmem. nerden? Yabgu said: Ayıp lan Ya kayıt almadım, video çekiyorum gidip elalemin youtube'undan mı kayıt yapcam :) öyle bilmeden hemen daş atmayın yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 her şey çok güzel de o menüler nedir allahım sen sabır ver. skyrim'den bile kötü. orda en azından efendi efendi menü menüydü her şey. burda her şey her yerde. bir de item'a sol tık yapıyorsun menü çıkıyor windows sağ tuşu gibi. sağ tuşa basınca da seçiyor ama niye seçtiğini de anlamadım. zaten oyuna, kavga mekaniklerine falan yabancıyız, bi de bu menüler iyice mallatıyor. klavyede sıkıntı yok da mouse'la gard almak da işkence bu arada, menülere sinirim geçsin gaempad'le denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Esh said: demin controllerla oynadim. zor biraz el alisik olmadigi icin ama onun disinda cidden tam geyik bira patates oyunu. o zaman kotu diyorsun zira casual olsun diye yapilmis bir oyun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 casual ya. ama o kadar da casual degil- az casual. ustte gomlek kravat ama altta KANVAS pantolon. pis sakal serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bende gitti sunucu, sizde durum nedir, login dahi olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bir de oyunun ismi niye for honor, honor'lık bi durum yok olayda anladığım kadarıyla. apollyon gelip troll'lüyor, bunlar da birbirine giriyor. ayrıca €60 ne, f2p olması lazım bu oyunun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 evet 1vs1 duel moduna girmediyseniz onursuz her dövüş lol. 2vs2 bile yanımdaki patates hızlı öldüğü için 2vs1 kalıp kaybettim kaç kere. grup kurup oynamak isteyen varsa nick Ultramarinus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Chivalry gibi mi bu? Yoksa kılıçlı Overwatchmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 chivalry'den ziyade m&b ile war of the roses gibi ama kitleniyorsun monster hunter gibi ve taş-kağıt-makas savunma ve saldırı, ow ile tamamen alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar