Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 15

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
game of sonunda güzel indirim geldi yapıştırdım hemen. üstünede skyrim aldım bi bakalım neymiş bu oyunda. senelerdir herkes oynuyo oynuyo elimi sürmedim hiç. sırf meraktan aldım.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Birileri scriptlemiş sanırım bizim arkadaş monster game de friend listimde lvl 2.9 milyon görüyorum yazmış :p Bizim grup bile 110k da , noldu lan bu oyuna :D

https://github.com/SteamDatabase/steamSummerMinigame
Mesaj tarihi:
Tori said:

telltale game of thrones 6 bölümünden oluşucak dedi, 4.sü daha yeni çıktı yalnız haberiniz olsun

6 mıymış. oo 2-3 ay sonra ancak alınır o. 5 çıktıktan 1 ay sonra falan alıcan.
Mesaj tarihi:
Gluskap said:

Banished veya Planetary Annihilation hakkında fikri olan var mı? 7'şer Lira ikisi de.

banished iyidir kendi çapında relax oyunu oynatıyor bir süre.

planetary tırt. aldığıma pişman olduğum oyunların başında geliyor.
Mesaj tarihi:
ya bişey sorucam ama kızmıycaksınız

ben metal gear solid serisini hiç oynamadım, nereden başlamak lazım? oyunların bir kısmı pcde yok sanırım, istediğimiz yerden başlayabiliyormuyuz, yoksa hikaye devamlılığı var mı?
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

ben metal gear solid serisini hiç oynamadım, nereden başlamak lazım? oyunların bir kısmı pcde yok sanırım, istediğimiz yerden başlayabiliyormuyuz, yoksa hikaye devamlılığı var mı?

1 ve 2 pc'de var. en baştan başlaman iyi olur. 3 galiba xbox'a da çıktı, 4 sadece ps3'de var.
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

sana en üst merciden cevap getirdim:
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kojimadan_MGSye_Yeni_Baslayacaklara_Oneriler-39568.htm
Mesaj tarihi:
neutrino said:

nomnom galaxy ve hero siege nasıl oynayan var mı

hero siegede achivementların çalışmaması gibi sorunlar varmış, bir de developer update yapıp oyunun görüşünü bozmuş reviewlerde hep ondan şikayet etmişler, lightningleri effectleri falan disable edicek yeni yama yapıcaklarmış o derece, multiplayerda da dupe var falan yazmışlar forumda

1,5 liraya pixel diablo iyi güzel de ben de kendimi ikna edemedim ehueh
Mesaj tarihi:
ben de mgs'ye geç başlayanlardanım, vita sayesinde seriye başladım. 1-2-3 bitti, şu ana kadar oynamadığıma baya pişman oldum. haftasonu 4'e başlıycam, o bittikten sonra ps3'ü de satarım sanırım başka bir işlevi kalmadı artık.
  • Yeni Oluştur...