Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

astral seyahat


Karag8z

Öne çıkan mesajlar

uyumadan yazayım. bu gün bir arkadaşım bana çocukluğunda başından geçen bir astral seyahat olayını anlattı. bedeninin dışına çıkmış vücuduna bağlı kordonunu görmüş. bulutların üstünde bir kişi ile konuşmuş, adam ona neler olacağını anlatmış ama bu kısmı sadece adam bana vücuduna geri dönersen bütün bunları unutacaksın. eğer şu an devam edersen ömrün buyunca devam edebilirsin demiş. bu arada diyor ki oturduğum mahalleden bile 8-9 tane kordon çıktığını gördüm. etrafıma baktım oldukça çok kordon vardı. hatta bunlar birbirleri ile nasıl dolaşmıyor diye düşünmüş.
bunu anlatan arkadaşım içki kullanmıyor, uyuşturucu ile ilgisi yok, dengesiz adam değil, ateist değil, hatta cumaları kaçırmaz (ben kaçırırım o pas geçmez.) bugüne kadar bana anlatmayışının sebebi olarak ta dalga geçerim, belki de uzaklaşırım korkusu yüzünden anlatamamış.

özellikle garbage te açtım. aman noyan görmesin bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam 43 yaşında. bizim çocukluğumuzda tvler her evde yoktu. ayrıca saat 11 de mi ne kapanıyordu. film dediğin haftada 2 gün mü ne vardı trt de.

geriye bir tek iyi örtünmemiş olması ihtimali ve gerçekten yapmış olma ihtimali kalıyor. bu forumda belki bunu yaşayan vardır da dalga geçmim diye özellikle soruyorum. çünkü %10 ihtimal bile olsa vicdan azabı duyarım adamla dalga geçince.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...