Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fortnite

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

ps4'e klavye mouse takan adam karaktersiz ya benim gözümde.

o kadar competitive meraklısı adam pc'de oynar.

bu mouselu adamlar yüzünden battlefield 1 hardcore mod oynanmıyor. mouse ile snipe kanser edici.

gözümde şu şekilde canlanıyorlar resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi tutmasın zaten... Hatta Türkiye'de tutmadığı için mutlu bile olabiliriz.

FPS'nin ruhuna aykırı oyun. "Düşman gördüm. Hemen şuraya Personal Bunker yapayım." WTF lan? İddia ediyorum. Oyunda geçen zamanın %50si personal bunker yapmakla, %45 rakibin personal bunkerına ateş etmekle %5'i de gerçek FPS ile geçiyor.

Oyun olsa olsa "First person ultra casual Simcity" olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bu nasıl bir eski kafalılıktır ya...

bir kere oyun zaten fps değil de, fps bile olsa yeni oyun mekaniklerinin eklenmesinde sorun yok.

yoksa yüz binlerce doom-wolfenstein kopyası oynuyor olurduk.

biri gitti fps'den can kaldırdı, diğeri gitti crafting ekledi, ötekisi stat koydu rpg unsurları ekledi.

bunker kurma mekaniği de gayet güzel düşünülmüş ve oyun dünyasına etki edebilecek bir mekanik olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Abi tutmasın zaten... Hatta Türkiye'de tutmadığı için mutlu bile olabiliriz.

FPS'nin ruhuna aykırı oyun. "Düşman gördüm. Hemen şuraya Personal Bunker yapayım." WTF lan? İddia ediyorum. Oyunda geçen zamanın %50si personal bunker yapmakla, %45 rakibin personal bunkerına ateş etmekle %5'i de gerçek FPS ile geçiyor.

Oyun olsa olsa "First person ultra casual Simcity" olur.

FPS değil zaten 3rd person shooter with salt/minecraft.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
@sam

eğlenceli aslında. en azından Battle Royale türündeki en büyük RNG sorununun önüne geçmişler.

(alan sana daraldımı oturup keklik gibi avlarım diyemiyorsun. Binaları yokedebildiğin gibi, pusuya yatmışın üstüne kendini koruyarak ilerleyebiliyorsun..)

oyundaki tek problem yetenek seviyesi biraz yüksek olmuş (oyun bu yani. biraz casual dostu olmalı)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...