Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Dark Templar dan araklanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Ben pre order patlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 acg review gelmis erkenden War of the Chosen icin: https://www.youtube.com/watch?v=32TMPpm6HVk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Ek paket harika olmuş. Enemy Unknown ve Enemy Within gibi yapmışlar yine. Aynı hikaye üzerinden gidiyor ama bunda sadece yeni üniteler yok, hikayeye de eklenti yapmışlar. Acayip şeyler getirmişler baya eğlenceli. Ama gel gör ki oyun+ekpaket fiyatı ım yeh ım yeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Psn plus la geldi bu ay. Cok zevkli bir oyunmus, orijinal oyunun surekli diken ustunde hissini korumuslar Edit: ironman aglatiyor :’( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=2bkTJAZM4i4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Geldi, yüklüyor - bayaa okkalı bir güncellemeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=ii706BEiCVw bizzat firaxis games'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 XCOM 2: Resistance Warrior Pack, XCOM 2: Reinforcement Pack, XCOM 2, XCOM 2: War of the Chosen - Tactical Legacy Pack, XCOM 2: War of the Chosen Kollektör 118₺. Değer mi? İlkini baya sevip oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 2. oyun ilkinden çok daha iyi. sadece bi "oyuncular çok defansif oynayıp overwaç spam'liyordu, biz de timer'lı görevler getirdik <3" diye bi denyoluk var. mod'la kapatılıyor diye hatırlıyorum. ya da şu timer'ın zorunlu olması ilk oyundaydı da küfür yiyince kaldırıp düşmanlardan düşen bonus item'ın timer'ı mı oluyordu neydi. neyse işte ya modla kapatılıyor, ya da opsiyonel bonus item'ı kapmak için rush'layıp riske giriyorsun. fiyat da iyi görünüyor. war of the chosen DEV GİBİ diyordu herkes. bas gönder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 yarin winter sale basliyor onuda seyedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 war of the chosen'ı oynamadım hala da para vermeye değmez ikinci oyun, oyunu çok kötü bir yöne götürdüler. 7-8 turn'de görevi bitir ya da patla şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 bunun fiyati 210 degil miydi birde gecende? 219 yapmislar, sonra ver "indirimi" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 pattisliborek said: XCOM 2: Resistance Warrior Pack, XCOM 2: Reinforcement Pack, XCOM 2, XCOM 2: War of the Chosen - Tactical Legacy Pack, XCOM 2: War of the Chosen Kollektör 118₺. Değer mi? İlkini baya sevip oynamıştım. İlkini sevdiysen mutlaka al. Cokomantis said: sadece bi "oyuncular çok defansif oynayıp overwaç spam'liyordu, biz de timer'lı görevler getirdik <3" diye bi denyoluk var. mod'la kapatılıyor diye hatırlıyorum. ya da şu timer'ın zorunlu olması ilk oyundaydı da küfür yiyince kaldırıp düşmanlardan düşen bonus item'ın timer'ı mı oluyordu neydi. neyse işte ya modla kapatılıyor, ya da opsiyonel bonus item'ı kapmak için rush'layıp riske giriyorsun. Timerlar o kadar sıkıntı yaratmıyor, oyunu defalarca oynadım, zamanında tamamlayamadığım ancak bir veya iki görev olmuştur. Hele War of the Chosen'dan sonra timerlar hiç sorun değil. Çünkü hem timerlı görev çeşidi epey azaldı, hem resistance orderlardan timerları arttıran bonuslar alınabiliyor, hem de oyunun başındaki ayarlarda timerlar iki katına çıkarılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Cokomantis said: 2. oyun ilkinden çok daha iyi. fanbase'in %99'u bunun tam tersini demiyor muydu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Sam Paticik'de on kaplan gücünde olduğu için fanbase'in %99'u olarak algılanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 sabonis said: Cokomantis said: 2. oyun ilkinden çok daha iyi. fanbase'in %99'u bunun tam tersini demiyor muydu lan? no idea. ikisini de oynadım baya, ikincisini daha çok sevdim. sadece o timer muhabbeti can sıkıyor ama modla kapanabildiğini bilmeden oynamama rağmen daha çok beğenmiştim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 benim kendi dişisel deneyimim: 2. gün: işte tam böyle olmalıydı vay babasını, ayrıntınıza kurban, ben 3000 saat oynarım bu oyunu, işte premier lig bu 12. gün: ulan herşey 10 turnde bitiyor bu ne ecnebi memlekette benzerini yaşayan başka biri https://www.rockpapershotgun.com/2017/11/29/xcom-2-daily-challenges/ getirdikleri, ekledikleri, düşündükleri harika çok güzel fevkaladenin fevkinde, ama gameplay bana ilkinden daha yavan geldiydi, hala bitirmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Adam orada sadece daily challenge modundan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Chosen'un merkezine gidip asasinle kapıştım ve elime verdi bütün askerlerimi. Bi daha benle kapışamayacaksın, ben senin başına hep bela olacam dedi. What now? ne kadar saçma bişi lan bu. Neyse baştan başlayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 chosen base inde basarisiz olduysan bir daha o chosen a raid edemiyorsun. gorevlerin boyunca cikip kil etmeye devam ediyor, dark eventler yagdirmayi surduruyor ve en son mission da karsina cikiyor. o yuzden tam kuvvetlenmeden gitmeyin. reload disinda baska yolu yok cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 (düzenlendi) ben de chimera açmayınca bunun expi denedim de chosen ile ilk karşılaşmadan sonra bıraktım, bu muymuş yani o kadar övülen expin olayı? move, atak, move, stealth lmao. kendi koydukları bütün kuralları ihlal ediyor. neyse xenonauts2 kaldı son, kurtarırsa o kurtarır artık. Mayıs 7, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar