Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

konsol alınca axdays'ın evinde ışık yanmıyor mu? forumda konsol bölümüne girerken bile direkt girmiyorum, vizyon konu dışı derken yanlışlıkla gelmişim gibi yolumu değiştire değiştire gidip pardesünün yakalarını falan kaldırıyorum. esnafa adres sorup çıkıyorum zaten onda da. valla bişey almıyorum abi :(
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun dinamiklerini kurtarabilir controller. shooter değil sonuçta. ama free look'u rahat yapamayınca sevemiyorum ben oyunları. fifa, fight vs free look gerekmeyen şeyleri oynuyorum. mesela naruto storm'u steam link ile tv ye atıp controller ile oynuyorum ama witcher için denemem bile =)
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

benim durumum notebook oyun için en alt seviyede (gtx675m) istediğim gibi bir pc/notebook şu an için alamam. notebookta çöp grafiklerle oynamaktansa konsolda biraz daha rahat oynarım diye düşündüm onun için soruyorum.

Pc kaldıramayacaksa konsolda oynaman sıkıntı olmaz ya. Adamlar 2den beri konsolda da kullanılabilsin diye bir ton basitleştirme yaptılar zaten. Her seferinde menüye girip potion yapacağına dinlenince kendinden geri geliyor mesela. O dövüşlerin sidestep ağırlıklı olması falan controllerda da rahat oynamanı sağlar.

Ben şahsen sağa sola bakmada falan mousela anlık işimi görebilecekken gamepadde araba sürüyormuş gibi kamerayı yönlendirmeye çalışma mevzularını falan sevmiyorum. Onun dışında sıkıntı yaşamazsın. Kesin düşmana kitlenme falan gibi konsol featureları vardır. Onu da hiç sevmiyom ama gamepadde zorunlu olabiliyor.

edit: Ha crossbow kontrolü saçmadır belki. Ama zaten çok crossbowluk bişe yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

alismamis gotte don durmuyo resmen ya

yillarin verdigi klavye mouse kombosundan sonra cok acayip geldi xbox controller. ezberlemek falan zaman alacak sanirim. ps4 controllera biraz daha alisiktim da bu bambaska

abi cidden ya, gamepad takınca prompt'lar niye her oyunda xbon'a göre çıkıyor? x'e bas diyor, ps'deki x diye basıyorum ama o xbox'ta A oluyor falan, nefretlik. bi tane ayar koyacaksın ya çok mu zor?

şimdiye kadar bi salt & sanctuary'de gördüm o insanlığı.

l1-r1 falan shoulder buttons'a girmiyorum bile. onlar iyice allahlık her defasında bakıyorum lb mi rt mi falan saçma sapan.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen ps'nin öyle bi yetoluğu var. yüzde yüz kalibrasyon için ekstra bi software gerekiyordu. xbon'un başdüşmanı olmasa gerekmeyecek belki ama olur o kadar.

ama yani end user rahatlığı için koy oraya bi switch be adam, çok mu zor.

edit: ya ben topiğe şu oyuna olan sevgimi saygımı haykırmaya gelmiştim, başlatmayın gamepedinizden sdf

oyunun her köşesini sevgiyle işlemişler yahu, ben böyle bişey görmedim. en düz diyaloglarda bile o ufak tefek animasyonlar, kaş göz hareketleri, yüz ifadeleri, posture'lar, farklı kamera açılarıyla şenlendirmeler falan hay benim canlarım ya.

cutscene'lere zaten girmiyorum. (aslında demin main quest'te violet eyes cutscene'ine denk geldim de ordan coştum ehe <3)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
https://www.gog.com/news/upgrade_to_the_witcher_3_wild_hunt_game_of_the_year_edition

"Free when you own the base game and its two expansion packs!

You've asked and we listened: starting today, courtesy of CD Projekt RED, everyone who owns The Witcher 3: Wild Hunt and both its expansions on GOG.com will automatically get The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition added to their library."

diyor. zaten goty = base game + 2 dlc değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...