Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Bu unsullied dünyanın en overrated ordusu herade. Adamları öve öve bitiremediler, yok şöyle efsane böyle inanılmaz dediler, adamlar girdikleri her savaşta tokatlanıyor. Güneyde ele geçirdikleri şehirlerde tinerciler tenhaya çekip sapır sapır bıçaklıyodu. İçinde ordu olmayan Lannister kalesini almak için yine telef oldular.

hafif mızraklı piyadelerin men-at-armslara karşı bir şansı yok.

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bu unsullied dünyanın en overrated ordusu herade. Adamları öve öve bitiremediler, yok şöyle efsane böyle inanılmaz dediler, adamlar girdikleri her savaşta tokatlanıyor. Güneyde ele geçirdikleri şehirlerde tinerciler tenhaya çekip sapır sapır bıçaklıyodu. İçinde ordu olmayan Lannister kalesini almak için yine telef oldular.

uns

unsulliedlerin olayı disiplin. roma ordusundaki askerlerin 1.50-1.60 boyla 1.80lik cermen yiğitleriyle savaşması gibi bir goygoy vardı.

Sosyal ağlarda paylaş

henüz erken

kale savunmasında göreceğiz olaylarını. disiplinle özdeş stannis karakterine dair anlatılanlarda da kale büyük bir yer sahibiydi. ama dizide her şeyi kesip biçtikleri için ne olacağı belli değil tabii. zenci hadım cücenin hikayesine yatırım yaptılar, şimdi kaleyi savunması "aşk" idealinin sayesinde olacak falan muhtemelen. full sjw.

edit: unsullied'in şimdiye kadarki bütün kayıpları yönetici kademesinin stratejik ve taktiksel başarısızlıklarından geliyor. kendi içlerinde herhangi bir hata yapmadılar.

editledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Vicissitude said:

henüz erken

kale savunmasında göreceğiz olaylarını. disiplinle özdeş stannis karakterine dair anlatılanlarda da kale büyük bir yer sahibiydi. ama dizide her şeyi kesip biçtikleri için ne olacağı belli değil tabii. zenci hadım cücenin hikayesine yatırım yaptılar, şimdi kaleyi savunması "aşk" idealinin sayesinde olacak falan muhtemelen. full sjw.

onlari oraya o sartlara gonderenin hatasi yani komutan hatasi var.adamlar allah degil sonucta ama bir komutanin sahip olmak isteyecegi en elit birlik.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen editleyip bunu eklemiştim ben de. herifler modern ordu gibi sivil kademenin emrini yerine getiriyor sadece. ve 14. 15. yüzyılda italyan paralı askerlerinin biyografilerini ya da şehir devletlerinin çatışmalarını az biraz okuyunca unsullied ve paralı asker farkını, neden bu kadar övüldüklerini vs daha net anlar. unsulliedin kazandığı değer biraz da bu karşıtlıktan geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...