Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

şu anda neira streami var GERÇEK ROG İZLEMEK İSTEYEN EQLESİN.

rank10dan tırmanıyo herif. bebek gibi oynuyor şiir gibi eziyor. şu gelirse bunu yapıcam bu gelirse bunu yapıcam sonraki tur bu gelirse card drawla beraber bu gelebilir gelme şansı yüksek yoksa bilmemne gelirse bi turn daha yaşarım veya lethalım olur diyip 7 hpyle druide kombo attırmadı adam. gerçekten ağzım açık izledim.
Sosyal ağlarda paylaş

handlock'la ben de yeni oynamaya başladım ve pek tabii çatır çatır ilerleyemiyorum ama nedense secret'ları genelde yendim... belki kötü oyuncu denk geldi bilmiyorum. rankım malum düşük henüz

şimdiye kadar 2 healbot'un yetmemesinden müzdaribim. T6-7'yi geçene kadar heal gelmedi mi tıkanıyorum. ama en keyif aldığım deck falan oldu sanırım. çok az health kalmışken müthiş bi comeback'le tauntlardan duvar örmek, dışında malganis'i tutmak, hatta voidcaller'dan malganis pörtletmek falan hmhmhmmhmhmhmhmmhm nefis!

hatta bi tane secret'la oynuyorum. işte 2 health'im kalmışken tauntları dizdim malganisi koydum falan. adam da emote spam'liyodu. bi de secretlarını saymayı kaçırdım kafam bulandı falan...... meğersem eye for an eye da varmış o secretlar arasında. bi minyonumu kendime vurdurttu amma velakin immune olduğum için bi keyiflendim bi keyiflendim sdfdsfds bastım ben de emote'lara artık ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

ben wow oynamadım
ama duyduğuma göre HUNTER karakteri çok şeker asi bir abimizmiş wow'da. hs'de düştüğü hal içler acısı sdfg

mid-range'i gene bi tatlı ama nası kin biriktirdiysem belki bi gün oynarım diye kartlarına bişi yapmıyorum ama hiç deck kurmaya yeltenmedim henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...