Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ilk oyunlarda hiç Triss e yüz vermeyip, bu save i aktarıp sonra Yennefer le Vizima da karşılaştığında ne dediğini hatırlayan var mı aramızda? Ben Triss i götürmüştüm ilk iki oyunda, dolayısıyla Yennefer e niye beni daha önce bulmadın diye sorduğumda "rahatsız etmek istemedim, Triss le çok güzel bir çift olmuştunuz" falan yapıyor, sonra questini yapıyosun falan bir etkisi yok ama o diyalog değişiyor mu dediğim gibi yapanlarda onu merak ettim.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Kim niye Triss i seçsin konulu beni haklı çıkaran eser olmuş

sen zevksizsen yapacak bisi yok.

baya kotu bi fanart olmus o.

https://d2m2lkhawsaq1u.cloudfront.net/uploads/trial/trissmerigold15_1433316077.jpg
best girl NOKTA
Mesaj tarihi:
quixef said:

Ya ilk oyunlarda hiç Triss e yüz vermeyip, bu save i aktarıp sonra Yennefer le Vizima da karşılaştığında ne dediğini hatırlayan var mı aramızda? Ben Triss i götürmüştüm ilk iki oyunda, dolayısıyla Yennefer e niye beni daha önce bulmadın diye sorduğumda "rahatsız etmek istemedim, Triss le çok güzel bir çift olmuştunuz" falan yapıyor, sonra questini yapıyosun falan bir etkisi yok ama o diyalog değişiyor mu dediğim gibi yapanlarda onu merak ettim.

Senin beni bulacağını düşünmüştüm ayarı zayıf bişiler söylüyor.
Mesaj tarihi:

3 witcher dır istikrarlıyım Triss gidiyorum :D Ben öyle hafızamı kaybettim herkese yazarım moduna girmem kardeşim.

Birde

hee sen Dandelionun arkadaşımısın, 1 dk diyip

http://www.youtube.com/watch?v=EuwYN87c9HY

Mesaj tarihi:
Fightlar çok değişmiyor ya bence güzel ayarlamışlar zorluk olayını biraz ameleliği artıyor ve pot yağ filan kullanmaya itiyor.

Yoksa abartı bi zorlaşmıyor oyun.

Bu arad 3 gün 1 saat olmuş level 18 oldum anca. Böyle mi tutar bi oyun ya. Tam artık PC almam zaten moba dışında kitleyen single yok diye düşünürken ikinci el ekran kartı bakar oldum
  • Yeni Oluştur...