nienna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 dat ost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 http://gwent-online.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Of lel çok ağır dava gelir lan buna ETA: Ama pis yendim adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 kapatmışlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Gwent turnuvasına girdim yediler beni ya, Sasha nın deck ne kadar uyuz öyle benim deck gibi sürekli kart çekme üzerine =P ama bende o kadar kart çekme ve dummy yok sürekli kafama kakıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 said: As some of you may know, we are finishing up work on our next big patch, Patch 1.07. It’s a very large update introducing some key changes, including: A new, alternative (optional) movement response mode for Geralt. A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player's map. Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight. Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out. Multiple sorting options are now available in the Inventory. Alchemy formulas and crafting diagrams can be "pinned", meaning all components and ingredients required to make them will be conveniently marked in the Shop panel. Dozens of fixes for quest related issues, both major and minor. A few performance enhancements, including the optimization of FX, scenes and general gameplay. Various improvements to horse behavior. Since it's been all hands on deck working to finish and release this patch on time, we won’t be publishing a free DLC this week (don’t worry - free content comes back next week). We hope you understand our decision. We’ve gathered so much feedback from you over the past couple of weeks and we want to implement as much of it as possible. The full change list for the patch 1.07 will be coming later this week. Stay tuned for info about the release of the update itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 oh iyi ki birakmisim oynamayi, simdi bu patchle mis gib bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bitirdikten sonra olması kötü oldu. kontroller o kadar sıkıntı yaratmıyodu da stash yokluğunu baya hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 repair çok dram ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 şunun opsiyonel movementı wow gibi falan olur bide umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 hala oynarken harika oldu ya ağırlık bir anda inecek aşağı yaşasın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bloody baron & black beauty of dizi gibi ya. gözlerim doldu. elveda bloody baron, elveda anna. o cadıları öldürme şansımız olacak mı ilerde. bi de ormanın kalbindeki o lavuğu keşke kesseydim. sırf o yüzden dramlar yaşandı. pişiyorum oyunda. daha acımasız oynicam artık. yolda durup durup supernatural being avlıyorum. ormanın kalbindeki hapsedilmiş o şeyi kesen var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 nienna ormanın kalbindeki varlığı kestim ben , she who knows kitabını okursan sebebini anlarsın zaten , cadılardan daha kötü kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ben de acımadan kestim açıkçası. Kitabı sonradan okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ne yardan ne serden Bug gibi bişi var o questte hem çocukları hem kadını kurtarabiliyorsun. Za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 DR'da 69₺ kutulu, haritali, ozel icerikli falan. Benim gibi arada kalip alamayanlar dusunebilir :) http://i.imgur.com/0XfvS64h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 nienna said: bloody baron & black beauty of dizi gibi ya. gözlerim doldu. elveda bloody baron, elveda anna. o cadıları öldürme şansımız olacak mı ilerde. bi de ormanın kalbindeki o lavuğu keşke kesseydim. sırf o yüzden dramlar yaşandı. pişiyorum oyunda. daha acımasız oynicam artık. yolda durup durup supernatural being avlıyorum. ormanın kalbindeki hapsedilmiş o şeyi kesen var mı. Onu kesersen bu seferde çocuklar yokoluyor, yani oda iyi bir seçenek değil aslında. Ya Anna ve Baron ya da çocuklar. Bug ise baron questinden önce orayı halletmek sanırım, o zaman hem kesmiyorsun hem herkes kurtuluyor :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Inventorye gitmeden quick slottaki itmeleri degistirme sansi varmi? Combat sirasinda tunderbolt combat disina yemek kullanmak istiyorum. Diger slotta swallow sabit duracak. ps: ps4 icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bu toxicity işini hiç anlamadım. hep dps tree gittiğim için. bir iki sign upgrade yaptım sadece. kansız çözüm için delusion falan. nedir toxicity. bi de stamina yanında üç tane çubuk var. büyü için mi kullanılıyor acaba. bi de novigrad questleri ne zaman bitecek. dandelion'u kurtarmaya gidiyorum. "çok az kaldı" gibisinden yazabilirsiniz. bloody baron ve bataklık questlerinden sonra baydım o kısımlarda biraz. bi o bard karının şarkısı güzel sahneydi dizi gibi. tam orda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Potion decotion içtikçe artıyor toxicity, toxicty fullken daha potion içemiyorsun, son % lara doğru da zehirlemeye başlıyor karakteri Staminanın yanında gördüğün barlar adrenalin, her bar % olarak melee damage ini arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Main story bitirmeden side questleri contractları filan bitirmek mümkün değil herhalde. Daha level 21'im 30 küsür isteyen contractlar var treasure huntlar var soru işaretleri var. Ana görevi bitirmip devam etmeli yoksa önce hepsini temizleyip öyle mi bitirmeli oyunu. cerys Niye bu hatunla bi revenge sex romance yaşayamıoruz keşke olaymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 keyboard mouse mu yoksa gamepad mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 dandeilon - pavyon açacağız questi allah alsın götürsün bu sidequestleri ya. dandeliona pavyon açaçağız diye, seri katil peşinde koşturuyorum. velen de girmediğim delik kalmadı. ciri ye bu kadar emek harcamadık ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 nienna said: bu toxicity işini hiç anlamadım. hep dps tree gittiğim için. bir iki sign upgrade yaptım sadece. kansız çözüm için delusion falan. nedir toxicity. bi de stamina yanında üç tane çubuk var. büyü için mi kullanılıyor acaba. bi de novigrad questleri ne zaman bitecek. dandelion'u kurtarmaya gidiyorum. "çok az kaldı" gibisinden yazabilirsiniz. bloody baron ve bataklık questlerinden sonra baydım o kısımlarda biraz. bi o bard karının şarkısı güzel sahneydi dizi gibi. tam orda kaldım. daha oyunun yarısına gelmemişin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Jeeztro said: keyboard mouse mu yoksa gamepad mi ? oyunu 2 tusla oynuyorsun, secimin ne olursa olsun pek bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar