Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ya ben server 88'i bulamıyorum bir türlü server listesinde de çıkmıoyurm steamde ismini mi değiştirdi bu adamlar? server list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bingildak said: adamin dibine girince çıkıyor. onun dışında friendlylerde ve mountlarda orta mesafede çıkıyor. Çaktırmadan düşman askerinin arasına kankasıymış gibi karışamıyoruz yani. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 dinozor üzerinde geçiyor abi oyun, stealth fln biraz zor koca koca hayvanların üzerinde asdasds gizlenmek istedikten sonra name tag görünmüyor, gizlenirsin ama adamın yanında 2 arkadaşı varsa tribe'dan onlardan biriymiş gibi yapamazsın çünkü friendly üzerinde yeşil name tag oluyor ve orta mesafede görünür hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Cem akşama alıver beni tribe a ya. Ne lazım şimdi en son level 8 oldum mortar and pestle gunpowder vs öğrendim. Onları mı yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Başlarda cogu şey almak gerekiyor ilerde sadece secim yapmali wood+metal building blue prinleri mi chitin+metal armor mu, ateşli silahlar mı vs diye 3 ana guruba ayrilabilir baska seylerde var tabi de bu 3ü birbirinin devamı gidip öncekileri istediginden yatirimi ona göre yapmak lazim lvl15 e kadar coğu şey gerekli ve ziyan olmuyor. Edit: tarım ile ilgili blueprintlerde belki 4. Seçenek olabilir ama trike tameledikten sonra cok kolay berry farm yapiliyor baska bir artisi var mi bilimiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Birde yeni başlayanlar için şunu koyalım içinde guidelar ve tip ler var http://ark.gamepedia.com/ARK:_Survival_Evolved_Wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 DA2019 said: Cem akşama alıver beni tribe a ya. Ne lazım şimdi en son level 8 oldum mortar and pestle gunpowder vs öğrendim. Onları mı yapayım? tamam abi 6:30 gibi on olurum, bu arada guru'da da adminlik olması gerekiyor yanlış bilmiyorsam, gün içi online oluyor genelde sen yakınlara tulum (sleeping bag) ve bed attığından emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 oyunda item/dino kullanmak için level kısıtlaması yok. şu an 45'e kadar olan her şeyi yapıyoruz. dağılımı yaptık hatta 1-2 kişi yüzlerce engram point ile bekliyor yeni şeyleri alırız diye hehe. atıyorum ben rifle yaptığımda sana verdiğimde sen level 2'de eline rifle alabiliyorsun, normalde 40'da crafta başlıyorsun. ayrıca evde bir sürü bp var, onları kullanarak train etmediğin bir itemi craft edebiliyorsun. kullanım sınırı yok, bastıkça yapıyor. eve yeni gelen low levellara direkt raptor'a atlayıp (boşta birkaç raptorumuz var, rektor'u alabilirsiniz mesela - emekliliği geldi :) ondan sonra dino farmlamalarını tavsiye ediyoruz hızlı level atlamak için. o süreçte et, hide falan da topluyorsunuz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Optimizasyon işi hala kötü mü ya ._.? Ben niyetlenmiştim ama i7 işlemci 6850 radeon kartla çalışmayacak diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Eskiye nazaran totalde bir %30 falan iyileşme var diyebilirim ve devam ediyorlar optimizasyona. Ati ekran kartlarını unuttum valla da 770 de oldukça güzel grafiklerde güzel fps le oynanıyor şuan i5 işlemci 8gb ram var. Bir de şu serverların tick rate ini ve stabilization'unu artırsalar şahane olacak. Twitchte izliyorum adam spearla raptor kesicek bi arkasında bir önünde çıkıyor blink blink. Keza dün 88'i denedim gene 10dk 50ms le aynı sıkıntı. Özellikle kot farkı olan hareketlerde acayip netcode hissediliyor poe den kötü desync var :( Rubberband çok kötü malesef halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 20-30 fps alıyorsunuz ona göre deneyin veya denemeyin. 60 fps falan şu aralar dx12 featlerini kapatmadıkça yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bingildak said: DA2019 said: Cem akşama alıver beni tribe a ya. Ne lazım şimdi en son level 8 oldum mortar and pestle gunpowder vs öğrendim. Onları mı yapayım? tamam abi 6:30 gibi on olurum, bu arada guru'da da adminlik olması gerekiyor yanlış bilmiyorsam, gün içi online oluyor genelde sen yakınlara tulum (sleeping bag) ve bed attığından emin ol. Ben anca 10 gibi online olurum bu akşam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 oo free devosaurus. tamelemeden dusmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 http://imgur.com/a/aKqQ4 Mythbusters gibi herifler. Artık bayılan dinoları yumruklamayı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 tame için yumrukladığımı nereden çıkardın ki MWHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ahahahah zaten kirli işlerine alet ettin beni yine dun. Bu arada sey aklıma geldi. adamları dragleyememen agırlıgından olabilir. Vucudu tasıyamıyorsan belki o opsiyon cıkmıyordur. Bilemedim ama bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ben taşırken ağır, tepeden aşağı suya bırakırken yaprak gibi düşüyor ipneler. acaba ona öldüren bilgisi olarak ne gitti. "killed by GRAVITY" lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 "Abi dısarı tasıyalım dinazorlar yesin hehehe." Bingildak, 11.06.2015, 10-11 pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Kanuni said: oo free devosaurus. tamelemeden dusmus :P BİŞİ Mİ DİDİN! DİDİDİDİDİDİ DİDİDİDİDİDİ DİDİDİDİDİDİ DİDİDİDİDİDİ DİDİDİDİDİDİ DİDİDİDİDİDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bingildak said: ben taşırken ağır, tepeden aşağı suya bırakırken yaprak gibi düşüyor ipneler. acaba ona öldüren bilgisi olarak ne gitti. "killed by GRAVITY" lel Beni de taşımadınız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 evdeki baygınlara başka türlü kötülükler yapıyoruz abi. öldürmüyor ama scarred for life yani ehuehuehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 He yok ben gecekondumu yanınıza diktim. Orda logout oldum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 o zaman evdeki sıçanlardan rica ediyorum, boklarımızı toplayıp yeni inşa edilen out house'a atalım ^__________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ya dün mesela ben unconsious birini gördüm yerde ve mızrakladım. Bu şimdi login olunca ne dicek? Devo seni öldürdü mü dicek? Logout olunca hep bayılıyo muyuz? Bi de sizin oraya gelirken yolda çok inşaat gördüm. Açıkta duran boxları hep patlattım. Oklar falan çaldım. sfsdfs Bunları kilit altına nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar