Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Ben hiç oynuyamadımki kendi kendine 300-500 level atlayıp resetliyor günü ne friend>join ne reinstall cıks.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Böyle gidetse yakında lvllardan 6 sıfır atılacak .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 toal war rome hala %75 de aksama kadar eger alcaksaniz, campaign dlcleri 6 tl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 game of sonunda güzel indirim geldi yapıştırdım hemen. üstünede skyrim aldım bi bakalım neymiş bu oyunda. senelerdir herkes oynuyo oynuyo elimi sürmedim hiç. sırf meraktan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Darksun said: Birileri scriptlemiş sanırım bizim arkadaş monster game de friend listimde lvl 2.9 milyon görüyorum yazmış :p Bizim grup bile 110k da , noldu lan bu oyuna :D https://github.com/SteamDatabase/steamSummerMinigame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Cosmonautica alıcam sanırım, girer mi ki indirime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 telltale game of thrones 6 bölümünden oluşucak dedi, 4.sü daha yeni çıktı yalnız haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Tori said: telltale game of thrones 6 bölümünden oluşucak dedi, 4.sü daha yeni çıktı yalnız haberiniz olsun 6 mıymış. oo 2-3 ay sonra ancak alınır o. 5 çıktıktan 1 ay sonra falan alıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 beyler arma 3le banishedda çılgın indirim var, alınır mı fikirleriniz nedir? oblivion microsoft flight simulator falan ne görsem alasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 dreagloth said: Cosmonautica alıcam sanırım, girer mi ki indirime güzel bişeye benziyor screenshotlardan, ne kadar bu işyerinden göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 18, android de de vardı sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 indirim yoksa son güne kadar bekle ya, acele etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Gluskap said: Banished veya Planetary Annihilation hakkında fikri olan var mı? 7'şer Lira ikisi de. banished iyidir kendi çapında relax oyunu oynatıyor bir süre. planetary tırt. aldığıma pişman olduğum oyunların başında geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 tarzım diil alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Profilim bug lanmış hehe, level 0 ım ve oyun görünmüyor, badge ler yok, inventory yok, monster oyununa girilmiyor :D Hayalet modunda takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 dreagloth said: tarzım diil alıcam :) early accessmiş kesin bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ya bişey sorucam ama kızmıycaksınız ben metal gear solid serisini hiç oynamadım, nereden başlamak lazım? oyunların bir kısmı pcde yok sanırım, istediğimiz yerden başlayabiliyormuyuz, yoksa hikaye devamlılığı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 nomnom galaxy ve hero siege nasıl oynayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ShadowFury said: ya bişey sorucam ama kızmıycaksınız ben metal gear solid serisini hiç oynamadım, nereden başlamak lazım? oyunların bir kısmı pcde yok sanırım, istediğimiz yerden başlayabiliyormuyuz, yoksa hikaye devamlılığı var mı? 1 ve 2 pc'de var. en baştan başlaman iyi olur. 3 galiba xbox'a da çıktı, 4 sadece ps3'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ShadowFury said: ya bişey sorucam ama kızmıycaksınız ben metal gear solid serisini hiç oynamadım, nereden başlamak lazım? oyunların bir kısmı pcde yok sanırım, istediğimiz yerden başlayabiliyormuyuz, yoksa hikaye devamlılığı var mı? sana en üst merciden cevap getirdim: http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kojimadan_MGSye_Yeni_Baslayacaklara_Oneriler-39568.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 bence 1 ve 2'yi oyna. ilk oyunu zaten 2 gunde bitirirsin. grafikler cok cop geldiyse otur full gameplay izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 neutrino said: nomnom galaxy ve hero siege nasıl oynayan var mı hero siegede achivementların çalışmaması gibi sorunlar varmış, bir de developer update yapıp oyunun görüşünü bozmuş reviewlerde hep ondan şikayet etmişler, lightningleri effectleri falan disable edicek yeni yama yapıcaklarmış o derece, multiplayerda da dupe var falan yazmışlar forumda 1,5 liraya pixel diablo iyi güzel de ben de kendimi ikna edemedim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ben de mgs'ye geç başlayanlardanım, vita sayesinde seriye başladım. 1-2-3 bitti, şu ana kadar oynamadığıma baya pişman oldum. haftasonu 4'e başlıycam, o bittikten sonra ps3'ü de satarım sanırım başka bir işlevi kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 developer aptal mı abi niye öyle yapmış. local coop için alıcam ben sanırım ya, achievement önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Seru said: olm sen nasıl bir işsizsin lan. şu click fest browser oyununda hangi gün friends'e baksam hep en yüksek level'lı takımdasın :D adam şu anda 28k'da beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar