ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 DM falan hikaye bariz buildlara göre degisiyor mobların olayı heavy sign buildlarla yanan yere yapışan herşey ez mode iken bunlara immune olanlar zorluyor diyecem aslında hayır tabi cmdkls aktive shield axii ile falan yine cok rahat dksmdk Ben sign gidiyordum yanlıslıkla trigger ettiğim +10 belki fazla archgriffine sadece igni atıp kesince hassektor lan dedim respec ettim buildi.sonra attack/sign hybrid bişi yaptım oyun daha eğlenceli zor ve zevkli oldu.öyle devam etttim. Bariz op buildlar var uzak durun kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Sign build op değil %based damage ı var, lvl farkına rağmen mobları daha rahat kesiyorsun ama yine çoook uzun sürüyor. 1 saat değil de 5 dakika sürsün witcherın aksyon combatında çekilmez bi süre. Oynamak istiyorsanız oynayın yani, dengesiz opluk yok sadece bosslar için cat builddan daha iyi ama kalabalık gruplarda yavaş kalıyor. Bide ben lvl10ken lvl20 leshen questi yapacağım diye bi gereksiz vakit kaybı peşindeyseniz diğer buildlere göre daha oluru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Op dememin sebebi herşeye oneshot atıp geciyorsun gibisinden degil. Yrden hem neredeyse freeze hemde alt modu efsane interrupt ozelligi var. Igni burn yiyen her turlu mobda op zaten burn dmgdan hem agir dmg yiyor hem atak veremiyor. Quen 6483397373893 dmg bile olsa tamamını absorb ediyor 1 kereligine active shield ve reflect alırsanız yuruyup boss bile kesebilirsiniz melee olan ve full hp ile. Aard ise toplu gruplarda 15 sn falan yere yapistiriyor moblari ve one shot atıyorsunuz hemen hepsine. Kısaca çoook kolaylaştırıyor oyunu ne biliyim Dm oynarken bu kadar basit oluşu potları ve oilleri kozmetik olarak kullanmak bana göre degil ve bence op bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ben oyunlarda op olup kese kese gitmeyi debelenmemeyi seviyorum valla. dün aldım respec için potion ama gear yapmam lazım sanırım önce sign buildin işe yaraması için :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Çok az sign kullanarak bitirdim ben , dodgelama experi oldum resmen. BÖyle daha zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 dün yeneferi reddettim. kalbim kanadı resmen. o fetiş kadın nasıl üzüldü çöktü bi anda ya öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 o da kurcalamasaymış bu kadar. Sana ne için bu kadar uğraştığını son anda söylüyor resmen :P Önce bir sorsaydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 çarpılacaksınız yen'e terso yapılır mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 evet kızınca gölün 200 metre üzerine portluyor. Espiri güzeldide geri gidene kadar çatlamıştım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Witcher filmi için ilk adım atılmış. PC Gamer Umarım sevişmeleri olması gerektiği gibi yansıtırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Yapım kalitesi eski dizi ve takip eden film kadar kötü olmasın da http://vignette3.wikia.nocookie.net/witcher/images/f/f0/The_Hexer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 film hakkı kimde? Holywood mu yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 o adam şarkıcıymış galba lan. kutsi tadında bi witcher düşünsene holywood yapıyormuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bir herif vardı sürekli iyi oyunların filmlerini yapıp .ok eden o olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Uwe Boll!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Hearts of Stone Bitirdim. Güzeldi baya, ama O'Dimm biraz muğlak kaldı elemanı yendik tamam riddle i çözüp ama neymiş kimmiş tam açıklığa kavuşmadı qq - bir de tabii Ofieri mage ve Toad Prince daha fazla uğraştırdı ondan o da uyuz biraz. Yani anlıyorum öyle ancient evil olmak ki combat yapmaya kalksan instant ölmek ama ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Sean Daniel / Producer Tomasz Baginski / Director Thania St. John / Writer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 ya 70 saat oldu ciri ciriyle dağa çıkıyoruz şimdi wildhunt komutanını kesicez e bitiyo mu lan bu oyun? korkuyorum abi oynamaya daha gezmek görmek istiyorum lan. az mı kaldı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 ana hikayede bir kac saatin daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 laaaaaaaaaan nası olur olm millet 250 saat oynuyor lan. haritayı fln gezsem nereye kadar side quest de kalmadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 ben 80 saatte çoğu önemli şeyi yaptım. kart oyunu hiç oynamadım. soru işareti de var hala. zorlasan 100 saatlik oyun. 200 ü görenler çok fazla gezmeyi sevenler ve kart oyununu çok oynayanlardır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 orayı burayı gezmeden yazık ediyorsunuz oyuna :) çok güzel bir evreni var , dolaşıcak ve keşfedilecek yer çok. ? olmayıp bile keşfedilecek yerler de var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 daha ek paketleri oynayacağız. bi kısmı da o zaman yaparız diye sömürmedim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Bir deniz içerisinde ? olan yerlerin çoğu gereksiz, smuggler cache olanlar keşke daha az olsaymış. Ben neredeyse tüm ? leri gezdim, denizde bir kaç tane kalmıştır anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Onlarda keşke daha fazla su altı mağarası falan olsaymış. Suyun altına dalıp sandık açmak falan çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar