Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

polygon çöp-tier siteler arasında ya bayağıdır. ben ağır xcom hastası olmama rağmen almıyorum bu sefer çıkışta. ninjalar, proclar, random loot, katanalar, unlimited bonus move'lar filan scifi'lıktan çıktı fanteziye girdi oyun. stratejik seviyenin de suyunu çıkardılar posası kaldı, üçüncü oyunda hepten kaldıracaklar bu gidişle. pişman edebilme ihtimali yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi standart Sam davranışı işte he deyin. Bayrağa basacak bir detay buluyor kendine o detay da o detay o detay da o detay, çocuğumu keserim o detay. Sonra oyunun başka artıları da var, niye aynı şeyi söyleyip duruyorsun diyenler de işte X şirketi fanboyları Sam e saldırıya geçmiş oluyor. Boşverin.
Sosyal ağlarda paylaş

bone, loot her zaman sadece işte alyen cesedi, alyen silahı vs bir tane öldürürsen bir tane düşen, mantıklı, düz, r&d için kullanılan şeyleri. bunda tamamen random tüfek kabzası, tüfek dürbünü filan düşüyor. tüfek kabzasının, tüfek dürbününün ne işi var silahsız alyenlerde yani akıl fikir. oyunu diablo yapmışlar adeta. fallout4'te de eleştirdim aynı şeyi zaten, oradaki legendary loot kafası buradaki.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

bone, loot her zaman sadece işte alyen cesedi, alyen silahı vs bir tane öldürürsen bir tane düşen, mantıklı, düz, r&d için kullanılan şeyleri. bunda tamamen random tüfek kabzası, tüfek dürbünü filan düşüyor. tüfek kabzasının, tüfek dürbününün ne işi var silahsız alyenlerde yani akıl fikir. oyunu diablo yapmışlar adeta. fallout4'te de eleştirdim aynı şeyi zaten, oradaki legendary loot kafası buradaki.

alyenler silahsız değilki.
Sosyal ağlarda paylaş

olmayanı var, ayrıca mantık nedir yani elindeki silahta shotgun kabzasının aynısı varmış da kırılmış, sadece kabzası mı sağlam kalmış? bildiğiniz diablo'da fallen öldürüp claymore düşmesi kafası işte burada. zaten o düşen parça da %15 şans ikinci atak proclama ekliyor filan saçmasapan işler. iyice rng oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit'in dediği gibi, xenonauts2 için de ön çalışmalara başladılar bildiğim. onun grafikleri bunun gibi yapabilseler keşke.

püskevit de doğru demiş, ilkini sevmeyen bunu da sevmez diye. aynısını alıp daha da saçmaladılar işte. bir turn'de sınırsız atak nedir akıl fikir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...