Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bence de. Ama beğendiyi iki kişiye değil de altı kişiye yapacak oldun mu ya da patlıcan mevsiminin sonlarına doğru e kışa babakanuç hazırliyim dedin mi uğraşılmıyo ocakla. Bi de fırının ızgarasını kökledin mi onda da hafiften is tadı oluyo ya. Ama bi sefer patlıcan patlamıştı fırında öyle sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abidik izgaralar, corba ve makarna disinda hicbirsey pisirmeyi bilmiyorum :( imreniyorum sole yemek tariflerini gorunce ve bi daliyim diyorum malzeme toplayip ama annem ortaligi dagitirim diye barikat kuruyor direk kapiya xeske kendi mutfagim olsaydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Anneler evdeki terroritylerini kaybetmemek adına her şeyi yapıyorlar ya. Annemin evindeyken ben de öyleydim. Hala bile baskı altına almaya çalışıyo aradaki 800kmye rağmen ahah Yemekler de mi yapmayı bilirmişsin sen'ler havada uçuşuyo telefonda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 chemical bize ucuz sous vide düzeneği yapsın, kimse aç kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ali Nazik mi yapmaya çalıştın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Pek nazik olmayanından, düz ali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 biz bunun tavuklusunu kabakta yapmistik 15 kisilik. mangalin yakması odunun kozlenmesi derken 3 saat surdu yemek gerci yanına sogan pattiz kozleyip sogandan salata pattisden kumpirimsi bisey de yapmistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 su topigi gordukce acikiyorum, alti ustu semizotum var oglen yemegi icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 2 demet semizle üç çeşit yemek dizilir yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Hacı tarifin hiç kolay değil. Birde patlıcan közle demişsin. Ben hayatımda patlıcan közlemedim. Tavada mı közlenir, kaç dakka tutmak gerekir? Bunları filan belirtsen yapıcam şu tarifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bu baslik sadece op un post u odakli olmasin ya, gunluk yemek fikirleri ile gelin, bugun ne izlediniz? tarzinda. var mi sole degisik evde yapilmasi kolay tarifler? yaz oldugu icin sebze/balik agirlikli hafif bisiyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Abi patlıcanı 2 türlü közlersin. 1. Fırına atıcan, kıvama gelince çıkarıcan (çok yakmamaya dikkat et 10 dk da bir çatalla yoklarsın) 2. Gazlı ocağı açıp, haşırt diye üstüne koyucan patlıcanı.Közlenecek o, bir yandan da her yer batacak.Temizlersin artık.Çevire çevire pişir. 2 yöntemde de çatal ya da kürdanla patlıcana delik açmayı ihmal etme.Közlendikçe hava dışarı çıkacaktır. İşlem bitince kabuklarını soyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kabuklari bastan soyup sonra alimunyum folyoya sarsak, sonra firina soksak olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Alüminyum folyoya falan sarmayın manyak mısınız?Kabuğunu da soymayın.O is tadını közlenme olayını yapamazsınız o zaman. Çok zor geliyorsa haşlayın madem kabuklarını soyup, ama posa gibi yersiniz görüntü aynı olur bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ne bilim loo darda kalan herkes alimunyum folyoya sarip atiyo bisiler firina belki bende tutar dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Yok abi deneme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 reyou said: bu baslik sadece op un post u odakli olmasin ya, gunluk yemek fikirleri ile gelin, bugun ne izlediniz? tarzinda. var mi sole degisik evde yapilmasi kolay tarifler? yaz oldugu icin sebze/balik agirlikli hafif bisiyler olabilir. Aynen katılıyorum bu posta Bak mesela kolay bi fırın yemeği Patatesi, kabağı ve patlıcanı doğra. Patatesi jülyen, kabağı patlıcanı daire şeklinde tabi. Sonra hepsini zeytinyağıyla harmanla, tuzla ve fırına sür. Fırınının gücüne göre sıcaklığı ve süreyi ayarla, net sayılar veremicem, otalama 200 derecede 25 30 dk sanırım. Kızarmış gibi olsun böyle. Sonra domatesleri halka halka doğra ama sapı yere paralel olacak şekilde koyup doğra, suyu çok akmasın. Tavada az zeytinyağını kızdır, sonra domatesleri at kızarsınlar. Sarımsak da at onlar da kızarsın. Domatesler biraz kızardıktan sonra tavaya yarım çay bardağı kadar üzüm sirkesi, bolca kimyon dök, sonra fırındakileri bi kaba koy, üzerine de domatesi koy, mis gibi aşırı sağlıklı minimum kızartmalı şakşuka. Sıcak soğuk her türlü yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Eti ne zaman koyuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 araya gireyim, irmik helvası yaptım şimdi şahane oldu demlensin azcık patlatıcam tencereyi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kız mısın liebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kavanozdaki közlenmiş patlıcanlar bi yarım saat kazandırır ama maliyet birazcık artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 -Deno- said: kız mısın liebe seksist seksist konuşma burası yemek başlığı! hepimiz önlüğümüz bağlı takılıyoruz kimse kimseyi kandırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 patlıcan dediniz özendirdiniz yapayım bari akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Tavuk kelebek aldım hazır soslattırdım falan. Izgarada yapıyorum şimdi elllaaah ziyafet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben de şakşuka yapçam şimdi, az önce de bisikletimi sattım ondan gelen parayla da rakı alırım temiz temiz Bu arada evdeki bıçakları düzgün kullanabilmek, ya da henüz hiç tanışmadığınız bıçakları bu bana lazım listesine ekleyip alabilmek için şu vidyoyu tavsiye ederim http://m.youtube.com/watch?v=yGs0UmQji08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar