Hypnotize Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Cok güzel savas sahnesiydi, belkide en iyisiydi savasların içinde :) Bence tek sacma yer, jon vs ramsey fightin da adam dibine kadar gelmisken hala ok atmaya calısmasıydı. Neyse olur o kadar da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Yolun sonuna geldigini anladi adam. Kilic dövüsünde hicbi sansi yok. En iyi yapabildigi seyi yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 https://pbs.twimg.com/media/ClZEG9GWgAA3the.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Fistan said: baya meh di bütün bölüm savas dahil ama 16 yaşında gibi izledim 8/10 o zaman da anca Oha fistana katiliyorum? Su savas sahnelerini vs negenip.hah nu bolum olmus diyen bu diziyi rlestirmesin bir daha. Rezillik akti resmen kurgu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Son sayfalarda kurgu kelimesinin birkaç kişi tarafından yanlış anlamda kullanıldığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yanliz bonusimo hakli ya ramsey niye jonu vurabilecekken wun wunu vurdu lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bi de adamlarda dev varken, "kuşatma silahları yok olm rahat ol" demesi çok iyiydi ya. sen hayırdır lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Adam kurgunun ne olduğunu bilmiyor gelmiş kurgu zayıftı diyip bizi aklı sıra eleştiri yapmamamız gerektiği konusunda eleştiriyor. Beğenmedim de uğraşmayayım senle yoksa tekniği bilmeden teknikle alakalı laf etme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 kurgu istiyosanız kitabı okuyun abi işte çıkınca winds of winter.hayır sanki bütün sezon müthiş kurgu vardıda şimdi kötü kurgulamışlar.adamlar müthiş bi savaş sahnesi çekmiş,kurgu bok gibi çok kötü bölüm bıdıbıdısı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 aga bu dizi karılar savaşına dönüyor bu arada her yerde kadınlar lider.. hayırlısı bakalım sonuzmuz ne olacak sezon finali gibi bölüm olmuş şimdi sezon finali nasıl olucak acaba yine fıkra mı dinlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Komutan said: Son sayfalarda kurgu kelimesinin birkaç kişi tarafından yanlış anlamda kullanıldığını düşünüyorum. açıkçası hepsini alıntılayıp shame shame yapacaktım sırayla da üşendim, neyse sen yazmışsın. kurgu ne demek bilmiyorlar direk, sinemadan, görüntü yönetmenliğinden, sinematografiden falan haberleri yok. sonra "savaş sahnesi çok kötüydü abiiieğ". ulan sağlam bir film düzeyinde savaş sahnesi çekmiş adamlar. hala neler deniyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 gücel cekmişlerde savas cok garip ve sacmaydı. hanı o kadar abuktuki bazı yerlerdi potansiyelindeki gazı vermedi. böle bi anda cesetlerden dağlar olusması, böle mal mla bakarken etraflarını hopliteların cevirmesi, komik komik aaa etrafımız sarıldı naapsak hiç yayılmasakmı acaba diye sıkısmaları. arkadan gelen okcuların davos abiyle son anda iceri girip aa bizde sıkıstık icerde arkadan okliycektikte okliyemedik diye onlarında sıkısması. hayır dev'e bi kütük verseler bunalrın hiçbiri olmıycaktı. kütüksüz devmi olur. ha bide cok ciddi öclek sıkıntısı oldu tabi. uzaktan 5000 vs 2000 ken yakıdan 500 vs 200'e dondu savas. bide atlılar atlıalr dediler bizi bravehearta bağladılar sonra meğerse iki tarafında atlıları kapısınca denk düştüler. 62 mormont ordaki farkı kapattı herhal. bide abi bosuna ortacağda insanlar savaslarda özellikle renkli renkli giyinmiyo. bi sebebi var yani elinde sancak tutmalarının renkli giysiler giymelerinin, kalkanlarını miğferlerini boyamalarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 sabonis said: Komutan said: Son sayfalarda kurgu kelimesinin birkaç kişi tarafından yanlış anlamda kullanıldığını düşünüyorum. açıkçası hepsini alıntılayıp shame shame yapacaktım sırayla da üşendim, neyse sen yazmışsın. kurgu ne demek bilmiyorlar direk, sinemadan, görüntü yönetmenliğinden, sinematografiden falan haberleri yok. sonra "savaş sahnesi çok kötüydü abiiieğ". ulan sağlam bir film düzeyinde savaş sahnesi çekmiş adamlar. hala neler deniyor ya boş boş klelime oyunu yapmayın işte. ne dedikleri acık insanların. editing'i kast etmiyolar, savasın kurgulasını kast ediyolar, gayet sacma ve vasattı o acıdan savas. kurgunun cillop gibi bu sekilde kullanımı var. olsa olsa siz bilmiyonuz olur kurgu ne demek bu konudaki yazdıklarınıza baksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Cüce genel olarak benim de rahatsız olduğum yerleri açıklamış.Çekimlere kimsenin laf etmemesine rağmen çekimler çok iyiydi falan diyorsunuz hala. Bence bokum gibiydi.Beğenen kimseye de sen bişeyden anlamıyorsun demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 abi zaten en pahalı kamerayı az bjcuk eğitimini alan insanlara verdin mi görüntüler iyi olur ama savaş on numaraydı demek baya hype oldu heralde kapılmıssınız olm oyle insan yigini mi olur mantık eksi bilmem kaç, oyle hevele hubele diyen özürlü dev haraketleri falan neydi mızraklarla elleyisi falan resmen rezalet binlerce kisi adamın üstünden geçiyo, adam da komuta veren kişi, o zamana kadar kollanıp canını feda edenler nerde bi tutup kaldıran yok ki bi de kalkıyo bu adam imkanı var mı komik. baya 16 yaş tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 hodor ile sezonun en iyi bölümüydü. genel olarak boktan bir sezondu. hani 8 bölümü bir şekilde atlatalım 9-10 da unutur bu mallar diye çekmişler sezonu sdfs. klişesiyle eksikleriyle yine de bir dizi bölümü olarak baya iyiydi. hata ararsan illa bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Kurgunun öyle bi kullanımı yok element uydurmayın. Senaryoda bütünlük, anlatım eksikliği, zayıf hikaye, deus ex machina kullanımı gibi şeyleri kurguyla karıştırıp böyle de kullanılıyor demeyin o öyle kullananların hatası. Çok iyi sinematografisi var derken biri oyunculuktan bahsediyorsa nasıl yanlış kullanımsa bu da öyledir. Ben kimsenin ne demek istediğini bilmek zorunda da değilim. Ben a dedim sen b anla. Yek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Cuce said: sabonis said: Komutan said: Son sayfalarda kurgu kelimesinin birkaç kişi tarafından yanlış anlamda kullanıldığını düşünüyorum. açıkçası hepsini alıntılayıp shame shame yapacaktım sırayla da üşendim, neyse sen yazmışsın. kurgu ne demek bilmiyorlar direk, sinemadan, görüntü yönetmenliğinden, sinematografiden falan haberleri yok. sonra "savaş sahnesi çok kötüydü abiiieğ". ulan sağlam bir film düzeyinde savaş sahnesi çekmiş adamlar. hala neler deniyor ya boş boş klelime oyunu yapmayın işte. ne dedikleri acık insanların. editing'i kast etmiyolar, savasın kurgulasını kast ediyolar, gayet sacma ve vasattı o acıdan savas. kurgunun cillop gibi bu sekilde kullanımı var. olsa olsa siz bilmiyonuz olur kurgu ne demek bu konudaki yazdıklarınıza baksak. Kurgu, bir film için tek başına kullanıldığında editing anlamına gelir. Hikaye kurgusu vs. anlamında düşünülüp sadece kurgu denilirse yanlış olur. Zaten direk kelimenin kullanılışını yanlış bulduğumu söyledim, böyle bir durumda kelime oyunu yapıyor olamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ac bak kurgu ne demek. komiksiniz valla. kimsenin ne demek istediğiniz bilmek zorudna hissetmiyorsan kendini, yanlıs bilgin üzerine kurguladığın (kıps) yanlıs varsayımlarla millete lafta atmaktan kendini alı koyman lazım. @komutan ben senı alıntılamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 söyleyenlerin ne demek istediği açık anlamamazlıktan gelip artislik yapmanın luzumu yok cuce onu diyor, haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 dizi bok gibi ya, kim bana tavsiye ettiyse boyu devrilsin. ilk sezon disinda bi numarasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Ben bunları zamanında baya bi okudum ettim zaten.İşim gereği de bilmem gerekiyordu. En basit anlatımıyla; bir sahneden sonra hangi sahnenin geleceğini belirlemeye kurgu deniliyor. Bu da montaj içeriyor bir nevi. Detayları da şurda. Merak edip tekrar baktım hatta hızlıca. Hala bahsettiğin şeyi göremedim. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kurgu_(sinema) Daha da yazmıcam bununla alakalı. İstersen haklı çıkar kendini. Konu derail olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Dizi o kadar kötü o kadar kötü ilerliyo ki , en hype yapılan bölüm sonrası bölümü değil "kurgu" tartışılıyo. Nerde cüce reisin hand olduğu efsane dönemler nerde bu sezon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 boşverin kurguyu. sörsi'yi unutmadık. umarım feto başgan cezasını kesecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Tısıs şu iyimiş http://i.imgur.com/KrZuIuj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar