Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bende mi alsam bunu ya? pffft abuk sabuk para harcamaya başladım gene yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 oyunun EA versiyonunda 100+ saat gameplay var. bu arada bizim vadiye "dont fuck with us" mı ne öyle bir eküri gelmiş, 3 kişi takılıyorlar. uzaktan bizim rex i okladılar en son kaçtılar. gittim üzerlerine yürüdüm 3v1 - 1 tanesinde chitin/raptor vardı diğerleri çapuldu, tırstılar uzaklaştılar ama gece aksiyon olabilir. bronto da buglandı bahçeye girdi çitlerden atlayıp asdasad ilk watch tower'ı bitirdim, fena olmadı bence asdasd belki ara kata pencere eklenebilir bahçenin dışına attım (içerisi yeterince dolu diye) ama bahçe içerisinde su tankının üzerinde merdivenle çıkılıyor base'den dışarı çıkmadan. içine bir kasa atıp, arrow/tranq arrow ve bow koyucam dat bronto, nasıl çıkarıcaz lan bunu dışarı yüksekliği trex ısıramayacağı yükseklikte yaptım belki pencere atmak yerine door frame atmak daha mantıklı olabilir, açıldığında daha çok alan görür dışarıya da bir catwalk atarsam, kapıyı açıp odadan dışarı çıkıp da 270 derece fln bakış açın olabilir. denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bu hafta gelecek BÜYÜK PEROFRMANS FİXi bekliyorum. ama siz bitirdiniz oyunu ya sömürdünüz bütün eğlenceyi yediniz doydunuz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bu ibneler gene at gibi oynadi, bize kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 adamlar torna tezgahi koymus agactan evin icine, kapida dinozorlar var, bokumuzu topluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bugünkü tameledigim trike i 5dk sonra trex kesti nasil bir denk gelmedir arkadaş -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Sabaha karşı bizim norveçlilere (isveçmiydi yoksa acaba neyse) birileri daldı sanırım. yukarıda şu dino öldü bu dino öldü yazmaya başladı sordum tribe chatten yardım lazım mı diye, 2 eagle ile gelmişler gel dedi aldım bizimkini gittim. bir iki vurdum adamlara, bizimkilerde de bir eagle varmış zaten ben de gelince topukladılar. tribe ilişkilerimiz açısından iyi olmuştur sanırım :D yalnız eaglellar fazla op. adamların 2 rexi de yatırdılar, yakalayamıyorlar, dalıp vurup kaçıyorlar hemen. lazım aslında şöyle 3-5 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 https://www.reddit.com/r/playark/comments/39e0rb/the_ark_digest_issue_5/ upcoming developmentlarla ilgili güzel paylaşım var mülk sahipliği geliyormuş bu cuma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Edriel said: Toplam 2 kere yarımşar gün oynadım oyunu diyebilirim. Çok zevkli ve benzersiz zamanlar yaşadım. Daha tabi pek oynamadığımdan Trex fln olaylarına girmesem de size dün gece yatmadan arkadaşıma yolladığım hikayeyi paylaşayım istedim. Tamımyla yaşanmış bir ibretlik DRAM (wot inc); RAPTORUN PEŞİNDE... Genç bugün lvl19 olmuştu lvl15 te raptor eğerini yapmayı öğrenmişti. Raptorun hızı, saldırı gücü vs özellikleri onu cezbediyordu ama bir raptoru bayıltarak yakalamanında ne kadar zor olduğunu bildiğinden hazırlık yapmaya karar vermişti. Öncelikle tabiki bir raptor izi bulmalıydı daha önce otçul bir dinazor evcilleştirmişti ancak bu bambaşka bir deneyim olacaktı. Raptoru evcilleştirirken baygın tutmak icin narkoz hazırladı çeşitli otları ve yaban mersini karıştırarak, yolculuk esnasında acıkacağından kamp ateşinde oldukça fazla et pişirdi ve önceden diktiği su tulumlarına suyunu doldurdu. Sapanını son bir kez tamir etti ve yanına bol bol taş aldı, haritasını tekrar kontrol etti ve sahildeki evinden uzaklaşmaya başladı. Olası bir başarısızlıkta yolu tekrar bulabilmek için gittiği yollara eşyalar bıraktı çünkü haritada yerini tam kestiremiyordu. Bir raptoru mızrakla öldürmek, iyi dikilmiş bir deri zırh ve yeterli ekipmanla belki mümkündü ama onu bayıltarak ele geçirmek oldukça zor olacaktı. Çevreyi iyice araştırdı ve sonunda bir raptoru uzaktan ve yüksekten gözüne kestirdi. Dar bir vadinin tam ortasında kayalıkların arasında duruyordu.Ama yalnız değildi yakınında 1 raptor daha vardı. Önce onları ayırabilmek için 364748399392 defa ölüp ölüp dirildi, uzun zamandır arkadası ve bineği olan otçul dinazoru bob ta bu maceradan nasibini alıp hakkın rahmetine kavuşmustu artık gözünü hırs bürümüştü. Raptorlarin bölgesine yakin bir yatak yaparak sote bir yere yerlestirdi ki 353543533556 defa daha ölecegine emin oldugundan en azında yakında spawn olmak istiyordu ki ekipmanlarını ve bir sürü deri toplayarak yaptığı raptor eğerini tekrar almaya calışırken 3537829292 defa öldüğünde daha rahat deneme yapabilsin istiyordu. Yaklaşık 2 saatlik çabaların sonunda bir raptoru kayaların arasına sıkıştırmıştı, sapanını cekti ardı ardına taşları kafasına atmaya basladı evet galiba başarıyordu raptor sersemlemeye başlamıştı. Ama bir baktı ki sapan kırılmak üzereydi ve son 2 taşı kalmıştı son umuduyla birlikte son taşı raptorun kafasına ulaştırdığında bir mucize gercekleşti ve o atik beden yerle buluştu. İşte beklenen an dedi hemen yanında getirdiği bir sürü pişmemiş taze ve kanlı eti raptorun yanına bıraktı ve narkoz vermeye basladı. (Bizim saatimizle bu yaklaşık 75 dk sürecekti.) Günler geçmeye başladı… Bir an narkozun yeterli olmayacağını düşünüp panik yaptı ve bayıltıcı etkisi olan yaban mersininden aramaya basladı yakınlardaki çalılıklardan topladı durdu, aslında yetecek kadar toplamıştı ama biraz daha toplamanın ne zararı olabilirdi ki derken çalının arkasından lvl27 yani bizim yerde yatan lvl7 raptorun babası atlayıverdi -.- Bir adım geri atlayarak mızrağını çekti ve 7 darbeyle isini bitirdi çok az canı kalmıştı suyu ve yemeği bitmiş zifiri karanlıkta meşalesi sönmek üzereydi koşarak raptorun yanına gitti yaban mersinlerini ağzına tıkayarak yari baygın kalmasını sağladı.Artık yeniden koşmaya mecali yoktu her koşuşu vücudunda ki az kalan suyun da buharlaşıp uçmasına neden oluyordu. Sabah oluyordu ve sicaklik artıyordu yakınlarda su da yoktu, sıcaklıgı düşürmek için üstündeki deri zırhı çıkarmaya karar verdi. Artik son 15dk nın içindeydi ya raptoru evcileştirecek ya da onunla birlikte bayılıp gidicekti ama başarabileceğinden umutluydu artık bukadar zorluğun üstünesinden gelmişti dayanabilirdi. Derken açlıktan ve susuzluktan artık bayılacağını farkettiğinden çok az bir şey daha böğürtlen toplayıp ağzını ıslatıp az da olsa midesinin bir yiycekle kavuşmasını istedi. Kendini ayakta tutmaya karar verdi raptorun bulundugu kayadan tam atlıyacakken aşşağıda bulunan şüpriz ona zehirli iğnesini sallıyordu. Dev akreple burun burunaydı, inmezse susuzluk ve aclıktan olecekti inerse de akrebin tek hamlede bayıltan zehriyle burun buruna gelicekti envanterini karistirdi son kırılmayan mızrağını cikardı ve ilk savurmada onu kırdı.Bulundugu kayaya 3-4 kez vrup taş çıkardı ama sapanı ilk atıştan sonra ikiye bölündü. Raptorun kalkıp ona yardim etmesi son çareydi ve olan oldu raptor artık yeni sahibine boyun eğmişti eğeri hazırdı ve bir adım daha atmaya mecali olmayan sahibini sırtlamaya hazırdı... üstüne bindigi gibi genç kayadan atlıyarak uzaklaştı akrep cok uzakta kalmış evine ise ormandan çıktıktan sonra tahmini 100m mesafe kalmıştı. Ormandan çıkar çıkmaz yüzüne pırıl pırıl güneş vurdu suya atlayıp doya sıya su içmek için raptorundan indi ve suya atladı. Normal de bu hikayelerin sonu özleminle yanıp tutuştuğunuz her şeye kavuşunca mutlu son olarak biterdi ama nemi oldu; arkasından 3 raptor onu takip etmişti, önce raptorunu sonra genci mideye indirip hikayenin sonunu getirdiler gg wp… Sonunda sesli güldüm. asddfdfadsdsafsfd Bıngıl, steamden friend req. gönderdim. Yine hype ın allahını yapmışsın allah da senin cezanı verecek. Fiyatı daha düşer mi bu akşam başlıcak summer salede. Yoksa satın alıp gelicem yanınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Fiyatı düşmez sanırım uzun bir süre 2 haziranda alpha early acsess release oldu ve çığ gibi artıyor oyuncu sayısı ama serverlar daki şuanki ms ve login sıkıntısı yüzünden local oynuyorum ben cok zamanım olmadığından. Şu hali bile çok zevkli yani 40tl yi sonuna kadar hakediyor ve cok hızlı gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Aldım iniyo şu an. Nereye gelcem? 88 west falan diyodunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 europe88, friends diye filtrelesen de cikar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Şükrücüm sana gircem online mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 degilim, ama sen gene de zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Ok friendsden buldum giriyom şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Servera girdikten sonra açması uzun mu sürüyo yoksa bende mi sıkıntı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 uzun suruyo loadlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 zenci gözlerin ne görüyor xenocide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 imamizerin yağlı zenci konseptini hayata geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Geldim nerdesiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 3.5 saatlik bi macera sonrasında Şükrü sağolsun, yanı başınıza ev kurdum logout oldum. Şükrüde yetki yok herhalde alamadı tribe a. Bu akşam alıverin bari. :P NN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kusla almaya gittim de kaldiramadim adami yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 aldım bende kurulsun vs. gelirim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Nametagler sadece tribe'a mı açık yoksa herkes görebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 adamin dibine girince çıkıyor. onun dışında friendlylerde ve mountlarda orta mesafede çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar