Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 15

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demin girebildim monsta geymu'ya da 10dk klikledim, sıkıldım bıraktım lvl 40'a doğru. 40-man raid burada 1000-man raid olmuş, tam yan gelip yatma yeri heh.
Mesaj tarihi:
yeni çıkan wolfenstein new order %50 görmüş, anasayfada collectionda çıkıyor gözden kaçmasın

crypt of necrodancer
risk of rain
rogue legacy

bunlar güzel bugünün indirimlerinden
Mesaj tarihi:

Lego Lord of the Rings ve Marvel istiyordum iyi oldu hehe..Yeni cikan Lego Worlds'u de merak ediyorum iyi diyorlar ama bilemedim simdi indirimsiz falan.

Democracy 3 full paket guzel fiyatmis ama kararsizim gene peh.
Mesaj tarihi:
ben ilk gün 90 oldum dün gece 3'de eve gittim bi de baktım tüm oyunları açmışlar el sürmedim. her gün resetleniyor. acayip gereksiz saçma salak birşey.
Mesaj tarihi:
bundle anthology trilogy falan derken 49 tl ye 15 tane oyun aldim lel

bakalim 2-3 bisi daha takip ediyorum onlar disinda baska ilgim yok zaten batman cikicak onu bekliyorum tek
Mesaj tarihi:
Gluskap said:

Necrodancer çok keyifliymiş. Oyunu kapadıktan sonra ritim tutmaya devam ediyordum. Müzik ve rogue-like seviyorsanız alın. Enpara ile 6 lira hiçbir şey.

beğenmezsem kapındayım
Mesaj tarihi:
toggie said:

kartların nasıl dustugune dair herhangi bir arastırma yaptın mı acaba?

redditde oyundan kartlar düşmüyor diye 329381 tane post var, steam community forumlarda 55408 tane topic var kartlar nerde diye

bişey biliyorsan söyle işte neyin artisliğini neyin tatavasını yapıyon şurda sincap
Mesaj tarihi:
macbook airde oynanacak,güzel zaman geçirmelik bir oyun arıyorum varmıdır? tree of life aldım ama bootcamp yapmadan oynanmıyor.ufak kendi halimde takılabılecegım online bişiler arıyorum,fps istemıyorum
  • Yeni Oluştur...