Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

* Kralımı öldürdüler ama ay dur bağışlanıp kingslayerla aynı ekibe yeniden gireyim çünkü beni övdüler

* Şerefsiz piç beni dismisslediğine göre dur eski kralın claimini yeni kıralın üstünde tutayım kafama göre

* Rhaegarı atından düşürebilsem savaş olmazdı ve platonik aşkım bana verirdi ^_^

* ben ben ben ben ben BEN BEN BEN BEN
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

http://i.4cdn.org/tv/1466069791526.jpg

Abi yalnız bunu görünce açtım son sahneye tekrar baktım da, adama aynı anda 15 kişi dalıyor kapalı ortamda, 1 kişi kalana kadar kesiyor hepsini. Bence bayağı iyi.

Kitapları okumadım, diziyi de savunmuyorum da, wiki'lerden okuduğum kadarıyla öyle 10-15 kişiye karşı tek başına hayatta kalabilen kılıç ustası yok diye biliyorum, yanlış mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

* Kralımı öldürdüler ama ay dur bağışlanıp kingslayerla aynı ekibe yeniden gireyim çünkü beni övdüler

* Şerefsiz piç beni dismisslediğine göre dur eski kralın claimini yeni kıralın üstünde tutayım kafama göre

* Rhaegarı atından düşürebilsem savaş olmazdı ve platonik aşkım bana verirdi ^_^

* ben ben ben ben ben BEN BEN BEN BEN

Tamam da orda hatalı olduğunu söylüyor, zayıflık ettim roberti adam sandım diyor
Sosyal ağlarda paylaş

Unsullied avlıyordu bir ara adamlar patır patır, bence tam da çapulcu değiller ama hadi varsın olsun, yine de 15 kişiye karşı ve kısıtlı alandasın. Öyle uça kaça öldürürüm kılıcı savura savura diyebileceğin bir alanın da yok.

Varsa da söyleyin bu arada örneği, merak ediyorum bir yandan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

koskoca barristan amele gibi gezmez öyle squire yetiştiriyor mereen e geldikleri gibi
belli ki amca çıkarın beni diziden demiş

amca çıkarın beni dediyse başkasını koysalarmış o zaman abi.
kael gibi bi daario'dan sonra peasant daario izliyoruz kaç sezondur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum nasıl olduğunu.
ama dizide önce blood elf gibi bi herif getirip sonra human peasant koymak baya kötü.
ya kitapta tasvir edildiği tiple koysalardı madem ya da benzer bi herif devam etseydi. en favori karakterlerimdendi adam, şimdi ne zaman baksam arka planda bi peasant job's done diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Unsullied avlıyordu bir ara adamlar patır patır, bence tam da çapulcu değiller ama hadi varsın olsun, yine de 15 kişiye karşı ve kısıtlı alandasın. Öyle uça kaça öldürürüm kılıcı savura savura diyebileceğin bir alanın da yok.

ben bi keresinde öldürmüştüm öyle 15-20 kişi
baya kolum yorulmuştu ama mümkün yani
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

koskoca barristan amele gibi gezmez öyle squire yetiştiriyor mereen e geldikleri gibi

tam tersi amca çıkarmayın beni demiş sdf.

Bu herif kitapları filan okumuş. En sonunda Barristan'ın bir şeyler yaptığı kitaba geldik diye sevinmiş. Sonra ölücen sen diye senaristler buna gelince baya sinirlenmiş. Kaç kere çıktı hataydı öldürmeleri bu şekilde filan dedi.

Sıkıntı senaristlerde yani.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

Sparkcaster said:

amca çıkarın beni dediyse başkasını koysalarmış o zaman abi.
kael gibi bi daario'dan sonra peasant daario izliyoruz kaç sezondur zaten.

tamtersi barristanı oynayan aktör isyan ediyordu karakteri öldürdükleri için.hatta adam kitap okuyucusuymuş,barristanın o sene daha çok rolü var diye gaza gelmiş falan.scriptler eline ulaşınca görmüş karakterin öldürüldüğünü.tamamen iki dangalağın bok yemesi yani olay.tyriona yer açmak için muhtemelen.

edit:progamer yazmış zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Asteroth said:

ben bi keresinde öldürmüştüm öyle 15-20 kişi
baya kolum yorulmuştu ama mümkün yani

drizzt var 1000 tane ork kesiyo bi oturuşta
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...