Namessar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 off taso lobisi yillarca agladi su forumlarda, su trailerlara baksana. oyun efsane arkadas, efsane https://www.youtube.com/watch?v=UZP1W6D6aZA https://www.youtube.com/watch?v=ZEJT5XRftOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 of gene harika ortamlar, işçilik en üst seviye. ama modların update olmasını bekliycem özellikle no witcher sense zoom olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 lan nasıl heveslendirdiniz ya. ng+ açayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Ekran kartımın release e yetişmesi ama bu defa da driver error ı çözememem... Gwent tanrıları benden intikam alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bitmesin diye alarm kuruyorum her gun eve gidince oyuna baslamadan once 1 saat 20 dakka gecince alarm caliyo oyunu kapiyorum beygirle en dusuk hizla falan gidiyorum o kadar delirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 axedice said: Ekran kartımın release e yetişmesi ama bu defa da driver error ı çözememem... Gwent tanrıları benden intikam alıyor naptılar pampa yenisi mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Gönderdiler de error 43 veriyor sürücü. Ben çözemeyince şirketin bilgisayarcısına bırakacağım bu gece bakalım o napacak. Oyun yine çok mü güzel lan, çok eğleniyor musunuz oynarken =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Ilk ciktiginda fastrun yapmis oldugum icin cok mutluyum:) Misler gibi gidiyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 main story takılıyorum ben sadece gerisini oyun bittikten sonrasına saklıyorum. ayrıca çok eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Egleniyoruz da bu grandmaster bitcher gearlar cok pahali 2500 kaat istiyo bi tane gomlek icin kiliclar da 2k Bilmeden gecen expansionda cakal arap enchantera 45k falan kaptirdim levity disinda bi enchant da kullanmiyorum cok pis koydu o Bu arada orichcum nerden bulabiliriz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Oski said: blood & wine i paketli aldim icinden 154 kartli gwent seti cikti zaaa efsane bi kutusu falan var. hem de digital ps4 fiyatina esit aldim Nerden? Edit: Amazon ingiltereden 200 e geliyo kutulu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 http://www.game.co.uk/en/the-witcher-3-wild-hunt-blood-and-wine-only-at-game-1076362 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 isteyen bana yollatabilir. tr ye gelirken getiririm gwent setlerinizi shipping free asd. temmuz sonu gibi gelmeyi planliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Witcher 3 (ve dlcsi) ne güzel oyundur.Onu yapan firma ne güzel firmadır. her türlü goty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 oyun cok kolay gelıodu w2 ye gore enzorun bı altı sevıyede oynuodum velene geldım ddım bı arttırayım, en zora getırınce daha cok wıccır tadı vermeye basladı. bu arada meditate edince yeniden yapılan seyler resource yıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ismini tam hatırlamıyorum ama alcohest gibi bir şey olması lazım, ondan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 new game+ da ne farklar vardı, yeniden başlarsam bare öyle gideyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 allahım ya. trafik kazası yaptım bugun kamyon vurdu bitane, çekici çağırdık arabayı götürdük falan filan. deli moralim bozuktu eve geldim witcher oynıyım bari belki kafam dağılır dedim. oyunu açtım sonra bi bug oldu kapatıp açayım dedi kapatmak yerine oyunu sildim (ps4) şimdi yeniden indiriyorum en baştan. allahım yarabbim kafayi yiycem. yetoluğuma mı yanayım zaten canım sıkkındı falan of yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Darksun said: new game+ da ne farklar vardı, yeniden başlarsam bare öyle gideyim :) ben bir fark göremedim, biraz zorlaşıyor ama çok ilerlemiş de sayılmam. ng+ bitiren varsa bir anlatsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 zorlasıyo sadece bide witcher setlerine bi seviye daha ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 bir de o başlardaki, yokluk, çiçek toplama işleri olmuyor. crafting daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 GokTuRK said: allahım ya. trafik kazası yaptım bugun kamyon vurdu bitane, çekici çağırdık arabayı götürdük falan filan. Geçmiş olsun panpa. Benim de sıkıntı ekran kartı sürücüsünden değil aptallığımdanmış (hatalı güç kablosu) , poe sunucuları açılana kadar blood&wine a akarık Hikaye nasıl bu arada? Hiç spoiler okumadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 bombastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 geçmiş olsun ben de 2 kere 30 gb indirdim geçende steamden asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 gecmıs olsun oyun muhtesemmıs laaaaaaaaaaaaaan kalkamadım basından ısın kotusu steame ısleyemedım oyunu oynamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar