Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar sezon finali çekiyoruz
bu bölüm öldürebildiğimizi öldürelim
normal sezonda yine 2-3 bölüme birini öldürürüz ama bu sezon finali yani
her olayı toplayalım bir bölüme
sezon finali abii
Mesaj tarihi:
Varys olayı kötü kurgu, dolu dolu bölüm olduğu için becerememişler. Normalde adam o kadar yolu gitmek yerine dönmez, buluşurlar. Ama o sahnede varys'i göstermese bu sefer acaba o yok mu sorusu oluşacaktı, sırf bu sorunun önüne geçmek için bari böyle olsun demişler.
Mesaj tarihi:
Fena bölüm değildi.
Baelish yine örümcek gibi örüyor.
Küçük ayı kıza verin tahtı krallığa düzen gelsin.
Kalisi çok güçlendirme aldı önümüzdeki sezon bi nerf yiyecek o kesin.
Arya listeyi bitirecek gibi.
Snow kazmasına ordu mu verilir lan geçen bölümden sonra. Evlerden uzak, adamlar bir de Kral ilan ettiler, sonraki sezon ölümü kesinleşti. Westerosta kral olmak için baya tehlikeli bir zaman. 4 tanesini gömdük biri daha yolda.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

dedi yapımcılara gram katkısı olmayan kişi

senede kaç bin dolar yatırım yapıyosun hacı sen got a? veya yardımcı yönetmen falan mısın? bi ucundan tutar yanın mı var? götünü yayıp torrentten izlemekten başka bi yararın faydan mı var?
Mesaj tarihi:
tamamda net benim kota benim. evde ödediğim internet benim. oturup herşeyi "ya ama aslında onu öyle yapmamalıyız melis" mantığı ile alırsak olmaz ki. canım next episode çekti bakıyorum a yok. fak dis şit derim abi ne derim başka.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Abi bölümün kendi güzeldi ama genele vurup bugün olanların ne olduğuna bakarsanız b-k ötesi bir bölümdü.

Khaleesi , Cersei , Dorne , Tyrell , Mormont ve nice aklıma gelmeyen hatunlar . Adamlar 'merhaba biz feminist dizisiyiz' dizisine çevirdiler herşeyi daha da abarttılar. İyice lanet olsun dedim ya , bu kadar göze soka soka girl power falan diye bağıra bağıra kadın hakları dizisi yaptılar güzelim diziyi baymaya başladım. Allahtan bitti de bi özlicem , şu dizi 24 bölüm olsa baygınlıktan yarısında sıkılır bırakırım.

http://i.imgur.com/A97D0gO.jpg
Mesaj tarihi:
µh said:

dizinin sonunda herkes ölecek little finger'la baelish gay marriage yapıp yönetecek seven kingdoms'ı

baelish'in lakabı littlefinger dayı ne diyon sen
diziyi izlediğine emin misin
Mesaj tarihi:
µh said:

dizinin sonunda herkes ölecek little finger'la baelish gay marriage yapıp yönetecek seven kingdoms'ı

Lanet olsun size spoiler vermesenize. Gidip teori basligi acin!!!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...