mascio Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 abi spectate ilk çıktığı günden bu yana böyle zaten. bug yani o farklı gösteriyor. daha da beterdi de biraz düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Fortnite pubg'de 5 ay sonra bile oynarken elleri terleyen, başarı oranı düşük pleb'lerin adam vurabildiği ilüzyonunu yaratan bir oyun. O yüzden de "daha çok sevdim ben fortnite'ı pampa" deniliyor kötü oyuncular aleminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 +1 terazine bindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Fortnite iyi oynayanı izlemesi acayip zevkli bir oyun. İyi oynamak ise hele ps icin çok çok zor bence. Bilgisayarda en azından build tek tusa bakıyor falan. Aim daha basit. Twitch’de zirveye çıkması da bundan bence biraz. Bir kişi iyi taktikle 4 kişilik takımı alabiliyor falan. Direk adrenalin saçıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Ben adam vuramiyorum ama iyi saklaniyorum. Oyun eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 indirdim ben de bakıcam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 dün gece bende indirdim de hem mermi yakıp hemde duvar dizme olayını nasıl yapacağımı düşünüp duruyorum oyunu açmadım daha o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 https://www.reddit.com/r/FortNiteBR/comments/86nv72/dancing_with_the_scars/ asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Aahgsfags harika. Direk alıyorum bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Şu oyunu iyi oynayıpta, beğenmeyen varmı acaba? YOksa sadece oynayamayanlar mı beğenmiyor. bide skinler niye bu kadar pahalı arkadaş. 20$ a skin mi olur :(. ocağımıza incir ağacı dikecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Densiz said: https://www.reddit.com/r/FortNiteBR/comments/86nv72/dancing_with_the_scars/ asdff bu ne abi ultra instinct açtı adam kjsdahfdaşhgdsghjdsşgjhsdjgşsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 p2w direk :p https://v.redd.it/szoaj1r79uo01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 XBOX da oynayan var mı bunu? Ufak bir yardım lazımda (5 dakika vaktini alacağım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 High distortion ne biçim oynuyor ya. Hayvan herif squad moda solo girip oyun kazanıyor. Adam 4 kişilik modda 3. Oldu şimdi hgjff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 millet manyak.. 1v1 de ter akıyor benden :P. özellikle son 10 da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Ben hala gamepad ile aim alamiom ya cildircam sdf Crossair i adama yoneltene kadar kevgir oluyorum sdf Ps4 e mouse klavye destegi gelsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 ayarlardan aim asist açabilir sin? gamepad ler kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 aim asist olsa bile ben beceremiyorum ya o an. bir de zaten zıplamalı hoplamalı oyun. hadi ai karşısında falan oynasak bir nebze de benden çıkmıyor o aim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 streamde çok eğlenceli duruyodu indirdim pek sarmadı refoundladım tabi yetememişte olabilirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ps4te fortnite klavye ve mouse uyumlu. herhangi bir usb klavye mouse bağlayarak oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ps4de kalvye mousela oynayana kadar pcde oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 bazıları gamepad ler ile esiyor. bir çoğu benden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Silphatos said: ps4de kalvye mousela oynayana kadar pcde oynayın Ekran karti lazim pc de oynamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 mokoko said: ps4te fortnite klavye ve mouse uyumlu. herhangi bir usb klavye mouse bağlayarak oynayabilirsiniz. nasıl ya ? herhangi bir klavye mouse u görüyor mu ps4 oyunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Yataktan kalkabilsem deniyecem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar