Narius Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Simulate et 4-5 tane şey farkediyor onlarında tamamını soruyor(başladıktan 1-2 saat sonra). Bir tek yaptırdıysan dövmeyi taşıyamıyorsun save olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 witcher2 de kotu bir olaydan yuzunden dovme yapmislardi bana o dovmede geliyor w3'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 yine indirim var goty versionu 30tl. daha da almamış olan yoktur ama varsa alsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ps4 zamanı deneyip fps sıkıntıları ile kenara atmıştım geçen steamden 30 liraya aldım yeni pc ile. ne iyimiş lan bu oyun. geralt reyis her olaya adeta bir batman edası ile yaklaşıp çözümlemeye gitmesi falan çok iyi. secondary questler bile dur bakalım nolcak diye oynata oynata kilitliyor başında. baron reyis üzdü lan adam. ben druidi kurtarayım lan dedim. çünkü ladies ile tablodan konuşunca ağır işkillendim bunlarda bir bok var diye. en son annie'yi bir elveda dedi en azından diyip ödülümü alayım dedim adam kendini asmış lan. BAM etti. Neyse, çocukları kurtardık en azından. öbür türlü o iğrenç mahlukatlar yiyiyor galba çocukları. :( rip baron reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Bende expansion pass dışındaki bütün dlc ler var. Onu almaya gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 expansion pass = hearts of stone + blood and wine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Expensionlar ayri bi oyun gibi. Alinacak ve oynanacak. Saygidan oturu sadece alip oynamayabilirsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 HoS neyse de, B&W oynamamak için hiçbir sebep yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 ki benim gibi "triss mi yen mi"cilerin aksine "ciri+shani"ciyseniz HoS da oynayın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Tabii ki de triss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Olm shani okey de ciri ye ne yaptin oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 abi geralt'ın hikaye belli, seçimini kendi yapmış zamanında. bana ne geralt'tan sdf. ben kendi zevkime göre bakıyorum olaya. ciri ve shani en güzeli. hele ilk oyundaki shani kartları, üff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Shani iyi de paso hastaliklilarin içinde O yuzden bi sogudum ben, o zamanlar bulasici hastalık cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 witcherlar hasta olmuyo öyle eften püften şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 blood and wine o yemyeşil yerlerde geçen expansion di mi oyunun en güzel yerleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Gözünü seviyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 k1nJo said: abi geralt'ın hikaye belli, seçimini kendi yapmış zamanında. bana ne geralt'tan sdf. ben kendi zevkime göre bakıyorum olaya. ciri ve shani en güzeli. hele ilk oyundaki shani kartları, üff. triss tabikide. bize lazım olan hatun. ama priscilla da çok tatlı. dangalak bard a kaptırmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Shaniye kaymadan bitirmeyin expansionu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Anna Henrietta best girl, ona kayamamamız kötü olmuş. B&W spo Kardeşine kayıyoruz gerçi, close enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 velen Hacılar level 12 oldum velende baron ve keira quest linelar bitti. Ana questlik işim yok burada. Kontratlar falan var. Buradan nereye geçeyim skellige mi novigrad mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 novi, skellige daha yuksek leveldi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 novigrad, skellige 20+ olması lazım. zaten skellge için novigard dan gemi bulman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Ben bi alana girdiğim zaman mümkün olan bütün questleri yapmadan çıkmıyordum, underleveled kaldıklarımı bile uğraşa uğraşa kesiyordum. Tabi en önemlisi... https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a8oWRgO_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 levelına uygun questi takip et, soru işaretlerinin ırzına geç, gwente bas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 [video]http://youtu.be/ryKsTMqxgRk?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar