Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IOS 9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
apple dev den alinti;

Reduce CPU and GPU performance
Pause discretionary and background activities, including networking
Reduce screen brightness
Reduce the timeout for auto-locking the device
Disable Mail fetch
Disable motion effects
Disable animated wallpapers
Mesaj tarihi:
Galeride gezerken sorun yaşayan var mı? Özellikle bir fotoğrafa zoom yaptığınızda arayüz sapıtıyor, sol üste mini pencere açıyor falan. Yine zoom yapınca fotoğrafların kenarını kırpması da cabası.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

9.1 baya iyi zaten. 9'daki sıkıntıların çoğunu çözdü. beta gibi değil hiç 4s'te kullanıyorum.

telefonda ufak ufak kasilmalar var, umarim cozulmustur ya.

bi de whatsapp'ta sohbet listesini asagi yukari scroll ettigimde eskisi gibi akip gitmiyor, onu da cozmuslerse benden tam puan iOS9 a
Mesaj tarihi:
İos 9.0.2 jb cikti

6s-6s plus lara gelen live photo gibi ozellikleri kullanabiliyorsunuz diger cihazlarda.

Sunlar ornekler

http://phonerebel.com/top-20-ios-9-cydia-tweaks/

+ enablelivephotos
Mesaj tarihi:
beyler bu ios 9 çıktığında "yavaşlatıyor, kilitliyor" vs hedelerinden geçmedim 9 a ben. 9.1 çıkmış, güncelleyenler varsa bir review alabilir miyim? nedir durum. stabil mi fln?

ps: bende 6 eşimde de 4s var. hani sen geç ama o geçmesin diyorsanız da faydalı olur yorumlar.
Mesaj tarihi:
iphone 6 var bende, 9.0.2 ve 9.1'de akıcı olarak kullandım öyle kasma yok ama 4s'te kasma olabilir gibime geliyor.

edit: Bazen update olarak yükleyince kasma yapıyor. Telefonun back-up'ını alıp clean install yapılırsa kasma sorunu çözülüyor. Kasma yapıyor diyenlerde büyük ihtimal bu olay yüzünden böyle diyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir süredir kullanan biri olarak tapor veriyorum. iPad 2 resmen iki-üç kat hızlandı 7 ve 8'e kıyasla. Tüm eski modellerde varmış bu.

Eski modellerinize yükleyin.
Mesaj tarihi:
benim sacmaladı. rehbere girip arama yaptıgımda sonuc cıkmıyor, kaydırarak kisiye gidince rehberde oldugunu goruyorum ama. sonra tekrar arama yaptıgımda bulabiliyorum.

spotlight search ile sıkıntı yok ama buluyor.
  • Yeni Oluştur...