sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 http://store.steampowered.com/app/246900/ lan çok iyi demişler. steam sale sen nelere kadirsin. ulan neleri alsak mı diye düşünüyoruz.... neyse 5 lira olsun alırım asdfhusahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 http://store.steampowered.com/app/233130/ şunu al viscera s warrior edition yanında geliyor oradan bakar iyiyse orijinalini alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 viscera galiba shadow warriordan geliyor(du) beleşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ya xcom'un sadece enemy within pack'i 15 TL, xcom base game, enemy within ve 2 dlc olan 12.5 tl iyi alayım bari hem extra xcom EU gelir dedim de paketi almaya kalınca said: † Note: You already own the following items in "XCOM: Enemy Unknown Complete Pack". You will not receive extra copies of these items when you complete this purchase: XCOM: Enemy Unknown Böyle salakca iş mi olur ya? Parasını vermişim zaten şikayetiniz ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Tori said: viscera galiba shadow warriordan geliyor(du) beleşe yazdım yukarda değil, başka bir versiyonu. yanıltmayın pleb'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 liberal said: Ya xcom'un sadece enemy within pack'i 15 TL, xcom base game, enemy within ve 2 dlc olan 12.5 tl iyi alayım bari hem extra xcom EU gelir dedim de paketi almaya kalınca said: † Note: You already own the following items in "XCOM: Enemy Unknown Complete Pack". You will not receive extra copies of these items when you complete this purchase: XCOM: Enemy Unknown Böyle salakca iş mi olur ya? Parasını vermişim zaten şikayetiniz ne amk uyarıyo insan gibi problem ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 şikayet etmiyorlar ki bak bu var zaten sende ekstradan bir tane daha gelmeyecek bunu alınca diye uyarıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Seru said: Tori said: viscera galiba shadow warriordan geliyor(du) beleşe yazdım yukarda değil, başka bir versiyonu. yanıltmayın pleb'leri. bende var shadow warrior. upgrade alsam, viscera geliyo mu. upgrade 2.70 tl imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bu gtaV i alak mı napak panpalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 monster gameden 3. kart bir düşmedi lan devamlı oynamak mı lazım aks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 tamam abi anladım onu zaten sorun adamlara daha önce para vermeme rağmen, ve yine bir daha verecek iken bana ekstra kopya vermemeleri. saçma sapan bir muamele yani. ekstra kopya vermeyeceksen sadece sattığın dlc'nin fiyatını 2 kurus daha ucuza bana kakakalamaya çalışmak yerine 7-8 tl ucuza sat da 2 paket arasında fark olsun. Kaldıki sadece Enemy Within'de ekstra 2 pack de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ibiş liberal bana cvp ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 daha bulamadim istedigim bir sey meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 sabonis said: Seru said: Tori said: viscera galiba shadow warriordan geliyor(du) beleşe yazdım yukarda değil, başka bir versiyonu. yanıltmayın pleb'leri. bende var shadow warrior. upgrade alsam, viscera geliyo mu. upgrade 2.70 tl imiş. sende shadow warrior yok steam'den görüyorum. ayrıca upgrade ile alakası yok normal oyunu alınca viscera shadow warior editon veriyor base game'i vermiyor. o yüzden oradan bak dedim beğenirsen alırsın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 SenariouS said: daha bulamadim istedigim bir sey meh derken arkadaslar gaza getirdi 2 tane aldim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 gta 5 ucuzlar mı acaba daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 GTA indirime girmiş sayılmaz. Yanında oyun içi para eklemişler. O ek parayı beleşe getiriyorsun sadece. Meh. Steam'de GTA için Aral'ın köle taciri fiyatları var şu an. Başka bir yerden key falan aramanız daha mantıklı. Gereksiz bir fiyat kazıklamaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 oddworld'ler alınır mı lan? bu arada 4 taneyi ayrı alınca 10 tl, bundle 10.5 tl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 gaben matematiği unuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ya bu gta yı bekleyelim mi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 sabonis said: oddworld'ler alınır mı lan? bu arada 4 taneyi ayrı alınca 10 tl, bundle 10.5 tl :D ben oddboxu geçen hatfa 5.25e almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Silphatos said: sabonis said: oddworld'ler alınır mı lan? bu arada 4 taneyi ayrı alınca 10 tl, bundle 10.5 tl :D ben oddboxu geçen hatfa 5.25e almışım nası oluyo la. vay şuerrefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 İlk gün alışverişlerim; Valkyria Chronicles ve Amnesia: A Machine for Pigs. Tereddütte kaldığım; Metro Redux Bundle. 15 TL değer gibi geliyor, orijinallerini oynamış olmama rağmen. Tekrar gideri olan oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bu monsters ne kadar aptal ya, sürekli donup duruyor. Geçen yılki takım savaşlı olan bile daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 sabonis said: Silphatos said: sabonis said: oddworld'ler alınır mı lan? bu arada 4 taneyi ayrı alınca 10 tl, bundle 10.5 tl :D ben oddboxu geçen hatfa 5.25e almışım nası oluyo la. vay şuerrefsizler hah kazıklanmayım diye 10tllik şeyi alamayacan şimdi mezarcı ehueuhuuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar