Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 apple dev den alinti; Reduce CPU and GPU performance Pause discretionary and background activities, including networking Reduce screen brightness Reduce the timeout for auto-locking the device Disable Mail fetch Disable motion effects Disable animated wallpapers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Background app refreshi kapatiyor, grafiksel efektleri kapatiyormus ve emailleri otomatik almiyormus bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 iOS 9.1 beta 5 1.6 GB Boyut fazla büyük. Deneyenler memnun. 5 ve 5s te görülen gariplikler düzelmiş. 6s sahiplerinin ufak şikayetleri devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Galeride gezerken sorun yaşayan var mı? Özellikle bir fotoğrafa zoom yaptığınızda arayüz sapıtıyor, sol üste mini pencere açıyor falan. Yine zoom yapınca fotoğrafların kenarını kırpması da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 9.1 baya iyi zaten. 9'daki sıkıntıların çoğunu çözdü. beta gibi değil hiç 4s'te kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 iphone 6s / 64gb 900$'a garbushka/moskova'da buldum. az sonra almaya gidiciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 ahmedinejad said: 9.1 baya iyi zaten. 9'daki sıkıntıların çoğunu çözdü. beta gibi değil hiç 4s'te kullanıyorum. telefonda ufak ufak kasilmalar var, umarim cozulmustur ya. bi de whatsapp'ta sohbet listesini asagi yukari scroll ettigimde eskisi gibi akip gitmiyor, onu da cozmuslerse benden tam puan iOS9 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 İos 9.0.2 jb cikti 6s-6s plus lara gelen live photo gibi ozellikleri kullanabiliyorsunuz diger cihazlarda. Sunlar ornekler http://phonerebel.com/top-20-ios-9-cydia-tweaks/ + enablelivephotos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 beyler bu ios 9 çıktığında "yavaşlatıyor, kilitliyor" vs hedelerinden geçmedim 9 a ben. 9.1 çıkmış, güncelleyenler varsa bir review alabilir miyim? nedir durum. stabil mi fln? ps: bende 6 eşimde de 4s var. hani sen geç ama o geçmesin diyorsanız da faydalı olur yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 iphone 6 var bende, 9.0.2 ve 9.1'de akıcı olarak kullandım öyle kasma yok ama 4s'te kasma olabilir gibime geliyor. edit: Bazen update olarak yükleyince kasma yapıyor. Telefonun back-up'ını alıp clean install yapılırsa kasma sorunu çözülüyor. Kasma yapıyor diyenlerde büyük ihtimal bu olay yüzünden böyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ok o zaman en kısa sürede eşe de yeni tel alıyoruz ve ben 9.1 e geçiyorum gibi. gerçi niyeyse baktım hala 9.0.2 görünüyor update. 9.1 niye gelmemiş hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 4s var, 9.1 yukleyip transparncy ve motion hedelerini kapattim ve sahane oldu telefon, 7 den beri agliyordu resmen ilac gibi geldi xeske daha once kapasaymisim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 güzel bilgiler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 iPad'de ilk yüklemeden sonra sarjın hızlı bitmesiyle karşılaşan oldu mu? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 iPhone 5s, 9.1 ile performans sorunları %95 oranında çözüldü. Şuan rahat çalışıyor. 9.1'e geçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bir süredir kullanan biri olarak tapor veriyorum. iPad 2 resmen iki-üç kat hızlandı 7 ve 8'e kıyasla. Tüm eski modellerde varmış bu. Eski modellerinize yükleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 9.1'le ipad 3 9'a kıyas baya hızlandı. tavsiye ederim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 iOS 9 iOS cihazlarda yüklenme oranı %66 yı aştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Arada sırada phone menüsü kilitleniyor ama contacts'tan girince problem yok restart atınca düzeliyor bu arada version 9.1. 5S Başka böyle problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ya rehber araması saçmalayan var mı? abuk subuk sonuçlar döndürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 reset all settings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 benim sacmaladı. rehbere girip arama yaptıgımda sonuc cıkmıyor, kaydırarak kisiye gidince rehberde oldugunu goruyorum ama. sonra tekrar arama yaptıgımda bulabiliyorum. spotlight search ile sıkıntı yok ama buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Clean install yaptiniz mi abi? Ben oyle yaptim 9.1i gayet stabil suan her sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Aynen clean install yapınca hiç bir sorunu olmuyor. Update yaparken sıçabiliyor hep. Backup alıp reset all settings çakın, sonra tekrar yükleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar