benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 kaç dk olacaktı bu bölüm, leak 48dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Rewendor said: Bu unsullied dünyanın en overrated ordusu herade. Adamları öve öve bitiremediler, yok şöyle efsane böyle inanılmaz dediler, adamlar girdikleri her savaşta tokatlanıyor. Güneyde ele geçirdikleri şehirlerde tinerciler tenhaya çekip sapır sapır bıçaklıyodu. İçinde ordu olmayan Lannister kalesini almak için yine telef oldular. hafif mızraklı piyadelerin men-at-armslara karşı bir şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Rewendor said: Bu unsullied dünyanın en overrated ordusu herade. Adamları öve öve bitiremediler, yok şöyle efsane böyle inanılmaz dediler, adamlar girdikleri her savaşta tokatlanıyor. Güneyde ele geçirdikleri şehirlerde tinerciler tenhaya çekip sapır sapır bıçaklıyodu. İçinde ordu olmayan Lannister kalesini almak için yine telef oldular. uns unsulliedlerin olayı disiplin. roma ordusundaki askerlerin 1.50-1.60 boyla 1.80lik cermen yiğitleriyle savaşması gibi bir goygoy vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 goldbären said: abi sil öttürmesin adminler. gerçi admin falan kalmadı bane gothamı gibi oldu hepten. üç kere annen dersem admin gelir mi? ANNEN ANNEN ANNEN Bilmem annene sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 E tamam işte dediğim gibi bi olayları yok o halde, boşa şişirilmişler, dediğime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Sadakat ve kesin itaat herhalde olayları. Bir komutan ne ister ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Az buçuk kabiliyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 twitter spoiler dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Adamlar cocukluktan beri siki disiplin alyinda butun dunyanin en kati egitiminu almis daha ne kabiliyeti olsun. Kabiliyetsiz olan egitim zayiyati olarak olmus. Suzulerek olusan bir birlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 henüz erken kale savunmasında göreceğiz olaylarını. disiplinle özdeş stannis karakterine dair anlatılanlarda da kale büyük bir yer sahibiydi. ama dizide her şeyi kesip biçtikleri için ne olacağı belli değil tabii. zenci hadım cücenin hikayesine yatırım yaptılar, şimdi kaleyi savunması "aşk" idealinin sayesinde olacak falan muhtemelen. full sjw. edit: unsullied'in şimdiye kadarki bütün kayıpları yönetici kademesinin stratejik ve taktiksel başarısızlıklarından geliyor. kendi içlerinde herhangi bir hata yapmadılar. editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Vicissitude said: henüz erken kale savunmasında göreceğiz olaylarını. disiplinle özdeş stannis karakterine dair anlatılanlarda da kale büyük bir yer sahibiydi. ama dizide her şeyi kesip biçtikleri için ne olacağı belli değil tabii. zenci hadım cücenin hikayesine yatırım yaptılar, şimdi kaleyi savunması "aşk" idealinin sayesinde olacak falan muhtemelen. full sjw. onlari oraya o sartlara gonderenin hatasi yani komutan hatasi var.adamlar allah degil sonucta ama bir komutanin sahip olmak isteyecegi en elit birlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 aynen editleyip bunu eklemiştim ben de. herifler modern ordu gibi sivil kademenin emrini yerine getiriyor sadece. ve 14. 15. yüzyılda italyan paralı askerlerinin biyografilerini ya da şehir devletlerinin çatışmalarını az biraz okuyunca unsullied ve paralı asker farkını, neden bu kadar övüldüklerini vs daha net anlar. unsulliedin kazandığı değer biraz da bu karşıtlıktan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 AMAN ALLAHIM!!!!11!1!BİR edik: 4. bölümü diyorum. şu anda speechless olduğum için detaya giremiycem, pazartesiye ayılırsam yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 bir tek 240p mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 valla ikiyüzkırk mikiyüzkırk, telefon ve kulaklıkla süper oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 keşke hepsi düşseydi ya bölümlerin. kafamız rahat olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 beyler özelden bi şey ediverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 beyler dediğin için göndermiycem. eskiden olsa mesajını da edikleyip cici hanımlar yapardım, hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 https://vid.me/LvFii 480p var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Ozelden gonderin de serviste izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Emaleth said: beyler dediğin için göndermiycem. eskiden olsa mesajını da edikleyip cici hanımlar yapardım, hey gidi... abla az yazıyorsun diye beyler dedim. malum hanımlar 3 tane falandır forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 kim ne istiyo şimdi özele gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Llama said: kim ne istiyo şimdi özele gelin buldum da inmiyor. bi de feyk olma ihtimali yüksek. link varsa alırım bi dal. öm atıcaktım da alıntılamışım. silmiyim artık fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 7x4 AMON YARABBİ HORY SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 olm 3 gün sonra 1080p izleyin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar