Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaer Morhen’s old stones have witnessed many battles... Once more they'll feel the sting of sparks as blades collide... Check back tomorrow.

— The Witcher (@witchergame) March 14, 2018

https://twitter.com/witchergame/status/973937807373819907?ref_src=twsrc%5Etfw
Mesaj tarihi:
Eternal said:

Witcher 3 switch'e geliyor bence ya da en iyi ihtimal dizi nin trailer'ı falan.. Witcher 4 diye gazlanmaya gerenk yok..

Witcher 4 diye gazlama yok ki zaten. Geralt bir başka oyunda konuk oyuncu olarak yer alacak. Yaklaşık bir ay önce söylendi bu. Ayrıca Geraltın Hikayesi bittiği için Witcher 4'ün gelmeyeceğini söyledi CDPR. Aynı zamanda başka bir okulda başka bir witcherla yeni bir oyun gelebilir de dediler. Ama bu demek değil ki Witcher 4 olacak adı. Yoo efendim yooo. Witcher: Cat School olur mesela.
Mesaj tarihi:
Yok ben twitterdaki gazlananlari gorunce soledim.. Baya bi yazan olmus o baska oyuna konuk olma olayini boyle bi twitle hypelatmazlar bence.. Dizi traileri olabilir bakalim ..
Mesaj tarihi:
We are excited to announce that Geralt of Rivia will be joining the playable characters roster of Bandai Namco’s @soulcalibur VI, with Kaer Morhen as a new stage!

SOULCALIBUR VI will launch this year on PS4, Xbox One and PC via Steam.

traşkoş bir haber.. dağılabiliriz..
Mesaj tarihi:
Witcher 1 play time: 37saat
Witcher 2 play time: 36saat
Witcher 3 play time: 126saat (henüz ek paketleri bitirme şansım olmadı :) )

Bi ara tekrar kurup oynayacam
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Naçizane tavsiye: Kitapları da zaman ayırıp okuyun. Dördü çevrildi gerisi ingilizceden devam.

Gerçekten çok iyi bence, efsane oyun yavan kalıyor o derece.
Mesaj tarihi:
devam edebiliyorsun. bir de ek paketlerin ilk quest'leri level 30'a göre ayarlanmıştı diye hatırlıyorum. main quest'i bitirdiğinde aşağı yukarı olacağın level'a yani. o yüzden dizayn olarak önce main uqest sonra expansion demişlerdi sanırım.
Mesaj tarihi:
Yeni başlarken Witcher 2 savelerini Steam Clouddan çekmenin bir yolu var mı? W2'de yaptığımız şeylerin W3'te etkisi varmış.
Ama bir bonusu filan yok sanırım, hiç uğraşmayıp simulate save ile mi başlasam?
  • Yeni Oluştur...