kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 kargalar zevkle kavgayı seyrediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 iluminati gibi kargalar, kavgaya yön verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Burda bir sürü var bu tip kargalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Yavrusu uçmaya çabalarken yere düşmüş karga gördüm geçenlerde, yavrunun 20 metre çevresinde iki karga terör estiriyordu. Yaklaşıp noluyo bakayım dedim, anında pike yaptı biri. Tavsiyem iyi geçin onlarla, kin guderlerse ayvayı yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 bi gün karganın martıyı uzun süre kovalayıp sonra ense köküne yaptığı tek hamleyle hacamat ettiğini görmüştüm. martının cesedi uzun süre yolun kenarında kaldı da neyse hayırsever bir amca cesedi kaldırıma koydu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Bu sene sabah arabaya giderken saldırdı bir karga bana. Hiç bir neden de yoktu. Gagalamadı neyse ki ama kafama pençelerini geçirdi. Artık bildiğin tırsmaya başladım kargalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 CD as gelmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Kargalar bahçesine altın mücevher vs getirdiği için zengin olan bi sürü insan var. Onlar ceviz vs getirip seni test ediyor şu an. Sakın dokunma getirdiklerine. Yoksa getirmezler paraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Bunlar işaret https://crowsthewiseguys.files.wordpress.com/2013/12/three-eyed-crow.png https://yabookreviewer.files.wordpress.com/2014/02/140219-got4-key-art-v2-_page_11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 ufakken eski evin balkonuna dadaniyorlardi bizim de. Birgun bahcedeki agacin ustunde toplanmis hepsi 30 40 tane var ama. Havalı tufekle cikip bir tanesini vurdum. Sonra bunlar bagira bagira agacin ustunde daire cizmeye basladilar ucarak. ama nasil ses cikardilarsa bildigin tırsıp iceri kacmistim. O gunden beri kargalara bulasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Ben hiç sıkıntı yaşamadım, bizim burada kediler salaklık yapmadıkça gül gibi geçinip gidiyorlar. Bir ara mavi gözlü karga vardı her sabah camı tıklatıp yemek isterdi... Çok hınzır oluyorlar yalnız. Sokak lambalarına dikkat edin. Ben "üstüme sıçma bak dedikçe" kafama doğru hizalanıyordu. Sırf trollük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 balkondayken dikkat et. Sakladıklarını alıyorsun diye saldırabilirler. http://www.youtube.com/watch?v=-tNyW8rGndI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ydLJtKlVVZw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Cuce said: ALAMINYUM KARTAL ASSAMBLE! ahaha aliminyum kartal ready! İşe yaramıştı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 abi ben yıllardır bu resmi ve konusunu arıorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Nosfe said: Cuce said: ALAMINYUM KARTAL ASSAMBLE! ahaha aliminyum kartal ready! İşe yaramıştı ama. Crows I'll have words with thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar