Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 uyumadan yazayım. bu gün bir arkadaşım bana çocukluğunda başından geçen bir astral seyahat olayını anlattı. bedeninin dışına çıkmış vücuduna bağlı kordonunu görmüş. bulutların üstünde bir kişi ile konuşmuş, adam ona neler olacağını anlatmış ama bu kısmı sadece adam bana vücuduna geri dönersen bütün bunları unutacaksın. eğer şu an devam edersen ömrün buyunca devam edebilirsin demiş. bu arada diyor ki oturduğum mahalleden bile 8-9 tane kordon çıktığını gördüm. etrafıma baktım oldukça çok kordon vardı. hatta bunlar birbirleri ile nasıl dolaşmıyor diye düşünmüş. bunu anlatan arkadaşım içki kullanmıyor, uyuşturucu ile ilgisi yok, dengesiz adam değil, ateist değil, hatta cumaları kaçırmaz (ben kaçırırım o pas geçmez.) bugüne kadar bana anlatmayışının sebebi olarak ta dalga geçerim, belki de uzaklaşırım korkusu yüzünden anlatamamış. özellikle garbage te açtım. aman noyan görmesin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 tek cevabı var götü açık kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 http://user-cdn.spring.me/photos/20120425/n4f97c9f15f5ef.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 elesso said: tek cevabı var götü açık kalmış this. ayrıca film izlemiştir, uykuda bilinç altından totoda açık kalınca bele olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 benjani said: http://user-cdn.spring.me/photos/20120425/n4f97c9f15f5ef.jpg Ahahahaha uçmak garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 https://archive.moe/download/r9k/image/1418/34/1418340267482.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 adam 43 yaşında. bizim çocukluğumuzda tvler her evde yoktu. ayrıca saat 11 de mi ne kapanıyordu. film dediğin haftada 2 gün mü ne vardı trt de. geriye bir tek iyi örtünmemiş olması ihtimali ve gerçekten yapmış olma ihtimali kalıyor. bu forumda belki bunu yaşayan vardır da dalga geçmim diye özellikle soruyorum. çünkü %10 ihtimal bile olsa vicdan azabı duyarım adamla dalga geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 serin hikayeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 vücuduna geri dönünce unutcaksın dediyse nasıl hatırlıyor anlamadım. bi de türkçeyi o kadar kötü kullanıyorsun ki 5 kere okudum oradaki cümle yapısını çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 miraç kandili falan mıydı ? hocanın vaazıı da pek etkiliymiş maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 elesdi koklamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Tiner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 http://i.ytimg.com/vi/ZwOhihpTGKs/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 applev0dka said: bi de türkçeyi o kadar kötü kullanıyorsun ki 5 kere okudum oradaki cümle yapısını çözemedim Anlatmakta zorlandığım olayları yazarken oluyor böyle. siz rahatsınız ama ben oldukça rahatsızım şu an bu olaydan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 işin gerçeği adama borç vermiştim. geri vermeyecek mi, lan bu ayak mı yapıyor. diye içime kurt düştü. edit: gm trader title filan istemez giderse de helal olsun. umarım sadece rüya filandır. başka bir şey çıkmaz altından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 astral seyahat dolandırıcılığı da ilk defa duydum sadasfawfw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Claiborne said: antipatik hikayeymiş fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 https://spiritualoasis.files.wordpress.com/2006/09/we-will-never-forget-9-11.JPG?w=436&h=261 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 we'll never forgive. we're the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Astral seyahat yaptığını iddia eden kişi ya yalan söylüyordur ya da akıl hastasıdır. Malesef üçüncü bir ihtimal yok. Arkadaşını psikiyatri klıniğine yönlendir, tedavisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 insidious 3 gelmiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Astral diye başlık görünce yeni account ile geldi zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar