Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Xenus said: abi bran wilys'e warglamıyor bence çünkü hold the door sahnesine kadar geçmişte wilys normal davranıyor. ama geçmişte fazla durunca, geçmişi etkilemeye başlıyor sanırım işte, geçmiş ile gelecek arasında köprü kurulduğundan. bran'de hodor'u real time wargladığı için, bir süre sonra hodor'dan visionlar wilys'e akıyor, o da orada travma geçiriyor işte. bran'in skill'i büyük ihtimal 1'e 1'e warglamaya gerek kalmadan, kendi emirlerini millete uygulatabilecek şekilde evolve edicek bence. code geass style :P O da bir teori, mantıklı bir teori. Ya da kontrol kaybı falan olabilir arada. Sonuçta Brann hem noob hem halihazırda vision içinde hem de üstüne bir de konsantre olmadan warg zorluyor. Hepsi birleşince gücünü kontrol edememiş bundan da o dalga Wilys'e pörtlemiş olabilir. İleride belki anlaşılır esas sebep diyecem ama GoT'un genel gidişatından tahmin ettiğim ucunu açık bırakacaklar bunun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 kitaplarda anlaşılır abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Flassh said: yeni kızıl kadını ne çirkin yapmışlar ya. bütçesi mi kalmadı bunların noldu Çirkin mi? Wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 biz muhtemelen bran'in olaylara şahit olduğu gibi tanıklık ediyoruz. yani westerosta ne olacağı belli, akışı uzaktan izliyoruz. real time gerçekleşmiyor band kaydı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ışıkların efendisinin yeni kediciği güzel. kaşlı kaşlı. constantine'deki (film olan) ablaya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 soru peki white walkerın çete liderleri neden Bran'in peşinde? bir teori okumuştum ekşide kendilerine lider olarak görüyorlar falan diye de şimdi baya baya katletmeye gelmişler izlenimi uyandı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 lan içim cız etti ağlıyodum nerdeyse abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 razzRaziel said: Claiborne said: axedice said: Arkadaşlar saçmalamayın Bran tabii ki three eyed ravenla aynı kişi değil, o adam bryden rivers. You must be me derken görevi ve bayrağı devralmaktan bahsediyor. Time travel diye bi mevzu da yok, circular reference var sadece. İlerde kurtların duvarın güneyine gelmesi vb. mevzuları da bran a bağlayabilirler. geçmişteki olaylara gidip çevresiyle etkileşime girebiliyorsa zaman yolcuğundan ne farkı var? ilk visionunda kimse göremiyordu-duyamıyordu brani, sonra babası duydu, bir sonrakinde adam kolundan tuttu lol. iki bölüm sonra bakarız meğer duvarı inşa eden bizim branmiş. lan olm yok değişme meğişme, paradoks zaten olan olmuş ve sürekli tekrarlanıyor. peki jamie ile cerseiyi sekslerken yakalayan bran miydi yoksa brane warglayan bran miydi? bran geceleri gizli gizli nede warglayıp catelyn ile sevişiyor muydu? orman çocuklarının bıçakladığı adam aslında branin kontrolundeki büyükbüyükbüyük babası, aynı zamanda da ilk whitewalker ve de duvarın mimarı olan brandon stark mıydı? bunların cevabını istiyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 white walkera silah diye +8 raptor vermişler of haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 5 https://rickeyorg-rickeyllc.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2015/05/Bruce-Willis-Crying-DWTS.jpg benim yorumum bran aynı anda hem geçmişte hem gelecekte olduğu için (kayıttan izlemiyor babasında seslendiğinde anladığı üzere) transtan uyanmadan ASSUMING DIRECT CONTROL yapınca geçmişteki wyllis'i de etkiliyor. meera'nın yakarışları da geçmişte yankılanınca gaipten gelen sesler olarak beynine kazınıyor çocuğun. yoksa mesajı aldı da bilinçli yaptı diye birşey yok. resmen basbayağı beyin dumuruna uğratmış çocuğu bran önemsiz bir S*T*A*R*K*S bölümünün sonunu kaçırmamak için. :X lmao google search suggestions bile spoiler veriyor nasıl bir çağa geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 s6 -full spo- bran - bunlarin kacmasina imkan yok benjen stark gelip kurtaricak bunlari :) ve o da warg gibin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 yalnız ben şunu anlamadım. kapıyı tut kapıyı tut kapı tut hodor ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bonuSimo said: yalnız ben şunu anlamadım. kapıyı tut kapıyı tut kapı tut hodor ???? 2016 bitiyor ingilizce öğrenin biraz da olsa. hold the door. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 abi altyazıyı kapat sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ya bilerek yapıyor benim saatim doldu diyen adam da buydu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Claiborne said: peki jamie ile cerseiyi sekslerken yakalayan bran miydi yoksa brane warglayan bran miydi? bran geceleri gizli gizli nede warglayıp catelyn ile sevişiyor muydu? orman çocuklarının bıçakladığı adam aslında branin kontrolundeki büyükbüyükbüyük babası, aynı zamanda da ilk whitewalker ve de duvarın mimarı olan brandon stark mıydı? bunların cevabını istiyorum. teşekkürler. ama duvari whitewalkerlara karsi oruyorlar dolayisiyla duvarin mimari ilk whitewalker olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bonuSimo said: yalnız ben şunu anlamadım. kapıyı tut kapıyı tut kapı tut hodor ???? kardeşim yanlış çevirmişler seninkini. KAPIYI ÖRT KAPI ÖRT KAP ÖRT KA ÖRT KÜRT yani wights=kürt confirmed. karda yürürken kart kurt ses de çıkarıyorlar ayrıca oradan da yakalayabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Whitewalkerlardan birini meere nasıl aldı ya sikko bi mızrakla? ayrıca o ne kadar kötü bi sahneydi ya, mızrak geldi pıt diye saplandı ve rezalet bi cgi la ww tuz buz oldu :/ Parayı kısmışlar net belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 o mızrak efsunlu sikko değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 mızrak-ı şerif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Tormund başkan http://i.imgur.com/16LkJ9l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 hold the door Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bonuSimo said: yalnız ben şunu anlamadım. kapıyı tut kapıyı tut kapı tut hodor ???? inşallah trolldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Aklıma ata Demirer skeci geldi sahne bok oldu. Kaplan girdi bağa x 4 = kaplumbağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Kaplan girdi bağa? Kuru bağla'dan geliyordu kurbağa o skeçte bildiğim kadarıyla ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar