Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://www.englishteastore.com/media/wysiwyg/ETS_pages/landing_pages/tea_sets/graces-rose-bone-china.jpg şimdi burda çaydanlık, fincan, şekerlik, ve krema? koyucu var sanırsam. yalnız bende şu anda mevcut olan sette krema koyucu çaydanlığın üstünde ve çaydanlığın kapağı yok. ilk başta anlayamadım krema şeysinin kapağı kayboldu sandım ama sanırsam öyleymiş o sdfsd. neyse bir halt bilmiyorum bu konuyla ilgili, aramızda elit arkadaşlar vardır aydınlatır bizi belki diye konu açtım. http://www.youtube.com/watch?v=Dq-1MLT3YDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 he öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Krema degil sut icin o zimbirti. Cayi getirince icinde sut getiriosun, cayina eklemek isteyen ekliyo, sonra isi bitince yikayip kaldiriyosun. Biz Ingilizler sutsuz icermiyoruz da cayi. Yok lan saka. Caya sut mu konur amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bi gıdım süt koyuyorum şekersiz içiyorum gayet güzel oluyo. öyle alıştım. lütfen yermeyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 yoo..buzlu limonlu..buzlu sutlu..buzlu tarcinli..hepsi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 çayında elitliğini yaptınız ya taharet musluğu ile götmü yıkanır muhabbetinden sonra favorim bu topic olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 süt güzel olur. tadını da extreme değiştiriyor çayın. kahve sananlar bile oluyo çayı o şekilde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Sütlü çay da zevksizliğin doruk noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kermit said: çayında elitliğini yaptınız ya taharet musluğu ile götmü yıkanır muhabbetinden sonra favorim bu topic olacak. viski elitistliğinden farkı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 chai'ye süt güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 keçi sütlü chai bi de havuclu tarçınlı kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 di said: Krema degil sut icin o zimbirti. Cayi getirince icinde sut getiriosun, cayina eklemek isteyen ekliyo, sonra isi bitince yikayip kaldiriyosun. Biz Ingilizler sutsuz icermiyoruz da cayi. Yok lan saka. Caya sut mu konur amk. caya sut ne ya koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 çeyiz için ne tür tercihler yaptınız beyler. hangi marka ve setler iyi? kaça aldınız? AAA PARDON KADINLAR KULÜBÜ DEĞİLMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 çaya süt sdfdsfs viskiye koladan bile kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kermit said: çayında elitliğini yaptınız ya taharet musluğu ile götmü yıkanır muhabbetinden sonra favorim bu topic olacak. Taharet musluguna laf edilir mi lan ? Avrupa'nin en buyuk eksigi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 di hep merak etmişimdir, yurtdışında yaşayan bir türk olarak taktırdınız mı abi eve?_taktırdıysanız ingilterede kim takıyor bunları ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 di said: kermit said: çayında elitliğini yaptınız ya taharet musluğu ile götmü yıkanır muhabbetinden sonra favorim bu topic olacak. Taharet musluguna laf edilir mi lan ? Avrupa'nin en buyuk eksigi o. olmazmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Klozette deligi olmadigi ya da tesisat ona gore olmadigi icin alip takamiyosun abi. Cesitli aparatlar yapmislar al tak diye ama cok sacma onlar da. Haliyle klozeti komple degistirmedigin surece yalan gibi bisey, onu da ev almadan kirada otururken yapmak istemiyosun haliyle. Ha nasi cozuyo millet dersen, bizde sise duruyo cesitli zerzavatin durdugu yerde. Sise/su kullanmayan temizlik mendili kullaniyo, bi sekilde oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 şişe ne abi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Another social climber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://www.basurum.com/cm/userfiles/image/KABIZLIK/comelme_tam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Fin said: şişe ne abi sdfsdf Sise bildigin icine su koyulan, kolay kullanilan sise. Su gosterdigini yapmak icin baya baya kirip dokmek gerekiyo zira evlerin tesisati da uygun degil. Oyle ortalikda kor tapayla kapatilmis bi uc yok yani. Kendi evimi alayim, altindan yaptiricam taharet muslugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 muslim shower dıyolar ona bıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar