LethE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 tasma para eder diye kediye zarar vermesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 tasmada en az bir parmak bosluk var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 bana da baya sıkı gibi geldi de o kadar maldonado diildir heralde, fotoğrafta öle gözüküyordur. bi de kedilerde gerek yok ki hiç sıkı olmasına, tasmayla dolaştırmıyon etmiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Hayirli cumalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Bugun geldim. 2 gece olimposta kaldik. Drallin önerisiyle sundancenin yanindaki plaja gectik, 1 gece orda kaldik. Ordanda tekirova kleopatra koyuna gectik, 4 gece de orda kaldik. Planladigimdan fazla kalmiş oldum. Cuma her gun aklima geldi. Hatta bir gun de rüyamda gördüm. Bugun eve gitmeden hemen önce pet shopa girip en pahali islak mamadan iki tane aldim. Sitenin bahcesinde cuma diye bagirmaya basladim. Besinci bagirmamda filan hemen cikti geldi cuma efendi. Miyav miyav diye yanasti yanima. Biraz basini oksadim, biraz da karnini sevdim. Sonra dogru eve ciktik. Ard arda patlattim islak mamalari, güzelce doyurdum karnini. Ardindan biraz daha sevdim hasret giderdik. Simdi koltugun altina girdi uyuyor. Bana biraz mesafe koydu gibi geldi yalniz. Eve gelince hep tişörtümü emmek isterdi, bu sefer emmedi. Bakalim aksama uyumak için yanima gelecek mi. Neyse görmüş olduk, basinin caresine bakabiliyor. Cok özledim canim oglumu. Merak ediyorum acaba ben yokken aklina gelmişmiyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Gelmemissindir, kedi sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 22.00 gibi eve girerken cuma ile kapıda karşılaştık, aldım içeri. Ne güzel oturuyorduk. Buna bir haller oldu. Miyav miyav diye dolandı kuytu köşeye girip. Dışarı çıkıcam diye tutturdu. Biraz kucağıma aldım sevdim, dikkati dağılsın diye, azıcık sakinleşti sonra gene başladı. Az önce indirdim aşağıya. Apartmanın girişine oturdu etrafı izliyor. Belki deprem olacaktır onu hissetmiştir. Ya da çiftleşme zamanı gelmiştir diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 kedi köpek vs deprem olmadan önce hissetmiyor. sadece olan depremi bizden 20 saniye önce falan hissediyorlar daha hassas oldukları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Adam kedisinin üzerinden kendi psikolojisini dağıtmış lan ahvsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Dün gece gene dışarı çıkmak istedi cuma. 01.00 gibi dışarı çıkardım. O saatten beri ortalıkta yok. Az önce tüm çevreyi dolaştım, bulamadım. İçimde kötü bir his var, umarım başına bir iş gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Geldi az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Masa niyeyse her postunu okuduğumda aklıma çocuğunu dürbünle izliyen adam geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ajhgfdkjadajhdalkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 NolaxThensbane said: Masa niyeyse her postunu okuduğumda aklıma çocuğunu dürbünle izliyen adam geliyor. hahahh öyle bişey vardı di mi ya alpay erdem'indi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 masa said: Dün gece gene dışarı çıkmak istedi cuma. 01.00 gibi dışarı çıkardım. O saatten beri ortalıkta yok. Az önce tüm çevreyi dolaştım, bulamadım. İçimde kötü bir his var, umarım başına bir iş gelmemiştir. abi bu kadar tedirgin oluyosan salmasana sokağa ? netice de sokakta her şey olabilir hayvana,Allah korusun tabi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Şu aralar çok düzenli. Sabah 8-9 arası dışarı çıkıyor. Aksam 22.00-23.00 arası geliyor. Birde bugün teraziyi bulunca hesapladım, günde ortalama 300 gr mama koyuyormuşum. Geçen maması bittiği için migrostan 350grlik purina almıştım, sipariş gelene kadar idare etsin diye. 350 grlik paket bir günde bitince kıllanmıştım. Biraz araştırdım dışarıda gezen kediler çok yermiş. Acanaya para yetişmeyecek. ND az tahıllıya geçtik artık. Neyse ki kum masrafı olmuyor. 2 ay oldu kaka görmedim kumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 70-90 gr falan gunluk veriyorsun normalde. 300 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 cumanın kusmuğu Baya oldu ama anca koyabildim. Dışarıda karşılaştık beraber eve girdik. Girer girmez yemek yedi, hemen ardından kustu iki defa. Belki kusmuğun tipinden anlayan olur diye fotoğrafını çektim. Dışarıda çok fazla vakit geçirdiği için başka kustu mu bilmiyorum. Neden kusmuş olabilir? Şu da geçen ay çektiğim bir vidyo. Evin karşısında çakma bir residans var. Zengin kedilerle takılıyor artık. Camdan tıklattım, tanımamazlıktan geldi. https://www.youtube.com/watch?v=m1MooDalpks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Oha hiç sindirememiş ki ya, mamayı yiyip direk kusmuş işte de bay yemiş o fazla tek seferde. Evde tutup gözlemlemen lazım, hatta direkt veterinere de götürebilirsin tüy kusmamış çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Mama yemeden de kusuyor mu diye bakman lazim bagirsaklarinda tikaniklik var mi diye. Ama onun icin evde gozlemen lazim kediyi, sende de o yok zaten. disarda basina ne geliyor kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 kedi köpek dediğin ayda bir, iki ayda bir falan kusar arada. bişi dokunur eder, midesi o gün hassastır vs. önemli olan üst üste kusup kusmadığı. veya midesinde bişi yokken de öğürüp kusmaya çalışıp çalışmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 kedi arada kusar, tuy kusar ya da durup dururken yemek kusar ama yedigi bir seyler bagirsak tikadiysa (en tehlikelisi polyester ipler,rontgenlerde de gozukmezler) durum tehlikeli. gozlemen lazim. ardarda kusmalar var mi diye. bir gun icerisinde 2-3 kere kusuyorsa orada bir sikinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Benim kediler her mevsim değişikliğinde aynen böyle kusuyor bir kaç gün. Yavrularken çok telaşlanmıştım ama alıştım artık. Bir de tekir bazen o kadar hızlı yiyor ki aynen öğütemeden hepsini geri çıkartıyor. Ama demişler gözlemlemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Noldu bu zavalli hayvanin kusmasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bir daha kusmadı. ya da kustu ben görmedim. keyfi yerinde, bir sıkıntısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar