Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 3 !?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Borastus said:

ben sıfırdan karakter açtım dlc ile birlikte yeni buildler var mı yoksa halen full short sword mu.

pvp için soruyorsan poise geri geldi, shortsword spam kitlemiyor artık eskisi gibi çoğu silah saldırıyorken (greatsword mace greatweapons vs)
Mesaj tarihi:
Once NG+ caster karakter ile invis atmadan denedim, cok fena yattim, ozellikle kurtlar baya delirtti. Simdi NG'de Quality build/Spear ile bitirdim. Yarma vikingler uzdu cok, onun disinda topuklamak gerekti bazi yerlerde. Son boss suprizli, Estuslari iradeli kullanin derim :)

Pvp'ye akayim biraz dicem kesin hacker dolu..peh.

ps. totalde 3 titanite slab var.
Mesaj tarihi:
boyle hileciler gelip butun oyun zevkinizin icine ediyor iste pc'de
https://streamable.com/umco

VAC falan da yok oyunda kafalari rahat hile yapiyorlar cheat engine la :X
Mesaj tarihi:
bu pontiff sulyvahn'ı nasıl öldürcem kafayı yedirtti bana. 20 kez falan ölmüşümdür herife. götümü yırta yırta phase 2'ye geliyorum orası da ayrı bir dert.

parry özürlü çıktım parryle kolay yoldan öldüreyim dedim onu da yapamıyorum. halp :(
Mesaj tarihi:
Stabilitysi yuksek bi tane greatshield onerebilirim, arada bir stamina regen icin guardini indiriver. Iluzyonlari ilk hallet guvenli yoldan. Olmadi sunbro summon.
Mesaj tarihi:
ilk fazda hiç can falan kaybetmezsin aslında, adamları oyala sadece 3. gelip birbirine dalmaya başladıkları zaman onlara yaklaşma sana bulaşmıyorlar üçüncü kalan olursa ona saldır direkt.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Let's begin right away: RIP Carthus Curved Sword & Follower Sabre!
We'll see exactly how the patch impact the meta but I told you that we were listening to you ;)
For more precisions, the regulation version will be deployed on November 11th and will not need a maintenance. Full patchnotes available below! Don't ask me for details, you'll have to discover them by yourselves ;)
Fixed an issue where bleeding damage could not be inflicted with Eleonora.
Fixed an issue where Faith did not scale correctly for Friede's Great Scythe.
Increased player’s resistance to physical attacks when equipping Ultra Greatswords, Great Hammers, and Greataxes.
Increased player’s resistance to physical attacks, and increased damage done to opponent’s guard when equipping Halberds.
Reduced attack power of the Carthus Curved Sword and the Follower Sabre.
Increased power of the Way of White Corona.
Increased the area of effect for Bursting Fireball.
Increased length of effect for Charcoal Pine Bundle and Gold Pine Bundle.

carthus curved sword nerflenmis sonunda lol. keske atak hizinida nerfleselermis
Mesaj tarihi:
dlc direk blood souls olmuş ahah

Bazı şeyler direk copy paste

Boss zaten direk bloodborne tier, bütün gece uğraştım kesebilmek için. Şimdiye kadar bir oyunda en çok zorlandığım boss bu heralde.

Ama 2. dlc bir Old Hunter kalitesinde olmazsa gözümden düşerler
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2 haftaya son DLC hakkinda trailer dusecekmis. Hype ufaktan baslasin.

Mekan Londor mu olacak acaba? Dark Soul of a Man ne? Uzun olsun ne olur, bir cok soru cevaplansin ama hersey cevaplanmasin. Ismine yakisir sekilde bitsin bu dlc ile. Furtive Pygmy cikacak mi? SON BOSS NE/KIM OLACAK? GAAAAAAAAH!

Mesaj tarihi:
2. DLC = Son DLC. Sonra finito.

Kimbilir belki DS1 remake falan cikarirlar, ama bundan sonra yeni projelere yelken acacaklar, Armored Core, ve aciklanmayan 2 rpg daha yolda. Belki Bloodborne 2 falan firlatirlar bilemedim.

Aciklamalarina gore Dark Souls serisi bitiyor, buda son DLC. Bir yandan hic bitsin istemiyorum, ote yandan da cilkini cikarmadan guzel bir sekilde bitsin istiyorum, bkz Witcher 3.
Mesaj tarihi:
mono said:
2. DLC = Son DLC. Sonra finito.

Kimbilir belki DS1 remake falan cikarirlar, ama bundan sonra yeni projelere yelken acacaklar, Armored Core, ve aciklanmayan 2 rpg daha yolda. Belki Bloodborne 2 falan firlatirlar bilemedim.

Aciklamalarina gore Dark Souls serisi bitiyor, buda son DLC. Bir yandan hic bitsin istemiyorum, ote yandan da cilkini cikarmadan guzel bir sekilde bitsin istiyorum, bkz Witcher 3.

how about demon's souls 2 8-) ?
Mesaj tarihi:
Onada okeyim, ama ben PCden katiliyorum yarismaya :(

Siz ps4lerin en azindan Nioh geliyor, Dark Souls bitince ilac gibi gelicek..ona imreniyorum esas hehe.
  • Yeni Oluştur...