ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 demon lock'la ben de rank düşüyorum sürekli. hani böyle çok güçlü bir deck gibi aslında. ama olmayınca olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ötelemedim ki lan. izlemeye değmez dedim. bide o strifecro. yarım saat izledim dün herif yüzde 90la falan biliyo ne atıcak karşı taraf. adam inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 şu anda neira streami var GERÇEK ROG İZLEMEK İSTEYEN EQLESİN. rank10dan tırmanıyo herif. bebek gibi oynuyor şiir gibi eziyor. şu gelirse bunu yapıcam bu gelirse bunu yapıcam sonraki tur bu gelirse card drawla beraber bu gelebilir gelme şansı yüksek yoksa bilmemne gelirse bi turn daha yaşarım veya lethalım olur diyip 7 hpyle druide kombo attırmadı adam. gerçekten ağzım açık izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 handlock'la ben de yeni oynamaya başladım ve pek tabii çatır çatır ilerleyemiyorum ama nedense secret'ları genelde yendim... belki kötü oyuncu denk geldi bilmiyorum. rankım malum düşük henüz şimdiye kadar 2 healbot'un yetmemesinden müzdaribim. T6-7'yi geçene kadar heal gelmedi mi tıkanıyorum. ama en keyif aldığım deck falan oldu sanırım. çok az health kalmışken müthiş bi comeback'le tauntlardan duvar örmek, dışında malganis'i tutmak, hatta voidcaller'dan malganis pörtletmek falan hmhmhmmhmhmhmhmmhm nefis! hatta bi tane secret'la oynuyorum. işte 2 health'im kalmışken tauntları dizdim malganisi koydum falan. adam da emote spam'liyodu. bi de secretlarını saymayı kaçırdım kafam bulandı falan...... meğersem eye for an eye da varmış o secretlar arasında. bi minyonumu kendime vurdurttu amma velakin immune olduğum için bi keyiflendim bi keyiflendim sdfdsfds bastım ben de emote'lara artık ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 mini anket : WoW'daki class'ınız burda da maininiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ben wow oynamadım ama duyduğuma göre HUNTER karakteri çok şeker asi bir abimizmiş wow'da. hs'de düştüğü hal içler acısı sdfg mid-range'i gene bi tatlı ama nası kin biriktirdiysem belki bi gün oynarım diye kartlarına bişi yapmıyorum ama hiç deck kurmaya yeltenmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ilk rog oynadım yıllarca sonra warrior sonra monk wowda. burda mainim rog tabiki. warriordan tiksiniyorum. keşke monk olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 wow priest hs devamlı farklı oynuyorum main yok gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 sabonis said: demonlock ve handlock baya kötü secret paladin'e karşı. 1-10 arasında da manyak gibi secret var. Demon handlock secret paladini heder ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 az önce demon lock dövdüm secret pala ile. agro olan değil ama. tirion olmasa kazanamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 secret paladin yendiğiniz demonhand decklerini merak ettim, 1 shadowflame, 1 hellfire giriyor o decklere genelde. yetmesi de kolay olmuyor benim için. deck paylasan olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Glatheros said: sabonis said: demonlock ve handlock baya kötü secret paladin'e karşı. 1-10 arasında da manyak gibi secret var. Demon handlock secret paladini heder ediyor. 50 tane maç yapıp kaydetsene rank 10 ve sonrasında allah aşkına. tey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 7-8 maç kazandım peşpeşe 14'ten 7'ye dayandım. bi druid dur dedi bana sdgsd secret pala bazen abartı iyi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 glatherosun yazdıklarının yüzde 99u falan oyundan alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Dynun said: mini anket : WoW'daki class'ınız burda da maininiz mi? wow oynanadım. HS'deki mainlerim Druid ve Pala (ayıramam ikisini de) Ancak Pala oynamaya artık utanıyorum. Druid'de yeter dedirtti. Abidik gubidik fantazya deckler yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Dynun said: mini anket : WoW'daki class'ınız burda da maininiz mi? yıllarca feral druid oynadım, oynaması en zevkli aynı zamanda zor melee dps clasıydı. burda görev olmadıkca druid oynamıyorum sıkıntıdan ölüyorum. warrior wowda hic sevmezdim burda en cok oynadıgım class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 sabonis said: Glatheros said: sabonis said: demonlock ve handlock baya kötü secret paladin'e karşı. 1-10 arasında da manyak gibi secret var. Demon handlock secret paladini heder ediyor. 50 tane maç yapıp kaydetsene rank 10 ve sonrasında allah aşkına. tey allam ya sakin ol sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 secret pala oynayayım dedim avenge yok, almak içinde artık naxxın kaçınca quarteriyse verip açamama o kadar goldu meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 en son quarter. enpara ile tüm nax 25 liraya geliyor. o kadar da para verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 bu enpara steamde falanda geçiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 son iki ayı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ben neden almıyorum bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 http://www.twitch.tv/playhearthstone amerika turnuvası var şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Ben midrange secretsiz paladinle ilk hafta rank 5 oldum bu sezon, zorlaniyosaniz bi deneyin, paladinle pek tecrubem yok ama cok ezildigi bi matchup hissetmedim ben. Secret Palaya karsi pozitifdi winrateim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar