Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 progamer said: dragon'a drogon diye isim vermekte ne kadar kötü sdf oda ölen kocasının ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ateş şimdi kalisi ateş geçirmez diyoruz ama yanmaz mı hakkaten yoksa öyle bir seferlik olay mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Llama said: salladın.. köpek eğittiğinde başkası yap dedi mi yapıyor mu yapmıyor ? dragonda mı dinlicek başkasını İroniyi anlamayan sözelci nesle pati sayesinde aşina oluyorum, bir sürü sözelci var keza. Diyelim dany azdı sevgilisine diyor ki gel beni mızrakla ateş gibi yanıyorum alev çıkıyor pıtımdan, drogon bunu duyarsa hooop kül eder adamı. KAPİŞ? Tabi sevgilisiyle high valyrian konuşmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Rerore said: ateş şimdi kalisi ateş geçirmez diyoruz ama yanmaz mı hakkaten yoksa öyle bir seferlik olay mıydı yanmaz.. abisi gerçek olmadığı için yandı misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 orda altın döktüler aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Rerore said: ateş şimdi kalisi ateş geçirmez diyoruz ama yanmaz mı hakkaten yoksa öyle bir seferlik olay mıydı Yok, yanmıyor, ilk başta ateş üstündeki yumurta da yakmamıştı elini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Topige bolume birden bi ferahlik coktu. Az sonra hissedersiniz siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 spoiler açmayı tıklamaktan mouz bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mouse'un dandiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kitapçılar eklesin dizi-kitap paralelliği nasıl gidiyor? arena olayı fln son kitapta var mıydı mesela yoksa dizi daha ileri mi gitti kronolojik olarak? dragonlarla ilgili arenadan sonra content var mı çıkan kitaplarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 s1ep9 yalnız genel olarak jon snowun olmeyecek olması can sıkıcı yanı bılıyoruz bısı olmıcak, cunku olurse dizide adam kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bingildak said: kitapçılar eklesin dizi-kitap paralelliği nasıl gidiyor? arena olayı fln son kitapta var mıydı mesela yoksa dizi daha ileri mi gitti kronolojik olarak? dragonlarla ilgili arenadan sonra content var mı çıkan kitaplarda? kitap spoilerı 5. kitabın sonlarında şu an dizi işte. Arada değişik şeyler ya da işte gelecek kitaptan olan şeyler de ekliyorlar ama. mesela shireen'in yanması ya da Night King muhabbeti. Arena vardı kitapta. Ondan sonra Barristan chapterları vardı mesela, onları heralde Jorah/Tyrion'a verirler ya da atlarlar direk. Dragonları hatırlamıyorum ne olduğunu sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Llama said: progamer said: dragon'a drogon diye isim vermekte ne kadar kötü sdf oda ölen kocasının ismi yine de kötü duruyor yani bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 s1ep10 2. ejderın adı neden viseris? sattı lan adam kalesiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 rename deed bitmiş kanka stable'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yanlış yazmış/bakmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Doğrusu ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Suark said: s1ep10 2. ejderın adı neden viseris? sattı lan adam kalesiyi viserion sanırım adı. bide abim öküzdü ama ejderha onun yapamadığını yapıp korur beni filan gibisinden bir şeyler diyordu Dany ismini verirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bingildak said: kitapçılar eklesin dizi-kitap paralelliği nasıl gidiyor? arena olayı fln son kitapta var mıydı mesela yoksa dizi daha ileri mi gitti kronolojik olarak? dragonlarla ilgili arenadan sonra content var mı çıkan kitaplarda? kitap arena'dan sonra daenarys'in bir bölümü daha vardı kitapta, orda bitiyor.ayrıca kitapta cüce arenaya yeni çıkıyordu, khaleesi ile tanışmamıştı daha.tanışamadan da bitiyordu kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ata bindi gitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 o khaleesiler, o guzel ejderlere binip gittiler kilicin demirine, insanin cucesine kaldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 di köylülere spoiler eğitimi vermiş. eğitimsizken anlamıyodunuz tamam da eğitime rağmen banane ben tıklamam spoiler tuşuna diye sayfalarca ısrar etmeniz köylülüğü ıspatlamış. emeğine sağlık di baya uğraşmışın. ben de 10 sayfa sonra konuyu tekrar aynı yere döndürerek ayıbı ettim ama bölümü yeni izlediğim için anca girebildim konuya. eskiden bu kurallar yoktu giremiyoduk istesek de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 benjani said: bingildak said: kitapçılar eklesin dizi-kitap paralelliği nasıl gidiyor? arena olayı fln son kitapta var mıydı mesela yoksa dizi daha ileri mi gitti kronolojik olarak? dragonlarla ilgili arenadan sonra content var mı çıkan kitaplarda? kitap arena'dan sonra daenarys'in bir bölümü daha vardı kitapta, orda bitiyor.ayrıca kitapta cüce arenaya yeni çıkıyordu, khaleesi ile tanışmamıştı daha.tanışamadan da bitiyordu kitap. işte onu ilk arenada işelediler ya kitap dizide 2 arena oldu kitapta 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 okuyordum böyle spoilerları, bir anda KÖYLÜ titlelı biri çıkınca suyu püskürtüyodum sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 [video]https://www.youtube.com/watch?v=8GY8F-hDtb0?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar