ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 mech mage'le 2 maç kazandım peşpeşe bıraktım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 çok ez olmuş bence ama saçma ya gerçekten gereksiz aldım packimi çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Eh, beleş deste için bir el oynanır. Sonrası normalden farkı yok zaten. Muzlar ancak 1-2 el daha az oynatır normalden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Golden Maylgos verdi götüme sokarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 keşke bana çıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 5. edwin van cleef cıktı mına koyayım... ama bu packler farkli galiba biraz... Herkese yüksek rate ile leg. cıkıyor baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 evet farklı. çünkü içinde et var. manyak mısınız olm. bildiğin pack işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 belki adamlar leg. ratio'sunu farkli ayarliyor yapamaz mi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ya niye yapsın allah allaaah. çevrenizden 3 kişiye legendary çıkınca hemen komplo teorilerine başlıyorsunuz. kafayı çizdirirsiniz adama he siz türkiye'nin verdiği bütün kararların da dış mihraklar tarafından verildiğini falan mı düşünüyorsunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ne bileyim ak neden. Bir sürü nedeni olabilir,muhabbet ediyoruz surda. Tavern brawl'da niye ödül olarak free pack veriyorsa ondan... Belki classic'lerin bitirmesini istiyorlar veya Yeni başlayanların oyundan soğuyup birakma oranı arttı belki onlara destek olsun diye. vs vs Sen niye bu kadar dert ettin ya leg mi cikmadi noldu , aglamaklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 agsyfgıasydfıgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 masticore haklı olabilir yalnız. geçen brawl'dan gelen pack'ten cho çıktı bana, bu seferkinde de doomsayer. mobil cihazlara gelmesinden sonra player sayısı bayağı arttı. yeni gelenler baymasınlar diye drop rate arttırılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 an itibariyle itibarıyla deathwingim oldu benim de brawldan gelen pack ile. bu oyunun kodlama kısmı hakkında sabonisle tartışmayın ya. süzme saf gibi her şeye yok canım çekiyor sdfs. gerçekten enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bana aylarca onyxia'dan başka legendary çıkmamıştı. benim hatun mobille başladı oynamaya, günde bi paket açıyoruz, bi golden 3 tane normal legendary çıktı. epictir goldendır da gırla. drop rate artmış olabilir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 şu warrior legend 1 gold 1 normal olarak çıktı 2 gün önce, hep bunu veriyor başka bişey verse şaşıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 evet 20 pack'te 1 legendary çıkma rate'ini 10'da 1'e falan getirdiler ki, pack satma oranları da %50 civarında azalsın. baya mantıklı. adamlar hero skin'ini bile 10 euroya satıyor siz çıkıp drop rate arttı diyorsunuz. şansa şu sıralar size çıkmış işte. basit yani. 2 kere üst üste legendary çıkar sonra 25 pack üst üste çıkmaz. probability, basit rakamlar. öle çok komplike değil. aynı zamanda algıda seçicilik diye bir şey var. aman kime laf anlatıyorum zaten. şurada bilen 3 kişi var veya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 160 packten legendary çıkmadı bana. son 2 haftadır brawl 1 deckten 1er legendary atıyo ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 adam hala bilen bilmeyen diyor ya dsfsdfs sözelci midir nedir :D (slm axedice) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 hype icin uplamis olabilirler rateleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bana çıkmayanlar size çıkıyor işte bişeyin arttığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bana en son çıkan legendaryyi hatırlamıyorum bile. aylar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben de hatırlamıyom. Bunda pack açmayıp gold biriktirmemin ve oyuna sadece quest için girmemin de etkisi vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ben de her 100 gold oldugunda açıyorum dün dr boom düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Common sense dağıtmanın sabonise kalması çok korkutucu lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bu haftaki tavern brawl pack'inden bana da van cleef cikti.. o zaman, masticore hakli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar