masa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Gece 2 gibi geldim, cuma yoktu. Tüm çevreyi gezdim cuma diye bağırarak. Apartmanın tüm katılarına da baktım ama bulamadım. Eğer dışarıda olsa mutlaka gelirdi. Apartmandan biri evine almış olabilir diye düşünüyorum. Çünkü ben evden çıkarken cuma da üst komşuya çıkıyordu. Yarın tekrar çıkıp dolaşıcam. Yarın ilk iş künyesini yaptırmak olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 gitti o kedi , başın sağolsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Terkedildiğini mi sandı acaba evde kaç gündeni göremeyince :/ gelir bence bikaç güne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Az önce camdan bir baktım cuma ile göz göze geldik. Koşa koşa geld, hemen kapıyı açtım. Mırıl mırıl sevdirdi kendini sonra hemen yemek yemeye geçti. Demek dışarıda çok yiyecek birşey bulamıyor. Şimdi uzandı karnıma tişörtümü emiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Bence bir haftalık çıkacağında sokağa çıkmasına izin vermesen daha iyi gibi. Terkettin sanıp çekip gidebilir çünkü. Bi de büyüyor artık, kısırlaştırmazsan sağa sola çok kötü koku bırakmaya başlıcak. Beyoğlu belediyesinin sabah vardiyasında çalışan iki veterinerini de izledik, ikisi de mükemmel iş yapıyo. Orada kısırlaştırmanı tavsiye ederim. Aynı günün akşamına kısırlaştırdıkları dişi kedi de erkek kedi de tamamen ayılmıştı ve ikisi de hiç depresyona girmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Komşunun biriyle karşılaştım. Cumanın gelmediği gece onlarda kalmış. Hemen bir kat altımda oturuyorlar, cuma kendisi girmiş eve, ertesi günde dışarı salmışlar sahibi olduğunu düşünüp. Duşa kabinin içine kakasını yapmış. Ama iyi bakmışlar sanırım çünkü cuma sevinç miyavlamaları yaptı kadını görünce. Künyeside 1 hafta içinde elime geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ve bir kedi yeni ufuklar acar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 yaptırdım künyeyi yakışıklı oğlum veteriner dönüşü ödüllendirdim 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 kunye buyuk. tasma ustu cakilan isimlik olanlardan degil (bulamazsin zaten onlardan) sarkanlardan. o yuzden rogz tasma oneririm. agirlik artinca otomatik atanlardan. ozellike kapi duvar tirmaniyorsa. tasma attiginda kunyeye yazik olabilir ama disarida bir yere takildi boguldu korkun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Hergün 10-15 saat dışarıda kalıyor. Araba altında kalmasından korkuyordum. Boğulma riski hiç gelmemişti aklıma. Yarın sorucam o tasmalardan. Tasması ses çıkarıyor zaten diğer kediler tarafından kolay fark edilmesine neden oluyor. Camdan ne zaman baksam ya dayak yiyiyor ya da bir yere sinmiş saklanıyor. Dengesini bozmayayım diye kısırlaştırmayı düşünmüyordum ama dışarıda geçirmek istediği süre sürekli artınca kısırlaştırmaya karar verdim. Cumanın mutluluğunu gördüğümden dışarı salma konusunda vicdanım çok rahat. Belki 20 yıl yaşamayacak ama yaşadığı süre boyunca daha mutlu olucak. Beyin ne kadar uyarana maruz kalırsa o kadar çok gelişiyor. Avlanabiliyor, sosyalleşebiliyor. Kendi doğasına uygun bir yaşam sürüyor. Gün içinde evde yaşayan bir kedinin aldığı uyarandan fazlasını alıyor. Birde eşşek kadar oldu, hergün mutlaka yün hırkamı emiyor. Vidyo çekiyim bugün yarın koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 beyoğlu belediyesinde sabahları çalışan iki veteriner var seracettin ve numan beydi sanırım. çok başarılılar ameliyat konusunda, minnoş 5-6 saat içinde rahatça yürüyebilir olmuştu ve hiç kusmamıştı ameliyat sonrası. yarası da zaten 3-5 mm bişeydi. tavsiye ederim bi de kedi çok antisosyal bi varlık ya, ben sosyalleşebileceklerine inanmıyorum dışarıda sdfg ama sal tabi dışarı, kendi isteğiyle çıkıyo sonuçta ve geri geldiğinde eve alıyosun en nihayetinde. ama kısırlaştırsan cidden daha iyi olur, en azından bölge ve çiftleşme savaşlarına müdahil olmaz önümüzdeki mart-nisan civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 erkegin kisirlastirmasi kolay. toplari alip dikis atiyorlar. bir de yalamasin diye elizabeth kafalik, tamamdir. yalniz steril mamaya dikkat etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 dikiş atmadılar benimkisine, çok ufacık bi kesiydi, strip bile yapıştırmaya değmicek bişeydi hakikaten. kafalık da takmadık çok iplemiyo yarasını diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yalamiyorsa gerek yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Dün geceden beri gelmedi eve, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 büyüdü artık, kısırlaşmamanın tadını çıkarır gelir iki üç güne ya rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Aynen ertesi gün geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Camdan bir baktım ki cuma ağaca tırmanmış. İlkokul bahçesinde ağaç, piçler korkutmuş kesin cumayı Belkide kovaladılar. Cuma diye bağırdım geldi hemen yanıma. Baya korkmuştu 23.00a kadar çıkmak istemedi dışarı. Akşam dışarı çıkmak istediğinde kapıyı açtım bir baktım karşı komşunun paspasında başka bir kara kedi var. Cumadan ufak ama sokak hayatı onu agresif yapmış. Cumaya hırladı hemen cuma kapıdan dışarı çıkamadı. Onda cesaret uyandıracak birkaç laf ettim ama hiç etkili olmadı. Kedi iki gündür orda takılıyor. Mama koydum üst kattan şikayet geldi koku yapıyor diye bende geri aldım. Eve almıyorum çünkü gözleri baygın baygın bakıyor, hastalık taşıyor olabilir. cuma sokak kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 et,peynir gibi koyduğun an yeyip bitireceği türden mama koysan ara sıra? yazık, ''arkadaşa bakıyorlar, bana da bakarlar herhalde'' mentalitesiyle gelmiş sanırım. Ya da sokakta verebilirsin mama gördükçe. üzüldüm yav, hastaymış bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bir de dışarıda üşüdüğü için paspasta takılıyordur. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 mama mı koku yapıyormuş? burunlarını hayvan nefretine alet edenlerin acilen burnu kırılır inşallah da bir daha hiç bir koku alamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 masa'ya gerçek yün title'ı verilmesi için change.org'da imza kampanyası başlatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kediyi cesaretlendirecek ne soyledin cidden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hadi oğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Sufi said: mama mı koku yapıyormuş? burunlarını hayvan nefretine alet edenlerin acilen burnu kırılır inşallah da bir daha hiç bir koku alamazlar. Valla ilk kez böyle bir bahane duydum, ne yaratıcı insanlarımız var maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar