GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 http://www.amazon.com/gp/product/B001O5CCQK/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-2&pf_rd_r=1CEKZJS7ECCEWWHRZRKQ&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2091268722&pf_rd_i=desktop bunu alsak,logitech garanti veriyomu global falan,yoksa bişey olursa amazona göndermekle uğraşmalı model mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 İnsanlar öve öve bitiremiyor Logitech'in destek birimini. Sanırım doğrudan iletişime geçip ürün falan değiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 biraz daha arttirip fiyati kablosuz olanini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 boyun fıtığı olursun abi bunla, daha hafif bir şey al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 SenariouS said: biraz daha arttirip fiyati kablosuz olanini al G930 bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 hadi canim alan arkadaslar baya begendi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bunun olayı gümrüğe takılmıyo şu anki indirimiyle,yoksa gidip wireless almam abi zaten kulaklığa niye bayim 400-450 lira fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 SenariouS said: hadi canim alan arkadaslar baya begendi ya Random disconnectler,cızırtılar. Kalitesiz materyal, kulak ağrıtan yastıklar. Beğenilcek tek tarafı su anki fiyatı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ayrıca alıcı ile bulunduğum yer arasına bilgisayar kasası girince 2 metreden çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 hmmm bende skullcandy var baya is goruyor sanirim en iyi wireless su an stellseries H mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 hafif wireless gibi bir ihtimal var mı? 2 tane kulaklığım var, ikisi de kablolu ve ağır... kulaklıklardan kambur olmaya başladım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ps gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 g35 i 4 5 ay kullandım. çok sıkıyor. kafan büyükse alma. bide takınca dışardan gelen sesleri duyamıyosun, kendi sesini fln. konuşmaya kalkınca haliyle daha yüksek sesle konuşuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 burdan önermişti birisi ps gold wireless. aldım bende amazondan 1 haftada geldi çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 dipnot: This item does not ship to Istanbul, Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41vDzee4bjL.jpg yeni aldım bunu önceki pc320ydi memnundum bu daha iyi. tek sıkıntısı dışarıdan çok ses duymaması. kapı çalsa çok ses açıksa duymama ihtimalin yüksek eğer odan kapıya falan uzaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Xenocide said: dipnot: This item does not ship to Istanbul, Turkey geliyo valla ps gold da buda baktım şimdi sipariş verme ekranı açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Chroma-Gaming-Headset/dp/B00MTWV0RO/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1433323505&sr=1-1&keywords=kraken+chroma bende bundan var daha önce creative sound blaster tactic alpha ve plantronics dsp 550 vardı. artıları; verdiği ses iyi ve bassları güçlü. usb olduğu için ses kartına ihtiyacın yok. mikrofon mute yaptıgında kırmızı yanıyor, hotkeye ayarladım kulaklığa dokunmadan susturuyorum. skypede konuşma falan kapanınca mikrofon otomatik susuyor ışığı yanıyor. ekranı kapatınca kulaklığın ışığının falan kapanmasını ayarlayabiliyorsun. dış malzeme kalitesi olarak sağlam hissettiriyor. gelelim eksilerine; kablosu dolanıyor dikkat etmezsen bozulabilir. ama önceki kulaklıklarıma göre iyi sayılır. uzun süre kullanımda kulakları acıtıyor. dışarıyı tamamen izole ediyor, bu bir artı olabilir ancak hava girişi olmadığı için yazın sıkıntı. bence sennheiser gibi markalara yönelmekte fayda var. iyi bi ses kartıyla baya iş yaparlar. illa usb alacaksan logitech yerine steelseries veya razer tercih edebilirsin. bildiğim kadarıyla steelseries ergonomik olarak daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Gaming-Headset/dp/B008LT5MFA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1433327649&sr=8-2&keywords=siberia+v2 baya rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 America dan aldığım g930 kırıldı logitech bizi ilgilendirmez garanti vermiyoruz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Kim demiş onu, adamın alnını karışlarlar. Akıllı olsun logitech türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 http://www.adeksstore.com/urun/9h-usb-kulaklik.aspx Adeksstore'dan daha önce hiç alışveriş yapmadım, o sebepten dolayı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 9h kulaklıklara indirim yapmışlar. http://www.amazon.com/SteelSeries-Gaming-Headset-Mobile-Devices/dp/B00FAN4LRA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433335271&sr=8-1&keywords=steelseries+9h Kargo dışında burada da 260 tl ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 G430 var bende 2 aydır kullanıyorum. Mikrofonu kulaklıgı ve ergonomisi baya başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Claiborne said: http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Gaming-Headset/dp/B008LT5MFA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1433327649&sr=8-2&keywords=siberia+v2 baya rahat şu güzelde beyaz benim evde 2 günde kömür rengine döner fds,şu ilk sıradaki 47.99$ olanla arasında ışıklı zımbırtı harici çok fark varmı bu arada http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433507136&sr=8-1&keywords=g930 g930 %50 indirime girmiş gümrüğe takılmadan geliyo 240-250 liraya,napsam versem mi sipariş (garantisinden tırsıyom bişey olursa göndermekle uğraş dur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ışıklıların farkı usb ses kartı barındırması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar