Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 16

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
closed beta oynadim biraz once. cok farkli gelmedi oyun. her sene bi yavaslama ya da hizlanma olurdu oyunda, bunda yok gibi.
defans guzel olmus tackle dengeli baya adama yakinsan eger. sliding tackle da zaten tanitiminda anlatiyordu.

beta oncesi sacma penaltilar yine var bunda da. 4 oyun oynadim 2 sinde 2 kirmizi kart, 3 unde penalti cikti rakip ben karisik.

gs bjk 4 fb 4.5 yildiz. rvp 85 sneijder 84 muslera 83 nani 82. bjk ye bakmadim. poldiye de bakmadim bak simdi hatirladim yok kadroda sanirim emin degilim.

shootingde hafif degisiklik var da anormal farkli degil ya da ben farkedemedim bu kadar surede ama mac oncesi sutlarda farkediliyor degisiklik direkt.

benim tuslar degisik ondan emin degilim de, bu right bumpera basili tutarak pas verme (topuk pasi ,yumusatarak vb ) kalkmis yerine cok sert pas gelmis. baya sut gibi pas veriyor rb basili tutup verince pas. langirta doner oyun onu biraz yumusatirlar heralde.

bi de kosarken topu yavaslatma hatta durdurma tusu vardi (rb ya da lb , controller elimde degilken hatirlamiyorum sfsd) ona basinca yavaslamak yerine fake hareketler yapiyor special move degil tam olarak ama fake atiyor bacak ve bel hareketiyle kosarken.

kornerde korner baslamadan adami dibine cagirmak kalkmis, sonradan cagirabiliyorsun.

practice mode falan olsa daha iyi test ederdim de yalnizca online seasons var 5 sezonluk.
Sosyal ağlarda paylaş

fifa 98 den beri ole ztn, onu degistiremezler. messiye bi macta 5 kere l1 + ucgen yap, sansliysan 2 sinde top defansin arkasina sarkiyo gidip gol atiyosun, degilsen defans hepsini kafayla uzaklastiriyo yada messi defansa carpip dusuyo fln.

su oyunda manual kontrolleri bi zorunlu yapamadilar arkadas, onlineda adam yok oynayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...