Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 lyanna ikiz doğurmuş, diğer çocuk da meera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 https://www.facebook.com/entertainmentdailyfix/videos/1100783419941895/?pnref=story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bi kere meera da stark karizmasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 aa 90lar game of thrones introsu, hiç görmemiştik eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 dasfds beni yeni gördüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 benim telefon sesi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=XAAp_luluo0 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Rewendor said: Remus said: Jon snow tek çeker artık tüm ordulara. Diğer ressurect yiyen adam ölümsüzdü yanlış hatırlamıyorsam. Değildi, ölüp ölüp tekrar diriltiliyodu işte büyüyle. Ritual baştan yani her seferinde. Bi de "Her dirildiğimde ruhumdan bi parça kaybediyorum" dediydi ama metafor mu kullandı yoksa D&D'deki gibi her res'te -1 CON falan mı geliyo bilmiyoruz onu. Öte yandan şimdi Jon Snow'u Khal Drogo veya the Mountain gibi diriltseler esas ağzına vurmuş olurlar seyircinin. Şu anda yapılabilecek en acımasız en GRRM hareket Jon Snow'u Drogo gibi patates olarak getirip ters köşeye yatırmak :D Tabii 3. bölüm fragmanına göre pek öyle değil gibi. kitaptan metafor olarak kullanmıyor.gayet kendi benliğinden bişeyler gidiyor her seferinde.her seferinde dahada hissizleşiyor.hatta thoros'a ''bir zamanlar bir kaleye sahiptim,bir kadını sevmiştim vs.ama şuan ne kalenin yerini bulabilirim nede kadının saçlarının rengini söyleyebilirim gibi bişeyler söylüyor. jon'da da bişeyler eksik olucak muhtemelen.ama beric gibi olacağını sanmıyorum çünkü bericin durumunda 7-8 kere ölüp diriliyor.neredeyse mindless zombi seviyesinde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Jon un ruhu ghosta wargladığı için bi kaybı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Valvyn said: https://www.youtube.com/channel/UCveZqqGewoyPiacooywP5Ig Şu kanal güzel her bölümden sonra detaylı olarak ince ince işliyo KAÇIN ÇOK FENA SPO VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 axedice said: Jon un ruhu ghosta wargladığı için bi kaybı olmayacak. R+L=J teorisi doğruysa o zaman starkların soyunda wargluk var kitapta falan daha önce warg olan starklardan bahsediyo mu hiç böyle bişeyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 o zaman john first stark/targaryen olarak ejderha da warglayabilir belki uu beybi bende bi hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 rlj ile wargligin ne alakasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 >mfw Rickon and Dickon become the gay emperors of Essos spoh 4chan'de şunu spamleyen adam üzülecek herhalde. kesin konuşulmuştur burda da, gift rickon stark olacak sanırım. fragmanda winterfell'e gelen I have gift for you diyen adamın bayrağı umberlarınmış, rickonu da en son umberlara postalamıştık 3. 4. sezonda mı ne. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Artariel said: >mfw Rickon and Dickon become the gay emperors of Essos spoh 4chan'de şunu spamleyen adam üzülecek herhalde. kesin konuşulmuştur burda da, gift rickon stark olacak sanırım. fragmanda winterfell'e gelen I have gift for you diyen adamın bayrağı umberlarınmış, rickonu da en son umberlara postalamıştık 3. 4. sezonda mı ne. :( olabilirmi Umberlar ne olursa olsun Starka baglılar yalnız bence bu bir tuzak boltonlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Rickon'u vermezler herhalde Ramsey'e. O kadar olmaz artık. Starklara ölümüne bağlı değil miydi abi bu kuzey. North Remembers diyip durmuyorlar mıydı ? Öyle bir olay olursa tüm kuzeyin canı cehenneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 e tabi canım starkların children of forestla falanda alakalrı var sanırım. Boşuna kuzeyın hukumdarı degıller heh Valvyn said: axedice said: Jon un ruhu ghosta wargladığı için bi kaybı olmayacak. R+L=J teorisi doğruysa o zaman starkların soyunda wargluk var kitapta falan daha önce warg olan starklardan bahsediyo mu hiç böyle bişeyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 "R+L=J teorisi doğruysa o zaman starkların soyunda wargluk var kitapta falan daha önce warg olan starklardan bahsediyo mu hiç böyle bişeyden" ben şu cümleye yetemedim, neresinden tutsam elimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Basit mantık şu an tanıdığımız bildiğimiz ailesini falan brann var işte warg olarak o da stark.Eğer o teori doğruysa jon half targaryrn half stark warg olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 jon kitapta da, dizide de her halükarda stark, en azından bir kısmı stark, artı kitabı hadi geçelim, dizide de göstermediler mi ghost un içine girdiğini defalarca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Livered said: olabilirmi Umberlar ne olursa olsun Starka baglılar yalnız bence bu bir tuzak boltonlar için. Kitaptakiler öyle de dizidekilerin bağlılığından emin değilim. Dizide ve kitapta Kuzey'deki güç dengesi birbirinden çok farklı. Dizide Freyler yok mesela. Sonra şu amca yok: https://pbs.twimg.com/media/Bv-EgESIUAAD8w1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 masa said: hodor Hodorun hep zeka geriliği olduğunu düşünüyordum ama garip geliyordu. Çünkü sadece tek kelime konuşabilecek kadar zekasız adamın söylenenleri de anlamada zorlanması lazım. Sanırım hodor da bir tür konuşma bozukluğu var. Kafa travmasına bağlı broca alanında hasar oluşmuş olabilir. Böyle hastalarda zeka ve entellektüel işlev gibi becerilerinin hepsi korunuyor ama konuşma becerisi kayboluyor. Daha önce hodor gibi konuşan birkaç hasta görmüştüm. Bir tane adam aynı hodor gibi herşeye "anladım" diyordu. Adın ne? -anladım. Kaç yaşındasın? -anladım. Bugün günlerden ne? -anladım. Başka bir kadın da herşeye "ama" diyordu. Ama hodor gibi tek kelime cevap vermiyordu. Vereceği cevapta kaç kelime varsa o kelimeler yerine "ama"yı kullanıyordu. Hiç okula gittin mi? - ama amaaa amaa ammmaaa ama ama (Çok okumak istedim ama babam göndermedi" demek istiyor. Böyle durumlarda çoğu zaman hasta hep aynı kelimeyi söylediğini fark etmiyor. Normal bir şekilde konuştuğunu düşünüyor. İletişim kuramadığını fark ediyor ama diğer insanların söylenenleri anlamadığını düşünüyor. Böyle durumlarda hastaya kendi ses kaydını alıp dinletiliyor ancak o zaman fark edebiliyor. Kendi ses kayıdını dinletikten sonra yaşadıkları şok inanılmaz oluyor. Harikayım http://bilimfili.com/hodor-neden-yalnizca-tek-kelime-soyleyebiliyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 rol yapıyo senaryo gereği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 hodor'un ismini niye degistirmisler acaba, gavad freyle karismasin diye mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 dreagloth said: jon kitapta da, dizide de her halükarda stark, en azından bir kısmı stark, artı kitabı hadi geçelim, dizide de göstermediler mi ghost un içine girdiğini defalarca? 2. sezon qhorinle takılırlarken göstermiş olmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar