Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 su basliga rahat rahat bakabilme keyfi sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Leakler hakkında. Bu paralı askerler mevzusu bir kıllandırdı beni dogru olabileceği konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 biri 8. sezon leaklerini gönderebilir mi hayatta beklemem 6 bölümü 2 sene. leakleri okuyup kapanışı yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Sparkcaster said: leakler okumadım ama bana göre çok mehti, hiçbişey sasırtmadı ama cgi adına ilerleme sevindirdi. cgi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 grafik efektlerini kastediyor. Evet tatminkar bikaç savaş sahnesi dışında yine sönük bir sezon finali. Tabi devlerin çarpışmasını saymıyorum :D O kadar adam boşuna toplandı yani. Gayet dolaylı yazdıydım ama yine de alayım spoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 leakler nerede ya. link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 tüm sezon koca bir hayal kırıklığıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 final Theon lu sahneler filler olsun diye konulmuş heralde. Yazık 35 saat onu izledik. Daenerys de ejdere binip gelmiş çok güldüm orda sdfs. Ejderlerim şekil önümden çekil modda gosteriş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 sıradan bi dizi gibi oldu bu sezonla birlikte. senaryo screenplay kötü. diğer dizilerden iyi kısımları production, cgi, grrmin yarattığı setting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 s7e7 denaryosun mekana dragonla gelmesi iyiydi zombiyi görünce 3.5 atmaları sdfsdf cersei tam mal, hem o kadar yolu boşuna çıktı geldi milleti yordu, üstüne bide kuzeye gitmiyoz demesi lülülülül sansadan beklenmicek hareketler (yine muhabbet arası teori ayana leak spo yemişisiz mk) beylişi iyi kesti arya bacım, eline sağlık jonla denaryos koydumu cocugu acaba? brann söyleyince jon a "nayır nolamaz sen benim halammışsın" muhabbetini uzatmazlar umarım. nigh king yine yaptı yapacağını, o ejderha neresinden çıkarıyo o alevi oda ayrı muhabbet (1000 kere söylediler ölüler nefes almıyo diye, alev nası oluyo mk) neyse mantık aramaya gerek yok, fan service devam ediyo dizi. Olurda yeni kitap çıkarsa alıp onu okumak lazım, şişko reyis nası yazmış merak ettim. he bide çüksüzlük işe yaradı ilk defa theonda 2018 de geliyo dimi yeni sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 GONDARCENGIZ said: s7e7 brann söyleyince jon a "nayır nolamaz sen benim halammışsın" muhabbetini uzatmazlar umarım. uzatırsa jon uzatır. dany de sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 kitap ne zaman çıkacak arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 7x7 spo https://www.facebook.com/ickiliydibilmemne/videos/vb.1442898292703235/1907654976227562/?type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Sdfh iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Llama said: GONDARCENGIZ said: s7e7 brann söyleyince jon a "nayır nolamaz sen benim halammışsın" muhabbetini uzatmazlar umarım. uzatırsa jon uzatır. dany de sıkıntı olmaz meh bisi olmaz onlara. zaten doguracak danerys o belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 final bölümü sam combat engineer olup ailesinin şanını bilimle, mühendislikle taşıyacağı yerde yaraları iyileştiren C U C K bir support karakter olmayı seçti. aryanın karakter de ergen izleyici eğlendireceğiz diye saçma salak bir şey oldu. başkentte bıçakla boğaz kesmek nedir? ned stark'ın kızı mısın yoksa tinerci misin? bir karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 o değil de jon'un şu dandik kanallarda abuk subuk ürünler satanlar gibi sunum yapması komikti sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Esh said: meh bisi olmaz onlara. zaten doguracak danerys o belli oldu cüce bırakmaz gibi geliyor o çocuğu öldürür ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Red said: o değil de jon'un şu dandik kanallarda abuk subuk ürünler satanlar gibi sunum yapması komikti sdfs. asdasd bakın şu gördüğünüz diye başlayıp.. sadece 2 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 sezon finali cersei'ye inanasım yoktu, kendinden bekleneni yaptı sonra neyse ki. littlefinger serinin en mastermind charı olarak deus ex bran'a kurban gitti. delil yok, kanıt yok. öyle duruşma mı olurmuş lol. neyse biraz da kötü charlar asspull'a kurban gitsin. büyük zombi getirme planı ile sonuç olarak ejdere karşı jaime takas edilmiş oldu topkek. gj gj. o ejder olmasa wall'a da birşey yapamayacaklardı gene. valla bu jon'un 9 canı olsa gene yetmez. geçen bölümde de l4d campaign sonunda helikoptere binmek yerine zombilerle dövüşüyordu. hala aynı tas aynı hamam. https://i.ytimg.com/vi/KeC4kfcWLgM/maxresdefault.jpg esas işi bilenleri çağırsınlar gelecek sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 viserion nerf lazim, sonsuz alev secenegi gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 7x7 tyrion kapalı kapılar ardında tyrion dany'e net ihanet etti bence. dany'nin çocuk sahibi olamayacağı bi önceki bölümde belirtilmişti. hatta successor muhabbeti falan dönmüştü dany'nin olası ölümünde. muhtemelen tyrion bu olayı sızdırıp, ablasına dany'den sonra başa senin çocuğun geçsin tarzı bi teklif götürdü. hatırlarsanız aynı teklifi stannis de renly'e yapmıştı çocuğum olana kadar seni heir ilan edeyim diye. gemideki son sahnede jon'un dany'nin odasına girdiğini görünce morali bu nedenle bozuldu diye düşünüyorum. olası bi veliaht doğumu ülkeyi tekrar kaosa sürükleyecek diye düşünüyor olabilir. ha tabi cersei ikili oynadı orası ayrı dsfdsgdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Red said: o değil de jon'un şu dandik kanallarda abuk subuk ürünler satanlar gibi sunum yapması komikti sdfs. Tam olarak şu işte o: https://www.facebook.com/ickiliydibilmemne/videos/vb.1442898292703235/1907654976227562/?type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 başlığı nu-GOT olarak değiştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 buda burda olsun, setten: https://i.imgur.com/hfLhMCe.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar