Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 oyunu gameplayi falan bilemem de direkt epic yaptığı için netcode'u falan çok daha iyi olur bunun pubgden, akar oyun gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Bunun orjinal oyunundaki sıkıntı yaptığın evin bi boka yaramamasıydı. Herkes pata pata sıkarak öldürüyodu zombileri. Battle royal modunda bi işe yarar mı bu? Gerçi o modda ev yapma var mı onu bile bilmyiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 gameplay videosunda gordugum kadariyla merdiven falan yapiyordu insanlar saga sola tirmanmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 zipzip said: Bunun orjinal oyunundaki sıkıntı yaptığın evin bi boka yaramamasıydı. Herkes pata pata sıkarak öldürüyodu zombileri. Battle royal modunda bi işe yarar mı bu? Gerçi o modda ev yapma var mı onu bile bilmyiorum. evet kurulabiliyo battle royale'da da. hatta tuzaklar vs'de mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 zipzip said: Bunun orjinal oyunundaki sıkıntı yaptığın evin bi boka yaramamasıydı. Herkes pata pata sıkarak öldürüyodu zombileri. Battle royal modunda bi işe yarar mı bu? Gerçi o modda ev yapma var mı onu bile bilmyiorum. Sacrielin gameplayini seyret abi. Adam gayet guzel kullaniyor yaptigi binalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ps4'te var mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Ps4 pc account share. PCde oyna psde devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 mbp kaldiramadi grafikleri sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2gUtfBmw86Y mokoko said: ps4'te var mı bu? https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/fortnite-battle-royale-/cid=EP1464-CUSA07669_00-FORTNITETESTING1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 PUBG'nin yanına yaklaşamaz oyun. Çok yüzeysel, tam cartoon versiyonu işte oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 console BR'si cok temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Over 1 million players have partied on the Battle Bus during the first day of Battle Royale! https://twitter.com/FortniteGame/status/913072399893061632 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 said: Fortnite Battle Royale hits 525,000 concurrent users & 3.7 million daily active users. adamlar patlamış oyunu bi anda ayağa kaldırdı. riot, blizzard, valve battle royalleri ne zaman geliyor acep? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 PS4'te estiriyorum, fakat harita baymaya başladı asfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 aşırı keyifli olmuş br modu buildinge alıştınızmı akıyo gidiyo kimsenin oynamadıgı pve icin boşa resource harcıyor resmen şu an epic games lel. edit, ha motor adamların kendi işçiligi, hiçbir problem yok nerdeyse netcode fln cillop, bizim pingler biraz yüksek gibi (eu) harbi pubg devp.lar rezil ediyomuş oyun motorunu das onun harici inventory slotlar fln biraz kalas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 bugün ps'e indirdim ben de bi bakıcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 BR den daha iyi görünüyor bu? BR izlerken, sürekli aynı şeyi izliyor gibi hissediyorum ama bunda bu olay yok. Neyi kaçırıyorum? 2 sinide oynamadım. 5-6 saat izlemişimdir her birisini. Hangisi vakit ayırmaya değer anlamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 oyun zevkli ya fena değil. Yapıların kırılabilir olması, bir şeyler inşa edebilmen taktiksel açıdan baya çeşitlilik sağlıyor her oyunda. PUBG'den daha hızlı gelişiyor aksiyon. tabi PC'de PS'de olduğundan daha da zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 evolution of battle royale.. buna spell de ekle ..pet de ekle..drone de ekle..hatta belki bot yardimci da ekle..ole gidip duracak iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 applev0dka said: bugün ps'e indirdim ben de bi bakıcam bakalım oynayabiliyo musun cidden ps'te controller ile. ben 3 4 kez denedim oynamayı bunu ama çok fazla tuşa ihtiyaç var cidden oynayabilmek için sanki. sürekli karışıyo herşey birbirine. ps'te klavye mouse desteği var aslında ama sırf bu oyun için almakta istemiyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 oynuyorum ya alıştım. ilk gün 3. oldum 1 kere. genelde iyi silah bulamadığımdan ölüyorum adamda dmg yüksek silah varken. fps asla klavye mouse gibi olmayacak zaten gamepad ile ama değişik bir keyfi de var yani. PC'de tek tuş ile dik, tek tuş ile eğimli duvar koyuyorsun, burada 2 tuş gerekiyor bunun için, akıcılık sekteye uğruyor haliyle. bir de senin durumun özel de, ps'e klavye mouse alacak olan pc'de oynasın fps ne gerek var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 applev0dka said: oyun zevkli ya fena değil. Yapıların kırılabilir olması, bir şeyler inşa edebilmen taktiksel açıdan baya çeşitlilik sağlıyor her oyunda. PUBG'den daha hızlı gelişiyor aksiyon. tabi PC'de PS'de olduğundan daha da zevklidir. çok arcade, ondan hızlı gelişiyor oyun sanırım. ciddi bir awareness ve refleks istiyor oyun. aksyion sırasında o duvarları bam güm koyup mermi dodgelamak kolay değil. harita da küçük sanırım, ek olarak en sevdiğim özelliği pubg deki gibi greed kasamıyorsun. 5 tane slot var sanırım, ne aldıysan o. yok 4x buldum götüne tactical takayım ah bir de suppressor olsaydı demiyorsun. bizim ameleler bakmadı bile, yoksa çoktan geçerdik bu oyuna ya. fuck pubg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Aynen oyun çok arcade ama böyle insanın keyfini kaçırmıyor, aksine tüm o dayz,h1z1,pubg oyunlarından sonra daha hoş bir havası olmuş. benim emektarı zorlamazsa pcde oynamayı düşünüyorum. mapin küçük olması, araç olmaması, jumppad gibi şeyler oyunun artıları bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Valla ben sevmeye başladım bu oyunu. Ana oyunum yapacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Abi bencede daha guzel ama crit. nokta Cok fazla hack var olmasiymis. Pubg hack'i engellemek icin elinden geleni yapiyor. (En basit cozum banlamak tabi asdfg) Bu oyun free oldugu icin saldim cayira mevlam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar