Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 En zor sevide bile oyunun dövüş kısmı vurulmadan hemen önce sidestep tuşuna basmaktan ibaret yahu. İsterseniz kürdanla oynayın yine oynanır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Fin said: yoo 75''+ bi tvde koltukta uzanarak oyun oynama keyfi vermiyor pc :< Bağla pcyi tvye aynı keyfi versin. Öyle bi anlatiyosunuz ki sanki pc tvye bağlanmiyor, gamepad çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 75" iyiymis ama sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 75"deki rezil 1080p grafikler. iste konsol keyfi. 2km oteden bakarsin duzgun gormek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 pcyi tvye baglayıp gamepad alana kadar bi konsol alında amelelik çekmeyin merak etmeyin konsol alınca foruma ordan girmiyoruz var pcde lel haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Bence burada birak daha rezil olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 konsol alınca axdays'ın evinde ışık yanmıyor mu? forumda konsol bölümüne girerken bile direkt girmiyorum, vizyon konu dışı derken yanlışlıkla gelmişim gibi yolumu değiştire değiştire gidip pardesünün yakalarını falan kaldırıyorum. esnafa adres sorup çıkıyorum zaten onda da. valla bişey almıyorum abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 benim durumum notebook oyun için en alt seviyede (gtx675m) istediğim gibi bir pc/notebook şu an için alamam. notebookta çöp grafiklerle oynamaktansa konsolda biraz daha rahat oynarım diye düşündüm onun için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 oyunun dinamiklerini kurtarabilir controller. shooter değil sonuçta. ama free look'u rahat yapamayınca sevemiyorum ben oyunları. fifa, fight vs free look gerekmeyen şeyleri oynuyorum. mesela naruto storm'u steam link ile tv ye atıp controller ile oynuyorum ama witcher için denemem bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 totemic said: benim durumum notebook oyun için en alt seviyede (gtx675m) istediğim gibi bir pc/notebook şu an için alamam. notebookta çöp grafiklerle oynamaktansa konsolda biraz daha rahat oynarım diye düşündüm onun için soruyorum. Pc kaldıramayacaksa konsolda oynaman sıkıntı olmaz ya. Adamlar 2den beri konsolda da kullanılabilsin diye bir ton basitleştirme yaptılar zaten. Her seferinde menüye girip potion yapacağına dinlenince kendinden geri geliyor mesela. O dövüşlerin sidestep ağırlıklı olması falan controllerda da rahat oynamanı sağlar. Ben şahsen sağa sola bakmada falan mousela anlık işimi görebilecekken gamepadde araba sürüyormuş gibi kamerayı yönlendirmeye çalışma mevzularını falan sevmiyorum. Onun dışında sıkıntı yaşamazsın. Kesin düşmana kitlenme falan gibi konsol featureları vardır. Onu da hiç sevmiyom ama gamepadde zorunlu olabiliyor. edit: Ha crossbow kontrolü saçmadır belki. Ama zaten çok crossbowluk bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 gwent key geldi cok kart var ya kafam yandı zaten hiç oynamdım hayatımda kart mart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 alismamis gotte don durmuyo resmen ya yillarin verdigi klavye mouse kombosundan sonra cok acayip geldi xbox controller. ezberlemek falan zaman alacak sanirim. ps4 controllera biraz daha alisiktim da bu bambaska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 fun fact pc'de ds4 native supportu var oyunun, her hangi 3rdparty bisiler kullanmadan promptlar ps4 prompti olarak falan oynayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Esh said: alismamis gotte don durmuyo resmen ya yillarin verdigi klavye mouse kombosundan sonra cok acayip geldi xbox controller. ezberlemek falan zaman alacak sanirim. ps4 controllera biraz daha alisiktim da bu bambaska abi cidden ya, gamepad takınca prompt'lar niye her oyunda xbon'a göre çıkıyor? x'e bas diyor, ps'deki x diye basıyorum ama o xbox'ta A oluyor falan, nefretlik. bi tane ayar koyacaksın ya çok mu zor? şimdiye kadar bi salt & sanctuary'de gördüm o insanlığı. l1-r1 falan shoulder buttons'a girmiyorum bile. onlar iyice allahlık her defasında bakıyorum lb mi rt mi falan saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Genelde windows oyununa gamepad takınca xbox controller'a dönüyor çünkü benim bildiğim ps doğrudan windows oyunlarına plug and play desteği vermezken xbox veriyor. Bendeki ps3 controller'ı önden bişeler yükleyip ara program kullanarak tanıtmam gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 aynen ps'nin öyle bi yetoluğu var. yüzde yüz kalibrasyon için ekstra bi software gerekiyordu. xbon'un başdüşmanı olmasa gerekmeyecek belki ama olur o kadar. ama yani end user rahatlığı için koy oraya bi switch be adam, çok mu zor. edit: ya ben topiğe şu oyuna olan sevgimi saygımı haykırmaya gelmiştim, başlatmayın gamepedinizden sdf oyunun her köşesini sevgiyle işlemişler yahu, ben böyle bişey görmedim. en düz diyaloglarda bile o ufak tefek animasyonlar, kaş göz hareketleri, yüz ifadeleri, posture'lar, farklı kamera açılarıyla şenlendirmeler falan hay benim canlarım ya. cutscene'lere zaten girmiyorum. (aslında demin main quest'te violet eyes cutscene'ine denk geldim de ordan coştum ehe <3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Selamlar, 1 tane ekstra beta key var GWENT için. İsteyen olursa PM atsın Ekstradan bir tane daha bulup onu da verdim. Gelirse başka haber veririm artık xd. 35 maille kayıt olunca dsfkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 gelmis bana da merak ediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bizim arkadaşa bakıyoruz key varsa şutlayın seviniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Diğer maillerime gelir ise tekrar haber veririm size, ama açıklama yapmışlar kayıt olan herkese gelecekmiş davet. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 https://www.gog.com/promo/20161130_special_promo_the_witcher_3_goty_upgrade?utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=20161130_witcher_upgrade&utm_term=EN normal versiyon varsa goty upgrade bedava olmuş 3 günlüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 alınca geri gitmiyo di mi :D meh steam otomatik veriyo sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 https://www.gog.com/news/upgrade_to_the_witcher_3_wild_hunt_game_of_the_year_edition "Free when you own the base game and its two expansion packs! You've asked and we listened: starting today, courtesy of CD Projekt RED, everyone who owns The Witcher 3: Wild Hunt and both its expansions on GOG.com will automatically get The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition added to their library." diyor. zaten goty = base game + 2 dlc değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 goty diye paket yoktu gogda. onu istiyodu herkes. bi tane full paket yapmislar, onu diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Ben 2-3 gün önce aldım o paketi galiba, tüm expansionlar official addon'lar falan dahil xbox gold üyelerine 29 dolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar