SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 knox said: http://www.youtube.com/watch?v=GKiMYH9bHcY arkada kalmasin efsane olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Sorieno said: Gömeyim mi yoksa bekleyeyim mi? Daha inmez sanki bunlar. stanley girer lords of the fallen da leşo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://store.steampowered.com/app/302510/ inermi bu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Sorieno said: Gömeyim mi yoksa bekleyeyim mi? Daha inmez sanki bunlar. bi tanesi hariç hepsis yüzde 50-25 zaten nasıl inmicek, son güne kadar bekle ana sayfaya düşmezse şu oyunlar sonra alırsın, bu ne acele. sadece outlast'i al o zaten yüzde 80 görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 İyi diyorlardı ya Lords of the Fallen'a. Daha arcade işi Dark Souls gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://img.gawkerassets.com/img/18tjifnpegguspng/original.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Genelde Daily Sale, Flash Sale yada Community choice indirimi degilse almayip beklemek gerek. Edit: bkz tablo yukarida :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Daily deallar tekrar indirime girmiyor muydu son gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 SenariouS said: knox said: http://www.youtube.com/watch?v=GKiMYH9bHcY arkada kalmasin efsane olmus şarkı neydi la kafayı çizicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 neon genesis evangelion sarkisi olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 neutrino said: Daily deallar tekrar indirime girmiyor muydu son gün? sadece en iyi satanları encore sale diye giriyor. yanlız daily veya flash sale değilse oyun bekleyin derim mutlaka daha fazla indirim alır almazsa bile son gün alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 aquila said: neon genesis evangelion sarkisi olmasin? lol ismine bakmamışım videonun eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=SkJnQQrS1yY gündem pic topikinde arada kalmasın şu da dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bu indirimler gün gün değişiyor mu? Değişmiyorsa %25 falan dinlemeyip Darkest Dungeon'ı alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bi kere ana sayfafa çıktıysa daha indirim görmez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 oyun bozukmu lag mı var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bir noob sorusu da benden. Kredi kartına taksit oluyor mu? Yahut başka türlü taksit. Atilla yine pahalı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ab i %25 indirim ne ya dalga gecer gibi gta 150 tl diyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 oyun 180 liraydı 216 lira yapıp %30 indirim koymuşlar taşşak geçer gibi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://www.reddit.com/r/Steam/comments/39gzqb/developers_who_raised_their_price_then_slapped/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Gaben dedeye para saydım, Sattı bana çocukluğumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hevesle almayı beklediğim tek oyun darkest dungeondı ondada %25 abicim ben anlamıyorum ben 15 liraya gta pack alıyodum gecen indirimlerde iyice boku cıktı ne bicim sale bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Sorieno said: İyi diyorlardı ya Lords of the Fallen'a. Daha arcade işi Dark Souls gibi. Dark_Souls'un easy mode hali , atmosferi baya sağlam grafikleri 3 gömlek daha iyi Dark Souls 2 den.Oynanış ve karakterin tepkileri Dark Souls'a baya yakın.Item çeşitliliği olarak zayıf ama DS'ye göre İlk çıktığında optimizasyon leş gibiydi, hayvan gibi de bugluydu beğenmeyenlerin çoğu teknik kısmındna şikayetçi.Son patchlerle baya toparladı , ben 3-4 ay önce bitirdim totalde 20 saate yakın oynamışım 2 veya 3 kere crash yedim. Şuanki hali , bu fiyatı hakediyor bence fazlasıyla.Dlc leri leş gibi yalnız hiç bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 BonePART said: hevesle almayı beklediğim tek oyun darkest dungeondı ondada %25 abicim ben anlamıyorum ben 15 liraya gta pack alıyodum gecen indirimlerde iyice boku cıktı ne bicim sale bu yeni oyunlarda indirim olmuyo ki pek. darkest dungeon bi prison architect gibi 3 yıl early access'da kalan bir oyun değil ki 75 görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 "Max Damage" said: Bir noob sorusu da benden. Kredi kartına taksit oluyor mu? Yahut başka türlü taksit. Atilla yine pahalı geldi bana. Vazcaydım neyse. Yılbaşı indirimini beklerim zaten eskisi kadar oynamıyorum TW'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar