Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Katana dekorasyonu aldım herkesi çok feci tokatlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bad endingi merak eden varsa :( http://www.youtube.com/watch?v=DFQVYiBvNbA not: geraltın geleceğinden de bahsetmiyor diğer endinglerdeki gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 http://orig08.deviantart.net/7c71/f/2015/099/c/f/the_witcher_portraits_by_yamaorce-d8p2zzv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Kim niye Triss i seçsin konulu beni haklı çıkaran eser olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Triss daha iyi gayet. Yennifer çevresindekilere insan gibi davransaydı daha bir şansı olabilirdi Geralt'ımla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Ya ilk oyunlarda hiç Triss e yüz vermeyip, bu save i aktarıp sonra Yennefer le Vizima da karşılaştığında ne dediğini hatırlayan var mı aramızda? Ben Triss i götürmüştüm ilk iki oyunda, dolayısıyla Yennefer e niye beni daha önce bulmadın diye sorduğumda "rahatsız etmek istemedim, Triss le çok güzel bir çift olmuştunuz" falan yapıyor, sonra questini yapıyosun falan bir etkisi yok ama o diyalog değişiyor mu dediğim gibi yapanlarda onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 quixef said: Kim niye Triss i seçsin konulu beni haklı çıkaran eser olmuş sen zevksizsen yapacak bisi yok. baya kotu bi fanart olmus o. https://d2m2lkhawsaq1u.cloudfront.net/uploads/trial/trissmerigold15_1433316077.jpg best girl NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Oyun içindeki haliyle koyalım, öyle karar verelim: vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Öf resmen cevab verilemedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 triss kezban olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Olm oyunun en net hatunu Ingrid Vegelbud aka Tori Black. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 net erkekmis o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ikinci oyunda triss le gitmiştik. değişiklik olsun diye yennefer e yürüdüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Sorieno said: Olm oyunun en net hatunu Ingrid Vegelbud aka Tori Black. sakal izleri bile var lan sdfsdf https://pbs.twimg.com/media/Bb4lyUvCUAAyHuS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Hatunu bire bir Tori Black'ten modellemişler, it is known. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 quixef said: Ya ilk oyunlarda hiç Triss e yüz vermeyip, bu save i aktarıp sonra Yennefer le Vizima da karşılaştığında ne dediğini hatırlayan var mı aramızda? Ben Triss i götürmüştüm ilk iki oyunda, dolayısıyla Yennefer e niye beni daha önce bulmadın diye sorduğumda "rahatsız etmek istemedim, Triss le çok güzel bir çift olmuştunuz" falan yapıyor, sonra questini yapıyosun falan bir etkisi yok ama o diyalog değişiyor mu dediğim gibi yapanlarda onu merak ettim. Senin beni bulacağını düşünmüştüm ayarı zayıf bişiler söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 3 witcher dır istikrarlıyım Triss gidiyorum :D Ben öyle hafızamı kaybettim herkese yazarım moduna girmem kardeşim. Birde hee sen Dandelionun arkadaşımısın, 1 dk diyip http://www.youtube.com/watch?v=EuwYN87c9HY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ya yemek işini nasıl hallediyorsunuz. HP yarım yamalak geziorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 health pot yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 swallow varda oda kombatta flian lazım olabilio onun dışında normal regen için yemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Yemek taşıycan yanında, ben 50 tavuk kanadının altına düşmüyorum, yanına da bi Viziman Champion, açıyorum televizyonu ohh hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 meditation ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Fin said: meditation ? Bunu quotelamak gerekiyordu LEL Y SO CASUAL Blood and Broken Bones un altında oynuyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bloodborne çok darladı artık yetemiyorum öyle 30dakka boss fightlara sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Fightlar çok değişmiyor ya bence güzel ayarlamışlar zorluk olayını biraz ameleliği artıyor ve pot yağ filan kullanmaya itiyor. Yoksa abartı bi zorlaşmıyor oyun. Bu arad 3 gün 1 saat olmuş level 18 oldum anca. Böyle mi tutar bi oyun ya. Tam artık PC almam zaten moba dışında kitleyen single yok diye düşünürken ikinci el ekran kartı bakar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar