gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Server ve popülasyon sayısı hep aynı. Dingiller kaç kişi oynar hesaplayamamışlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bugün harbi çok kötü indirimler son iki gün kesin indirime girer old blood, para kalırsa o zaman alırım onun dışı ilgimi çeken ya da çekip ben de olmayan bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bu kodumun oynunda 110 lvl yaptıydım farma bırakıp, lvl 0 lanmış şakamı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 hitman collection alınır di mi hiç birini oynamayan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 demin girebildim monsta geymu'ya da 10dk klikledim, sıkıldım bıraktım lvl 40'a doğru. 40-man raid burada 1000-man raid olmuş, tam yan gelip yatma yeri heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yeni çıkan wolfenstein new order %50 görmüş, anasayfada collectionda çıkıyor gözden kaçmasın crypt of necrodancer risk of rain rogue legacy bunlar güzel bugünün indirimlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Old blood %50 görmüş sonunda da 40gb neymiş amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 mokoko said: telltale: game of thrones %33le 32 tl olmuş. daha iner mi acaba? ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Grafiği gönderin bi kere daha .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 flowcharti wallpaper yapin, ya da print edip yaniniza bi yere yapistirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Lego Lord of the Rings ve Marvel istiyordum iyi oldu hehe..Yeni cikan Lego Worlds'u de merak ediyorum iyi diyorlar ama bilemedim simdi indirimsiz falan. Democracy 3 full paket guzel fiyatmis ama kararsizim gene peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ha birde soyle bisi buldum aldim baya aksiyon cikti. Shootemup, controller sart, ama baya agir action. Eski ataricileri animsatiyor hehe Revolver360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 starbound inmez daha herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 monster gameden kartlar bir türlü düşmüyor hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 kartların nasıl dustugune dair herhangi bir arastırma yaptın mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Necrodancer çok keyifliymiş. Oyunu kapadıktan sonra ritim tutmaya devam ediyordum. Müzik ve rogue-like seviyorsanız alın. Enpara ile 6 lira hiçbir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 şu skimsonik oyunda level kaç oldunuz lan. bi de adamlar oturup bunu yazmışlar yani öle mi. vay babasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ben ilk gün 90 oldum dün gece 3'de eve gittim bi de baktım tüm oyunları açmışlar el sürmedim. her gün resetleniyor. acayip gereksiz saçma salak birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 1020 şu an benim level ama bişeye yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bundle anthology trilogy falan derken 49 tl ye 15 tane oyun aldim lel bakalim 2-3 bisi daha takip ediyorum onlar disinda baska ilgim yok zaten batman cikicak onu bekliyorum tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Gluskap said: Necrodancer çok keyifliymiş. Oyunu kapadıktan sonra ritim tutmaya devam ediyordum. Müzik ve rogue-like seviyorsanız alın. Enpara ile 6 lira hiçbir şey. beğenmezsem kapındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 toggie said: kartların nasıl dustugune dair herhangi bir arastırma yaptın mı acaba? redditde oyundan kartlar düşmüyor diye 329381 tane post var, steam community forumlarda 55408 tane topic var kartlar nerde diye bişey biliyorsan söyle işte neyin artisliğini neyin tatavasını yapıyon şurda sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 24 saatte toplam 3 kart dusuyor, zamanları random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Victoria pack alinir mi ya 10 dolara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 macbook airde oynanacak,güzel zaman geçirmelik bir oyun arıyorum varmıdır? tree of life aldım ama bootcamp yapmadan oynanmıyor.ufak kendi halimde takılabılecegım online bişiler arıyorum,fps istemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar