Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kargalar evimi işgal etmeye çalışıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yavrusu uçmaya çabalarken yere düşmüş karga gördüm geçenlerde, yavrunun 20 metre çevresinde iki karga terör estiriyordu. Yaklaşıp noluyo bakayım dedim, anında pike yaptı biri. Tavsiyem iyi geçin onlarla, kin guderlerse ayvayı yersin
Mesaj tarihi:
bi gün karganın martıyı uzun süre kovalayıp sonra ense köküne yaptığı tek hamleyle hacamat ettiğini görmüştüm. martının cesedi uzun süre yolun kenarında kaldı da neyse hayırsever bir amca cesedi kaldırıma koydu sonra.
Mesaj tarihi:
Bu sene sabah arabaya giderken saldırdı bir karga bana. Hiç bir neden de yoktu. Gagalamadı neyse ki ama kafama pençelerini geçirdi. Artık bildiğin tırsmaya başladım kargalardan.
Mesaj tarihi:
Kargalar bahçesine altın mücevher vs getirdiği için zengin olan bi sürü insan var. Onlar ceviz vs getirip seni test ediyor şu an. Sakın dokunma getirdiklerine. Yoksa getirmezler paraları.
Mesaj tarihi:
ufakken eski evin balkonuna dadaniyorlardi bizim de. Birgun bahcedeki agacin ustunde toplanmis hepsi 30 40 tane var ama. Havalı tufekle cikip bir tanesini vurdum. Sonra bunlar bagira bagira agacin ustunde daire cizmeye basladilar ucarak. ama nasil ses cikardilarsa bildigin tırsıp iceri kacmistim. O gunden beri kargalara bulasmam.
Mesaj tarihi:

Ben hiç sıkıntı yaşamadım, bizim burada kediler salaklık yapmadıkça gül gibi geçinip gidiyorlar.

Bir ara mavi gözlü karga vardı her sabah camı tıklatıp yemek isterdi...

Çok hınzır oluyorlar yalnız. Sokak lambalarına dikkat edin. Ben "üstüme sıçma bak dedikçe" kafama doğru hizalanıyordu. Sırf trollük.

• Yeni Oluştur...