Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ya ben cok salak patates oyunlar aldım ona yanıyorum 2 tane oynamadımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 6 ay diye nerede yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 refund işlemi başlatınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 6 ay ne ya mezarcı paradise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 client ile said: help > steam support > a purchase şeklindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 said: Your purchase has been refunded by Steam. You'll receive the funds within 7 days. tişikkirlir gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 tree of lifeda 14 saat var diye refundlamadılar :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 tree of life ve ark'ı refundladım geliyor parası. iyi oldu indirimn öncesi. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 iyi oldu valla su :) 2 ay once aldigim sacma sapan seyleri refundladim oynamadigim, arti tree of life ve ark deneyip aninda caktim geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Sizin gametimelar ne kadardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 saat limitimi var şimdi anlamadım tree of life ı refund edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Saat limiti vardi Uygulamadan cok once alinip 1saat bile oynanmamis oyunlar var, iade oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 2 saatten fazla oynadiysan etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 6 aydan öncesini etmiyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 tüh be 2 bucuk saat oynamısım oda acık kalmayla oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 nereden girecez bu iade kısmına bulamadım bir türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Civcivhead said: tree of lifeda 14 saat var diye refundlamadılar :< oyunu bitirmişin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 1 ocakta alıp 25dk oynadığım oyun için başvurdum. 62dk sonra refunded mesajı geldi. para hemen geçmiyor sanırım, 7 gün içinde diyor mesajda refund sırasında kredi kartına veya steam hesabına iade ediyolar, sen seçiyosun client'ta para gösteren yere tıklayınca pending'de gösteriyor steam hesabına gelcekse para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Birsey sorucam, tartisilmisdir belki ama enpara lı oyunlarda refund yapınca ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Bir şey olmayacak? Zaten enpara indirimi yapılıyor, refundda direkt kredi kartına değil wallet'a gelir bence para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Karta da yollayabiliyormuşsun, üstte dediler. Walleta yüklediğin parayı da dokunmadıysan iade edebiliyosun mesela. Bence bi transaction id falan vardır, finansbank orada gömer o farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Yok oyle bisi caktirmayin fazla dillendirmeyin 😇😇😇😇😈😈😈 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 hah adamlar para geri göndermek için bir sürü uğraş çaba harcıycaklar bir sürü iş çıkacak adamlara, ne zor geliyor ne lanet okuyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 iyi oldu, origin'de daha iyi hizmet sunmuşlardı zaten. 2 saatlik kısa oyun da sürmezler artık hem. yapımcılara kaçıyor bu olay daha çok. bizim için mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 tabi ki, öyle göz boyuyarak sürsünler piyasaya oyunda görelim artık direk kıçlarına tekme al bakım diye, az almadım boşu boşuna oyun bir şey sanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar