applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 4 saat önce, Oski dedi ki: ilk oyunu benim icin guzel kilan seylerden biri hikayedeki gizemdi ikinci oyunda bu olmayacagina gore tasla sopayla mecha beat em up oyunu olacak sanki Aynen ilk oyunun güzel bir film çıkartacak hikayesi vardı. Bunda bizi sadece gameplay ile işin içine o kadar çekecek kadar değişiklik yapmadılarsa, ilk oyun kadar başarılı olamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 İndirimden kaptım da geçen, oynuyorum. Beğendim epey ama BotW olsun, yeni AC oyunları olsun her yere tırmanmaya çok alışmışım. Oyunda düz duvara çarpıp tırmanamayınca rahatsız oldum bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 ne zaman oyunun adını görsem "ya bir filmini/dizisini yapsalar da izlesek" diye geçiyor içimden. bunu yazmaya gelmiştim. zaten konudaki son msjımda da aynı şeyi yazmışım sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar