Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 brawl packlerinden 0 legendary 0 epic cikti bana. demek ki brawl packlerinde oranlar dusmus. %0'a inmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Epic ya da legendary değil ama eksik olan rareleri tamamladım, o da bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sabonis said: evet 20 pack'te 1 legendary çıkma rate'ini 10'da 1'e falan getirdiler ki, pack satma oranları da %50 civarında azalsın. baya mantıklı. adamlar hero skin'ini bile 10 euroya satıyor siz çıkıp drop rate arttı diyorsunuz. şansa şu sıralar size çıkmış işte. basit yani. 2 kere üst üste legendary çıkar sonra 25 pack üst üste çıkmaz. probability, basit rakamlar. öle çok komplike değil. aynı zamanda algıda seçicilik diye bir şey var. aman kime laf anlatıyorum zaten. şurada bilen 3 kişi var veya yok. ahaha sen ne cok biliyosun ya. Teyzen gelir-gidere bakıyor blizz'de heralde. Sorsana ona niye questlerde bedava pack vermeye başladılar aptallar mı ? Yetmedi bir de brawl'dan vermeye başladılar iyice kendini kaybetti bu salaklar. Mantıklı adamın yapacağı şeyler degil bunlar Sabonis. İlla ki dramatikleştircen ya %50 yazıyosun belki %5 arttırdılar ne biliyosun ? (He yaparlar mı,yapmazlar mı yoksa patch news yayınlamadan yaparlarsa illegal mi olur en ufak bir fikrim yok) Ayrıca Niye cıldırıyorsun,niye deliriyorsun birader ? Ortaya bir discuss atıyorum ''bu ara herkese cok leg. cıkıyor classic diye.'' Sen başlıyosun kafayı yiyicem VS. Dur bi sakin ol. Burada birşey tartışamıyacakmıyız. Büyük olasılıkla ratio değişmemiştir ama herkese yağıyor bu ara. Bana 1 tane cıktı leg. daily quest basladıgından beri ama hepsi çöp olsa da cıkan epic sayısı rare'den fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yav teyzeye falan gerek yok neyse ki. çok açık her şey. tartışılacak bir şey bile yok ortada yani. oturup 5 paragraf falan yazacaktım da vazcaydım, olacak iş değil. ha ama çıldırmamın nedeni burada oyun konuşmak yerine böle ne idüğü belirsiz olaylar falan konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 senin ağlamalarından daha mantıklı şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sabonisin gozyaslarini tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 İstatistik bilmeyi geçtim sağduyulu yaklaşmak yerine köylü gibi yorum yapmak ağlamaktan mantıklı değil. Lütfen matematik bilmeyen toprak serfleri gibi YÜZDELERİ ARTTIRMIŞLAR falan demeyin paticik forumlarında, yarın öbürgün okuyan olur dalga geçerler burası mı eğitimli insanların çoğunlukta olduğu forum diye. Diğer taraftan bu yeni brawl için 1 ton minionlı deck mi basmak lazım şimdi? Huntard yapayım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ben normal oynadigim tempo mage'e benzer bi tane yaptim girdim. birsey farketmedi. bayik bi brawl olmus bu. gecen seferki degisikti en azindan mill keyifli olabilir aslinda, simdi aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 her hafta düzenli olarak su başlığa girip aynı şeyi yazdiriyorsunuz bana. yil 2015 olasılıkla istatistik farkını bilmeyen insanlar var. Ayrıca questten ve brawldan eski pack gelmesi arenada secme şansı vermedikleri ve sürekli oyuna yeni player geldiği için. f2p diye oyuncu cekip sonra onlarin 60 tane eski pack almasini bekleyemezsin. yavas yavas isindirmak icin eski pack vermek gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 brawl için de mill rogue yaptım. Efsane oldu tum decki yaktim adamin muzlar sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 saftirik saftirik yorum yapmayın yahu ahah. kimse eski packlerden genel olarak bahsetmiyor. sadece tavern brawldan gelen packteki leg/epic/rare ratelerini %2-3 bi şey artırsalar blizz e hiçbir eksisi olmaz. haftada 1 kere verdikleri pack zaten. hatta kazançları olur. -metadan şikayetçi olanlar -tavern brawlu fiyasko bulanlar -yeni oyuncular şunlar biraz susup oyunu daha fazla oynar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 https://youtu.be/a3QEBixYH48?t=37s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 neyse ki aklı başındakiler geldi ama hala deliye laf anlatılmıyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 evet arkadaşlar saçmalamayın packlerin dış görünüşü ve içerdikleri kartlar aynı olduğuna göre aynı şekilde kodlanmışlardır sdflsdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/thumb/a/a9/Questing_Adventurer(157).png/184px-Questing_Adventurer(157).png?version=8e92e6436194e3a6e0a8d5d9b81a66cc 30 - 65 mi ne yaptım demin priestle asdasd GIEF MOAR BA NA NA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 k1nJo said: saftirik saftirik yorum yapmayın yahu ahah. kimse eski packlerden genel olarak bahsetmiyor. sadece tavern brawldan gelen packteki leg/epic/rare ratelerini %2-3 bi şey artırsalar blizz e hiçbir eksisi olmaz. haftada 1 kere verdikleri pack zaten. hatta kazançları olur. -metadan şikayetçi olanlar -tavern brawlu fiyasko bulanlar -yeni oyuncular şunlar biraz susup oyunu daha fazla oynar işte. ben de zaten brawlda ve watch questte eski pack vermesinin mantıgından bahsettim içindeki yüzdeden, genel packlerin yüzdesinden değil. yeni oyunculara eski kartları bir şekilde vermek gerek, bu da güzel bir yol. onun dışında leg çıkma yüzdesi RNG sonucta, decki alınca zarı atıyor, 6x6x6x6 gelirse leg çıkıyor işte sdafa. mesela bana 1 golden 1 normal leg aynı packde cıktı, bu demek değil ki boostladılar. şanslı zar attım sadece. ortada arttı,azaldı gibi blue post olmadıgı surece herşey biraz komplo teorisi kalıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 inanmayın abi zaten. biz kendi kendimize "olabilir mi acaba?" diyoruz. e oyun adamların olduğuna göre her şeyi yapabilirler. ama buna kalkıp HAYIR. OLAMAZ. ALLAH ALLAH. MANYAK MISINIZ. ÖSTOTÖSTÖK. KÖYLÜ MÜSÜNÜZ. MATEMATİK. DEMEYİN ÖYLE DEMEYİN. BİZİMLE DALGA GEÇERLER. falan diye haykırmak baya aptallık. adamlar mesela tavern brawl için stratejik amaçlı 1 seferlik yapıp kimseye söyleme ihtiyacı da zorunluluğu da hissetmez ne var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Hahahahaha ya şu söylediğinin "belki de dünyayı allah yaradmışdır bizi de cennetten kovup dünyaya atmıştır" demekten ne farkı var ya pahahahah BUNLAR HEP İSRAYİLİN OYUNLARI http://www.youtube.com/watch?v=WaV8XAmxs6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 blizzardı görebiliyoruz. http://www.slcentral.com/articles/02/2/wc3/i/9b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ümitsiz vaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ömötsöz voko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Çok enteresansınız valla 2 legendary düşünce hemen drop rate artmış diyosunuz Ben 3 tane kendim alıp classic açtım 2 tane de brawldan geldi 0 legendary Bence drop rateler düşürülmüş Hani kanıtınız nerde? Bence düşmüş Düşmedi diyen de gerizekalıdır (Blue post görmeden inanmam ki arttırmaları için hiç bir sebep de yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 allah allah biz %100 yaptılar diye düşünmüştük halbuki sana niye düşmedi ki. ticketla istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 diablo gibi parasını önceden aldıklarını bir oyun için legendary drop rate'in artacagı 5 günlük sureyi önceden haber veren firma, parasını alınan packlerden kazandığı oyun için drop rateleri arttırsa haberimiz olmaz mı sanıyorsunuz ? öyle reklam yapılır ki, 2 günde melyor dolar ciro yaparlar yine pack satarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 tavern brawl packleri satılmıyor yalnız. hala anlamadınız galiba benim düşündüğüm şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar