stimpak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Değişiyor diye hatırlıyorum, iki aydır açamadım oyunu ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Yükseliyor zonelara göre.Bitirdiğin levella alakalı 50 lvl bitirdiysen ilk packler 51 lvl geliyor misal sonrada buna göre scale oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 çok istiyorum almak ama benm notebook (gtx675m) kaldırır mı bilemiyorum. mininmum gtx660 istiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Ultralow graphics modları var Şunun gibi misal http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/247/? http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/07/witcher.png Bunu yükleyince evdeki eski ütüyle oyunu açabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 böyle bile güzel ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 lan alsam mi almasam mi hjtpc icin dusunuyorum xbox controller da var onunla iyi oluyo mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 konsolda oynayan var mı? orada nasıl? oraya mı alsam. off bilemedim ki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Abi şu oyunu alsam mı almasam mı diye düşünmeyin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 zamanında 130 saatte bitirmiştim hikayeyi. şimdi üşenmeden new game plus düşünüyorum. o derece iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Şu oyuna kötü diyen gitsin pc ortamında bokuyla oynasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 totemic said: konsolda oynayan var mı? orada nasıl? oraya mı alsam. off bilemedim ki??? konsol versiyonu iyi ama iyi pc'in varsa pc'ye al tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 goty 75 lira seteamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 orası doğru da pc kaldırmıyor, konsol tecrübesini de bilmiyorum o yüzden kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 axedice koymuş görselini. low spec pcler için modlar var, kur geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 oyun konsolda çok daha iyi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 neyi daha iyi konsolda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 24 fps cinematic feel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Abi ben steambox tarzi bisi yaptim bi de controller aldim da, bu oyunu controllerla oynamak nasi bisi , o tecrubeyi biri paylassin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 HellHound said: 24 fps cinematic feel :P reyis yargılamış sdfdgd bence kesinlikle pc'ye alın. bunun sebebi konsolda kötü bla bla gibi bi fikrim olması değil, sadece pc'de oynadım çünkü. alın, bilgisayar kaldırmazsa da dursun steam'de/gog'da. yarın öbür gün upgrade olur, hatta "ulan bunu da aldık oynayamıyoz gogo yeni bilgisayar" olur, HER ŞEYİ ULTRA YAPIP oynarsınız (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Seru said: neyi daha iyi konsolda? kontrol + kombolar + rotate özelliği konsol için tamamen. ayarları mediuma getirip 60fpsmustard race rpsi yapmayın lan patinin averaj sistem ortalaması 5.1 buharlı ütüden hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 pcde gamepad ile oynuyorum. gayet rahat oynaniyor. zor seviyede actim bi de oyunun basindan beri combatlar cok kolay, hani gamepadde bi zorluk yok onu demeye calisiyorum, muhtemelen klavye mousea gore daha rahattir oynamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Fin said: Seru said: neyi daha iyi konsolda? kontrol + kombolar + rotate özelliği konsol için tamamen. ayarları mediuma getirip 60fpsmustard race rpsi yapmayın lan patinin averaj sistem ortalaması 5.1 buharlı ütüden hallice pcde gamepadle oynayiyor, farkindasin degil mi? herhangi bir oyunda konsol versiyonu daha iyi demek, kufur etmek gibi oluyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 aynen ben şikayete bastım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 yoo 75''+ bi tvde koltukta uzanarak oyun oynama keyfi vermiyor pc :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Mutfak robotune yükleyip lcd ekranından oynayacaksanız konsol daha iyi tabi, aksi halde gogo pc. Ki totemin durumu öyle görünüyor bence konsolun varsa onu tercih et sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar