Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 adamlar o seçeneğin abuse olmadığını belirtmiş yanlız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 iyi de öyle bir seçenek koyuyorsa basıp refund edip ucuza alabilirim demektir dimi ? :D yani suan daha ucuz seçenegini secip 40 lira refund alıp 30 liraya oyunu almak abuse olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 okuma yazma anlama güzel şey ya, tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 haaaa asdasfas ben de abuse'e açık olmadıgını ve bu konuda şakaları olmadıgı seklinde anladım nasıl becerdiysem sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 anında refund edeceklerini bilsem 2-3 oyuna ondan yaparım. it gaben'a az bile bu, csgo da silah alır bete atarım ake asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ben perşembe bi refund yaptım, 30dkda falan onaylandı ama walleta hala gelmemiş. bi haftayı dolduruyolar herhalde çat pat refund olmasın dyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 pendinge bekleyen para gerçek walleta geçen oldu mu hiç? niye bu kadar bekletiyo la bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bu sabah gecti benim 165 tl 6 oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 öyle bu işler. steam support zaten ekstra yavaş bi hadise. insan faktörü herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Benim 9 refund onaylandiktan 5 gun sonra para gecti walleta, summer sale'e bomba gibi girdim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 steam walleta istiyince, sırf steam'de kullanabilcez dimi? ordan sonra başka yere falan aktar olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 sence? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 refund isterken karta aktar secenegini kullanabiliyosun. benim 6 saat ve 9 saat playtime olan oyunları reddettiler. yarım saat oynadıgım vardı onu kabul etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Wallet yapınca nasıl olsa biz de harcıyacak diye refund etme olasılığını artırır belki :) 2 saati geçmiş bariz trail'irına kandığım işe yaramaz oyunlar. aklımda bir kaç oyun var onu alırım olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Yahu bu refund işlemi hangi menüden nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 help > steam support > a purchase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Teşekkürler... In Gaben we trust bakalım bundan sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Counter-Strike: Global Offensive yapmıyor ne ayak bu ya diğerlerinde var (6 ay dolmadı alanı) 15 dk oynamısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 benim de 5-10dk, 1saat civarı oynadığım oyunların çoğunu kabul etmedi. oyunu 1dk bile oynasan, 2hafta içerisinde refund talebinde bulunmak gerekiyormuş.. ulan bakıp kapatmışık işte, neyini kabul etmiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 artık akıllandılar herhalde iki parametreye de bakıyolar 2 hafta+2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Neyse Killing Floordan 59TLyi geri aldık. Dursun kenarda. Arkham Knight için kullanırım diyordum ama onu da winter salede alırım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 6 ayönce alıp yüklemediğim oyunlar vardı.. hafta sonu kurup denedim, 1saat takılıp bastım refund ı, kabul ettiler.. ama geçen ay yükleyip 1 saat baktığım oyunu kabul etmediler.. ben de ticket açıp verdim veriştirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 steamde bana kimin hediye yolladığını nereden görebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 mail'ına gelmiştir zaten? onun dışında gift history falan gibin bişe olmalı profilinde bi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kime yolladığımı görebiliyorum da kimden geldiğini göremiyorum steamde. maillerimde de gözükmüyor gelen gift'ler ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar