Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fortnite

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

zipzip said:

Bunun orjinal oyunundaki sıkıntı yaptığın evin bi boka yaramamasıydı. Herkes pata pata sıkarak öldürüyodu zombileri. Battle royal modunda bi işe yarar mı bu? Gerçi o modda ev yapma var mı onu bile bilmyiorum.

Sacrielin gameplayini seyret abi. Adam gayet guzel kullaniyor yaptigi binalari.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
aşırı keyifli olmuş br modu buildinge alıştınızmı akıyo gidiyo

kimsenin oynamadıgı pve icin boşa resource harcıyor resmen şu an epic games lel.

edit, ha motor adamların kendi işçiligi, hiçbir problem yok nerdeyse netcode fln cillop, bizim pingler biraz yüksek gibi (eu)

harbi pubg devp.lar rezil ediyomuş oyun motorunu das

onun harici inventory slotlar fln biraz kalas
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bugün ps'e indirdim ben de bi bakıcam bakalım

oynayabiliyo musun cidden ps'te controller ile. ben 3 4 kez denedim oynamayı bunu ama çok fazla tuşa ihtiyaç var cidden oynayabilmek için sanki. sürekli karışıyo herşey birbirine. ps'te klavye mouse desteği var aslında ama sırf bu oyun için almakta istemiyorum cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

oynuyorum ya alıştım.

ilk gün 3. oldum 1 kere. genelde iyi silah bulamadığımdan ölüyorum adamda dmg yüksek silah varken.

fps asla klavye mouse gibi olmayacak zaten gamepad ile ama değişik bir keyfi de var yani.

PC'de tek tuş ile dik, tek tuş ile eğimli duvar koyuyorsun, burada 2 tuş gerekiyor bunun için, akıcılık sekteye uğruyor haliyle.

bir de senin durumun özel de, ps'e klavye mouse alacak olan pc'de oynasın fps ne gerek var :D
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

oyun zevkli ya fena değil. Yapıların kırılabilir olması, bir şeyler inşa edebilmen taktiksel açıdan baya çeşitlilik sağlıyor her oyunda.

PUBG'den daha hızlı gelişiyor aksiyon.

tabi PC'de PS'de olduğundan daha da zevklidir.

çok arcade, ondan hızlı gelişiyor oyun sanırım. ciddi bir awareness ve refleks istiyor oyun. aksyion sırasında o duvarları bam güm koyup mermi dodgelamak kolay değil.
harita da küçük sanırım, ek olarak en sevdiğim özelliği pubg deki gibi greed kasamıyorsun. 5 tane slot var sanırım, ne aldıysan o.

yok 4x buldum götüne tactical takayım ah bir de suppressor olsaydı demiyorsun.

bizim ameleler bakmadı bile, yoksa çoktan geçerdik bu oyuna ya. fuck pubg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...