Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bliksem said: bu sene GSnin kadro dengesi muthis oldugundan daha fazla surebilir yok ya fifa 15 kadrosu da kötüydü. en azından burak'ın yanına poldi koyabilcez. pandev çok iyiydi ama çabuk yoruluyordu. umut kanserdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 santradan yardırıp gol atma fifa15tede vardı, sonra patch le düzelttiler biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bunlar sadece reddit'te gördüklerim. FIFA'nın beni bağırtan çağırtan bir sürü salak saçma yanı var da, PES böyle bir oyunken niye çok uğraşmadıklarını anlıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 2 senedir fifa' ya dönmüştük arkadaşlarla. bu sene pes çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 evet özellikle üstteki videoları izleyince dediğine katılmamak elde değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Pes16 demo yu oynadım. Fifa 15 e gore bir kac animasyon dısında artısını goremedim. Calım kontrolleri falan korkunc geldi ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 PC demosunu oynuyorum. oyun inanılmaz olmuş, oynadığım en iyi futbol oyunu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bende PS4'te denedim dün, genel olarak bir tık daha iyi 15'ten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 bende dun hali saha macina gittim, gecen seneye gore muthis olmus, cimleri fln gorseniz suni demezsiniz, hakemde koymuslar ipnelik olmasin diye, gecen sene ile alakasi yok, isiklandirma fln efsane. 10 dakka oynatti ama sahibi, demoymus bu, kasim gibi release ederim dedi. asd pro club kurarsaniz haber verin lan dsfdsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Beyler artık bu sene Pati Pro Club geri dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 time extender kurdum demo'ya, süresini arttırdım. kadın futbolu falan güzel olmuş, ayrıca aynen şu an oynanan kadın futboluna benziyor, press falan az, oyun ağır kuruluyo vs. apayrı bi oyun oynuyosunuz gibi kadınlarla. güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 dün kadınlarda arkadaşın ağzını kırdım, inanılmaz geyikler dönüyor ya oynarken inanılmaz eğlendik niyeyse. çok da iyi olmuş oyun yine allah belasını versin alıcaz çıldırıcaz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Time Extender PC'de falan var heralde PS4 değil diye hayal ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 konsolda olmasının imkanı yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konn said: Beyler artık bu sene Pati Pro Club geri dönsün. emekliye ayrıldık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 agir bir pes fanboyu kuzenimle denedik bizde demoyu, kendisi baya begendi fifa 16 yi. ben ise pes 2016nin gameplayini cok begendim, fifa gercekci olacam diye cok gereksiz animasyonlar ile olduruyor oyunu. ama pes lisans osrunun cozene kadar da artik kurus vermeyi dusunmuyorum. gecen sene almistim gameplay hatrina cekilcek gibi degil london fc'lerle neyse fifa alirim bende herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 yalan abi o pesfanboyuna imkanı yok fifa oynatamazsın. çevremde var biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 biz de öyleydik ya fifa 10 oynayana kadar, ana ne güzelmiş falan derken fifa 11 çıktı iyice hastası olduk fifanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 fifa 16 demoyu oynuyorum 2 gündür, biraz hayal kırıklığı oldu açıkcası. fifa 15 ile aralarında çok büyük bir fark göremedim, çok ufak değişiklikler var. pes 2016 demo çok daha fazla heyacanlardıdı beni, oynaması daha keyifli ve farklı geldi. Kararsızım hangisini alsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 top kontrol olayı bayğaı değişmiş. uzun topları falan kontrol etmek çok zor keza sert pasları da. topu kontrol edim diyor 5 metre açıyor rakip alıyor vs. gerçi onun pozisyonlama ile de alakası vardır. işte defans markaj olayı gelmiş. fizik olayı bayağı değişmiş. bi de hatunlar gelmiş. alınır bu oyun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 fifa 15 de çok sık yapardım, ceza sağasına sağdan yardırıyorsam, hemen ceza sahası çizgisinden geriye dönüp, rakip defansı peşimden getirip öne çeker, sol kanat oyuncusunu defansın arkasına havadan arapas ile sarkıtırdım ve gol(gökhan töre-olcay paslaşması). fifa 16 da deniyorum aynı şeyi sol kanat oyuncusuna çıkartığım havadan pas çok alakasız yere gidioyor, taca tıngır mıngır gider iken, c.ronaldo ile bir türlü yakalayamıyorum, rakip defans oyuncuları temastan dolayı mı koşturtmuyor yoksa cr7 mi mal bilemedim. paslar kontroller çok sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Liebe said: biz de öyleydik ya fifa 10 oynayana kadar, ana ne güzelmiş falan derken fifa 11 çıktı iyice hastası olduk fifanın bende öyleydim. winning eleven 4 le başladık pes 6 ya kadar fifa hater'dım. fifa 10 veya 11de geçiş yaptım bende ama benim arklar gurur yaptılar hala pes oynuyolar. hatta pes 2013 oynuyolar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 tambjk said: fifa 15 de çok sık yapardım, ceza sağasına sağdan yardırıyorsam, hemen ceza sahası çizgisinden geriye dönüp, rakip defansı peşimden getirip öne çeker, sol kanat oyuncusunu defansın arkasına havadan arapas ile sarkıtırdım ve gol(gökhan töre-olcay paslaşması). fifa 16 da deniyorum aynı şeyi sol kanat oyuncusuna çıkartığım havadan pas çok alakasız yere gidioyor, taca tıngır mıngır gider iken, c.ronaldo ile bir türlü yakalayamıyorum, rakip defans oyuncuları temastan dolayı mı koşturtmuyor yoksa cr7 mi mal bilemedim. paslar kontroller çok sıkıntılı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 http://i.imgur.com/Yxtox7v.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Son 6 senede oynadıgım en kotu fifa oyunu olmus. oyuncular yavas. dribblingler akıcı degil. toplu oyuncular olmus bitmis dagılmıs gibi hareket ediyor. paslar cok kotu yavas dengesiz. pasla oyun kurulmuyor. sutlar cok kotu olmus. hersey uber kotu suan. demoda 4 mac oynadım icim daraldı. Suan pre order ladıgıma pisman oldum okadar kotu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar