Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 15

Seru

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

ben en iyisi sadece got indirimini bekliyim. wd falan da iyi olurdu ama.

neleri oynadın bilmiyorum da. oynadığım ve oynamadığım ama iyi olduğunu bildiklerimi yaziim

Game of Thrones - A Telltale Games Series,
Tales of Monkey Island Complete Pack
The Walking Dead
The Walking Dead: Season 2
The Wolf Among Us

wd oynamadıysan wd'leri al, 75 görürler illa. got %33'ten fazlasını görmez sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

@deno vote yok.
@argos ne sordugunu anlamadım, oyunu oynayarak o gunun ozel indirimli oyunlarını acmak icin katkıda bulunabilirsin. bir de kart veriyor. indirimlerden yararlanmak icin bi seye katılman gerekmiyor.

İndirimi değil de özel kartları almak için neler yapmamız gerekiyor onu soruyorum aslında.

Oyun mu satın almak lazım?
Kart mı badge'lemek lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Telltale pack almamak icin zor tutuyorum kendimi.

Includes 23 items: Back to the Future: The Game, Bone: Out From Boneville, Bone: The Great Cow Race, Game of Thrones - A Telltale Games Series, Hector: Badge of Carnage - Full Series, Jurassic Park: The Game, Law & Order: Legacies, Poker Night 2, Poker Night 2, Poker Night at the Inventory, Poker Night at the Inventory, Puzzle Agent, Puzzle Agent 2, Sam & Max: Season One, Sam & Max: Season Two, Sam & Max: The Devil’s Playhouse , Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Episode 4, Tales from the Borderlands, Tales of Monkey Island Complete Pack, Telltale Texas Hold ‘Em, The Walking Dead, The Walking Dead: Season 2, The Wolf Among Us

85₺

aldım. oynayacağım oyunların fiyatıyla aynı bundle aldım, dursun diğerleri belki bakarım hepsine.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Thank you for your purchase!

http://i.hizliresim.com/yM9yd4.png

It's just the beggining...

Edit: Vay anasını bütün kartları toplamak için 100$ harcamak lazımmış.

beginning*

nazilik huyum değildir de, tam bir facebooka cool olsun diye ingilizce ileti yazan kezban edasıyla 3 nokta koymuş bir de sonuna sdfdsfsg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...