Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 verdigin linkte yazanlari okuyup mu bunu cikardin? “I mentioned that we were upgrading the engine based on the feedback everybody gave from The Witcher 3,” Texiera said. “We’re upgrading the engine. It’s a pretty thorough upgrade. Almost every aspect of the engine is getting upgraded. My particle effects editor is getting upgraded, as is almost every other tool.” “But the article that was written online was worded in a slightly click-bait-y type way that made it sound like we haven’t even started really working on Cyberpunk yet,” he added. “I didn’t say that. We’re just upgrading the tools. That’s all I said. That’s something that any company that uses custom software has to do from time-to-time. That’s all.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 sen kimsin? Adam bu forumda en iyi ingilizce okuyan uye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 pardon. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 1'i biraz oynadım 2'yi nerdeyse hiç oynamadım. direk 3'e başlasam çok mu abes kaçar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 youtube dan 1 ve 2 yi izle, çok sararsa oynarsın, ama hikaye olarak boşluk kalmayacak kadar bilgi aldıktan sonra sorun olmaz http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/378648/ss_ce1a78ce5d8f383b818c4af41ca8e1adf2bec056.1920x1080.jpg?t=1462894320 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ben direkt 3u oynadim. hic abes kacmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bi kaç karakterle karşılaşınca eski oyunlardaki olaylara atıfta bulunuyorlar ama çok önemli değil. O kadar çok karakter var ki oynadıysan bile hatırlayamayabiliyorsun. Ama 2 yi oynamanı tavsiye ederim. easy mode yap vura vura geç. 3ü normal oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Yeni baslayanlar icin guzel bir Witcher 3 guide..dursun surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 zaten fiyat olarak pahalı değil, gidin kutulusunu alın. içinde özet var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 yararlı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 2-3gün önce bitirdim cok güzeldi lan oyun en güzel ending geldi heralde bana süper ebeveyin oldum forumda birileri gibi öldürmedim kızı asdad HoS a yeni başladım b&w gelene kadar anca bitiririm heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 blood and wine bugün geliyor/geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=nQxNA0opEqc 31 Mayısta çıkıyor Blood and Wine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Marty said: ben direkt 3u oynadim. hic abes kacmadi. abes kacmaz tabi, bosuna oynamıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bi daha oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 100 saatin boşa gitti gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 of teaser elimi ayagimi titretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Marty said: verdigin linkte yazanlari okuyup mu bunu cikardin? “I mentioned that we were upgrading the engine based on the feedback everybody gave from The Witcher 3,” Texiera said. “We’re upgrading the engine. It’s a pretty thorough upgrade. Almost every aspect of the engine is getting upgraded. My particle effects editor is getting upgraded, as is almost every other tool.” “But the article that was written online was worded in a slightly click-bait-y type way that made it sound like we haven’t even started really working on Cyberpunk yet,” he added. “I didn’t say that. We’re just upgrading the tools. That’s all I said. That’s something that any company that uses custom software has to do from time-to-time. That’s all.” pardon da Marty neyi çıkarmam gerekiyordu söyler misin bro? adamlar ellerindeki oyun motorunu yeniliyorlar işte. şu alıntıyı tekrar paylaşmışsın da benim dediğim şey de o değil mi? aynısı işte. motoru yeniliyoruz Cyberpunk 2077 oyunu için diyor. ama inanmıyorum öyle yapacaklarına, kaç yıldır duruyor oyun bir köşede, bir haber bir şey bahsi bile geçmiyor. vaporware oldu oyun, o yüzden de dalga geçip "Witcher 4 yapacaklar" diyorum. illa her şeyi tekrar mı anlatacaz yav? yapılan espriyi bir kere de anlayın. evet bunu çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 aquila said: sen kimsin? Adam bu forumda en iyi ingilizce okuyan uye. hadi ben en iyi ingilizce okuyan üyeyim de keşke Marty de en iyi Türkçe okuyan üye olaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Marty said: pardon. bilemedim bileceksin. bilmiyorsan da konuşma. bak aquila'ya ders çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Bone said: pardon da Marty neyi çıkarmam gerekiyordu söyler misin bro? adamlar ellerindeki oyun motorunu yeniliyorlar işte. şu alıntıyı tekrar paylaşmışsın da benim dediğim şey de o değil mi? aynısı işte. motoru yeniliyoruz Cyberpunk 2077 oyunu için diyor. ama inanmıyorum öyle yapacaklarına, kaç yıldır duruyor oyun bir köşede, bir haber bir şey bahsi bile geçmiyor. vaporware oldu oyun, o yüzden de dalga geçip "Witcher 4 yapacaklar" diyorum. illa her şeyi tekrar mı anlatacaz yav? yapılan espriyi bir kere de anlayın. evet bunu çıkardım. İlk yazdığından tek çıkartılabilecek sonuç senin Witcher motoruyla sadece Witcher yapılabileceğini zannettiğin. İç dünyanda adamların C77'yi bıraktıklarına inandığını bilemeyiz, senaryo hatalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 hadi inceleyelim bakalım ne demişim. çok önemli bir konu çünkü bu. bir incele bakalım quixef. benim ne zannetiğimi benden iyi bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 bu kadar iyi bir oyunun topic'ini kirletemezsiniz. kirlettirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ben daha expansionun başlarındayım ama çok keyifli ilerliyor. Bir soru şu gog olayına bir çözüm bulundumu? Arkadaş kutulu DnR dan almış steamden expansion alamıyor şimdi gog key olduğu için 231456798 tane yazı var okumaya üşendim. Varmı bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Bone said: hadi inceleyelim bakalım ne demişim. çok önemli bir konu çünkü bu. bir incele bakalım quixef. benim ne zannetiğimi benden iyi bilirsiniz. Yok onu diyorum zaten senin ne zannettiğini nereden bilelim, ilk postta C77 yi bıraktıklarını düşündüğüne dair hiç bir bilgi vermemişsin sonra ben böyle düşünüyordum o yüzden haklıyım demişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar