ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Sam'in hikayesinin sadece kılıç icin anlatıldığı bariz bence. Bir şekilde önemli karakterden birine gidecek o kılıç. Dany falan alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Saeros said: sıkılmadım izlerken ama bitince "ee" dedim yani senede 10 bölüm çıkıyo zaten, koca bölüm build upla geçti aynen şu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Hocaefendi kralın yanında durarak eşit iktidara sahip olduğunu göstermiş oldu. Paralel devlet amacına ulaştı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 arya rip denaryosta sonda ne gaza getirdi kekoları,"karının ejdarhası var emağagoyum hüloğğğğ" çekti herifler fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Siz burda durun ben ejderi alıp geleyim iki dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 son saniyede olayın akışını değiştirmeleri de baymadı mı bu kaçıncı lan ben sayamadım son anda biri çıkıp geliyor falan, son anda yok kılıç çekilir yok zehir dökülür 5 sn atlasa evren tüm hikaye çökecek :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 dany çok bayıyor.nası lider olacağını öğrenmek için milletin kültürünü,geleneklerini tepetaklak etti.sözde köleliği kaldırmak için.okadar yağma,bilmemne olmasın diye unsulliedleri aldı doymadı gitti bütün kültürleri yağma,kölelik ve kıyımdan ibaret dothrakileride peşine taktı falan.bide gazlıyor. kısacası kendi hakkı gördüğünü almak için hiçbişeyden kaçınmıyor.babasının kızı işte.serinin sonunda main antagoniste dönüşürse hiç şaşırmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bütün hafta bekleyip böyle gerzekçe zerre aksiyon olmayan bölümü izleyince öff demekten başka hiçbişey gelmiyo elimden. ulan bütün yıl bekliyoruz işte. vere vere 13 bölüm veriyosunuz zaten milleti denyo konumuna sokuyosunuz. madem öyle yapın abicim her bölümü birer return of the king havasında bizde izleyelim ak. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Fistan said: son saniyede olayın akışını değiştirmeleri de baymadı mı bu kaçıncı lan ben sayamadım son anda biri çıkıp geliyor falan, son anda yok kılıç çekilir yok zehir dökülür 5 sn atlasa evren tüm hikaye çökecek :d hollywoodlaştırıyolar işte senaryoyu.hatta daha doğrusu karikatürize ediyolar karakterleri.hadi bir kere olur iki kere olurda sürekli olunca çok göze batıyor dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sarisin ufaklik nasil olecek acaba :P ejder ezer hatayla ya da duser ucarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bu sezon full arcade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 kalisi de olmasa hiç çekilmeyecek şu dizi artık ya. sam ölsün artık, göstermesinler bi daha. king'de yetmez ama evetçi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 6 Dany 2 dakka durun dedi ejderi aldı geldi ahahaha Charizard gibi artık sözünü dinliyor mu nedir? bunu görmek hoştu ama. http://www.youtube.com/watch?v=lqSHUXccnYg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 _Rave said: Asteroth said: Coldhands = Benjen'ı çat diye verdi herifler lan, oha. coldhands benjen değil.grrm açıklamıştı.dizide değiştirmişler. bölüm baya meh.kuzey ve jon olmayınca bayıyor iyice dizi.bide dany'nin son sahnesi ne gereksizdi öle ya. iki karekteri bir mi yaptılar yani şimdi dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 coldhands dizide gözükmedi di mi daha? kitapta kesin benjen diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ya 8-9 ve 10. bölümler hep bomba oluyor. 6. bölümün meh olması şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 yok gözükmedi işte.. şimdi gördük bir şey de değil diyor adam ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Llama said: _Rave said: Asteroth said: Coldhands = Benjen'ı çat diye verdi herifler lan, oha. coldhands benjen değil.grrm açıklamıştı.dizide değiştirmişler. bölüm baya meh.kuzey ve jon olmayınca bayıyor iyice dizi.bide dany'nin son sahnesi ne gereksizdi öle ya. iki karekteri bir mi yaptılar yani şimdi dizide birleştirmişte olabilirler,birinden birinin hikayesini çöpe atmışta olabilirler.ama kesin olarak grrm benjenin coldhands olmadığını söylüyor.zaten kitapta da bu çıkarımı yapmak mümkün.coldhandsden bahsederken leaf çok uzun zaman önce öldüğünü söylüyor.benjen 1-2 senedir kayıp sadece. coldhands muhtemelen random bir crow.veya belki night's kingdir.ama benjen değil.orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 walder frey allahım sonunda bu sezon olucek lan galiba cok umutluyum ben olsun artık olsunnnn edit bu arada bu tommen hakkatten joffreyı cok ozletıo be abı ne ezık bı tıptır ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 fena bayık bir bölümdü. trailerdan anladığım kadarıyla diğer bölümde aynı bayıklıkta geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 çekimlerde çalışan bir adam sezonun kalanında olacakları yazmış Bende face de bi grupda denk geldim belki burdan bilen eden okuyan da olmuştur direk redditden birinin yazısının tr ye çevrilmiş haliymiş Buradan sonrası ciddi spoiler. Reddit'te çekimlerde olduğunu iddia eden bir adam bütün sezon olacakları yazdı. 6. bölüme kadar her dediği Benjen Stark dahil bölüm bölüm tuttu. Bundan sonrasının da tutacağını düşünmekteyim. - Jon savaş sonrası Ramsay'i öldürmeyip zindanlara atıyor. Ve kuzeyin kralı Jon oluyor. - Rickon Stark ölüyor. Jon'a doğru koşarken arkasından dalga geçerek oklar atan Ramsay bilerek kaçırdığı atışlardan sonra Rickon tam Jon'a sarıldığında sırtına oku saplıyor. - Tommen kendisini Red Keep'ten aşağıya atarak intihar ediyor. - Jaime 7. bölüm promosunda olduğu gibi Riverrun'a gidiyor, yani Blackfish'e. Teslim olmalarını söylüyor, Blackfish reddediyor ve olaylar kopuyor. O esnada Brienne de orada. Jaime'den yardım istiyor ve durumu anlatıyor lakin Jaime sallamıyor. Blackfish ekranda gözükmese de kesin olarak ölüyor(?) - Arya, Waif'i 8. bölümde öldürerek Braavos'tan kaçıyor. - The Hound yaşıyor. - The Mouintain şu "Confess" diye makineye bağlayan kadının kafasını patlatıyor. - Cersei'nin Trial by Combat talebi reddediliyor. + Olarak son bölümle birlikte Lady Stoneheart sinyalleri verilmiş oldu. Jaime ve Brienne tam olayların yaşanacağı coğrafyaya ulaştı. Brienne kitaptaki gibi ölüme mahkum edilecek onun gelmesiyle birlikte. Zira Jaime'yi öldürmesi istendiğinde kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 çekimlerde çalışan bir adam sezonun kalanında olacakları yazmış internete koysaydın başlığı direk keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 upladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Saeros said: sıkılmadım izlerken ama bitince "ee" dedim yani senede 10 bölüm çıkıyo zaten, koca bölüm build upla geçti hakket baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 benjen e madem saplamışlar kalbine camı, adam hala niye aynı? bi de bi eli eksik miydi ben göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar